Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ентерококите?
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ентерококите?
-
Можете ли да препоръчате хотел в Стара Загора или Сливен?
-
Какви са симптомите и лечението на контракциите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болката и дискомфорта по време на бременност?
-
Какви са препоръките за известяване на форума за раждания?
Иначе имам много приятели деви, основно мъже (а и всичките ми сериозни връзки преди Георги са били с мъже-дева) и честно казано не мога да кажа нещо кой знае колко лошо за тях. В крайна сметка най-важна е средата, зодията е само така за цвят, дето се вика

)
Петя
, без да съм Дева, аз съм от твойта партия- планирам бебетата по дати
, абсолютно съм съгласна, че е водещо.
Гледам обсъждате зодиите-аз съм овен,мъжа ми е лъв,на мене огнените знаци са ми любими,но то разбираемо-те са единствените знаци в зодиака,които създават най-стабилни съюзи(било то любовни или приятелски) помежду си само:)Ние искаме малката да е лъвче,но няма да е дева ще е .Майка ми е дева и е прекрасен човек,имам няколко приятелки дева и тях много си ги харесвам,супер си е зодийката
И той като женската част е педант,луд на тема чистота.Майка ми като малка ме е побърквала с тази нейна мания винаги всичко да е супер изрядно:)