Отговори
# 570
Здравейте мами Simple Smile
Ние сме малко на почивка, че на моя мъж му дадоха цели 3 дни отпуска и веднага се възползвахме. Лежа тука край един басейн по цял ден и чета книга, а той от време на време ме облива и ми прави вятър Simple Smile
Иначе съм си тип топ, мен пътувания не ме притесняват, сега в събота ще си ида до София да видя нашите, а другата седмица ще ходя да "издавам" компютъра и колата в офиса. И след това вече ще се спра на едно място, че след 5 август влизам в 9 месец. Макар че моят доктор ме "успокои", че няма да родя за един час Simple Smile
За Пловдив, Евитка, стягай се, тези дни беше 35-36 градуса, направо не се диша. Този град промени представите ми за горещина просто. Зареди се с много вода и ако имаш откъде да си набавиш едно ветрило, вярвай ми ще ти влезе в употреба. Даже на заведение да седнеш отвън, пак няма прохлада, тука вятърът не съществува (или ако духа е веднъж на сто години и вее като за последно).
За зодиите ми е все едно, ние като си говорихме да имаме бебе, казах, че искам да прескочим само рака, другото няма значение Simple Smile Но може би ще е хубаво Радина да е дева, за да има разнообразие, а и с две жени лъв на моя мъж риба ще му дойде много  Grinning Иначе имам много приятели деви, основно мъже (а и всичките ми сериозни връзки преди Георги са били с мъже-дева) и честно казано не мога да кажа нещо кой знае колко лошо за тях. В крайна сметка най-важна е средата, зодията е само така за цвят, дето се вика Simple Smile
Хайде милинки, оставям ви, отивам да намажа на милото гръбчето, че гледам почнал е да почервенява Simple Smile До скоро!

# 571
Здравейте,

Днес бях на ЖК добре сме 1.360кг сме и 37см.
Разположени сме главично,главичката му беше ниско доло е ляво,че нещо ми дърпаше и питах док.Той отговори,че бебчо се закачал,няма нищо обезпокоително  Grinning
На 4.08 ще ми напиашт болничния,нямам търпение вече Simple Smile
Изследвания на 4.08 ще ми пусне.
Това е от мен Simple Smile
Хубав ден и прохладна вечер  Hug Hug Hug

# 572
Мишчица за овните съм много наясно и майка ми и баща ми са овни. Да ти кажа и на майка ми са и казвали, че брак между двама овни е невъзможен, но мога да ти кажа че имам страхотно сплотено семейство и невероятно щастливо детство. На всичко отгоре и ние със сестра ми сме рогати аз съм Телец, а тя Козирог.
За мъжете Дева имам някакви наблюдения изглежда компютърните науки много ги вълнуват защото аз работя в компютърна фирма и е пълно с мъже Дева. А и шефа ми е Дева и е много амбициозен и пробивен и ми се струва много грижовен към семейството му въпреки, че поста който заема му ограбва свободното време, но това няма връзка със зодията.
Аз предпочитам Лъв, но това няма значение каквото се роди да ми е здравичко само. А предпочитам Лъв защото са по-темпераментни и повече ще ми пасне на характера, жените Деви ми се струват потайни и тъй като чакам момиче ми се ще да е Лъв, но както казах Божа работа Hug Laughing
Лека вечер майчета!

# 573
Здравейте, септемврийски мами! Да се присъединя към вашата групичка: ние очакваме момченце на 24.09, та коя зодия ще се окаже накрая, да видим коя ще си избере. И от двете имам положителни впечатления, но не познавам и кой знае колко хора и от двете Simple Smile Иначе, ние бяхме тази седмица на третия и последен видеозон, малкия не искаше да си покаже хубавата муцунка, но какво да се прави. Важното е, че докторката ни похвали, че се развиваме като "по учебник" и аз започвам да се уча на фукане с моето "гардже"  Grinning Ах, не, много ми олекна, не че имам особени проблеми, слава Богу, всичко е в границите на нормалното (взимам желязо и магнезии, намирам се във фаза "Кит" и нямам търпение да излизам в майчинство, че едва издържам на работата, но и това ще стане, живот и здраве).
Я, къжете, има ли темичка за зодиите на децата, че ме навяхте на мисълта, че не съм чела наистина нищо по въпроса, та поне да се позабавлявам малко Simple Smile Аз съм Риби, мъжа ми Близнаци и според всички зодиаци това е ужасна комбинация, а ние умираме един за друг, та да видим и с първородния как ще е Simple Smile

Поздрави и леко бременеене  preggo

# 574
Най-накрая и на мен ми казаха днес че са ми намерили заместник, следващите 2 седмици ще му предам работата си и после мога да си излизам и аз по майчинство и аз вече като тебе Стойче ми се иска да си изляза по майчинство, че да си почина и да се настроя, да купя и аз някои детски неща, да се преместим и да подредя новия ни дом...дано всичко мине по план.

Малко ми е странно как работата, която толкова съм обгрижвала ще я предам на друг ама за всичко си има първи път, явно това е годината за моите първи пъти!  Joy baby_neutral
Дано новият човек се окаже некадърен  (лелелеле отвратителна съм, ама това ми е на душата какво да правя  newsm78)

welcome Петя  Simple Smile

# 575
  • София
Еййй какви са тези лоши приказки по адрес на девите, я бързо да се редактирате амаха!  Laughing

Аз да се издам, че съм дева и живот и здраве бебка ще е дева, която сме си я направили по план-график, а синът ми е теле роден в годината на Бика също по нашо желание.... Третото ще е козирог, а за четвъртото ще си помисля хаха

Petia_Ta  welcome

Някой питаше за Токуда, ако има някакви въпроси - аз съм насреща.

# 576
Eто това сте Деви-те , даже и дете правите по график Laughing
Аз имам много приятелки от тази зодия, най-близката ми също е Дева, така че се шегувам съвсем добронамерено.
Petia_Ta, добре дошла Hug
Доста неща имах намерение по-назад да пиша... Неси, много хубаво море Simple Smile Мястото ми е много познато, изглежда ми от любимите.
Пак ми е морско, нищо че размерите ми са впечатляващи  Grinning

# 577
Хихихи, аз съм Дева, мама е Дева и бебо ще е Дева. Ами как да ви кажа- мама е много любяща, когато бяхме деца беше изключително строга, но любяща. Определено педант относно подредби и чистенки (чак не я трая понякога- аз още не съм се усъвършенствала до такава степен  Joy)... но сте прави- критики не търпим (усещам по себе си), дори и да виждам, че не мога да се справя с нещо, пак ми се струва, че аз ще го направя най- добре  Mr. Green БОРЯ СЕ С ТОВА СИ УСЕЩАНЕ!Дева според мен е по- подходяща зодия за жена- имах едно гадже, което ме беше сразило преди време- переше си дрехите с няколко вида прах- за бяло, цветно и черно Simple Smile И имаше значение дали е течен или не Simple Smile Като му видех шкафа с перилните препарати ми ставаше лошо- едва се ориентирах в обстановката  Laughing Ама и приятелките ми казват, че съм същият болен мозък  Mr. Green Имам приятели Дева и то много, ама като с еима предвид, че аз съм същото чудо- то е нормално да се траем  Heart Eyes

# 578
  • София
Добро утро,

Евита,  Joy Joy Joy описала си "Шейново" точно и цветно, но за съжаление в комбинация с Гагова и вида на болницата, която все пак си е спец. АГ и аз си затварям очите пред онзиденшната ситуация.
Вчера бях при нея и сме се уточнили до 15 08 да "висим като прилепи" hahaha hahaha hahaha , както каза тя и да си я чакаме. Има и резервни варианти, но предпочитам да не ги ползваме.
За записите- аз ги започвам живот и здраве там, втората седмица на август, така че това е по преценка на АГ-то ти.
Исита smile3525, без да съм Дева, аз съм от твойта партия- планирам бебетата по дати  Joy Joy Joy, доколкото Божията сила е с мен и смятам, че освен всичко, това е основното, което човек трябва да си планира и подготви доколкото разбира се зависи от него.
  За възпитанието-  Peace, абсолютно съм съгласна, че е водещо.

# 579
Добро утро мамчета, как сте  Simple Smile Днес ми е последният работен ден преди отпуската. После ще се върна за малко на работа в началото на август, и то дошло време за болнични  Grinning Нямам търпение вече.
Добре дошла на Петя и леко бременеене до края.  Hug

# 580
  • София
Здравейте момичета,

тази седмица съм завидно редовна, но другата е последната ми работна и се надявам на две неща - да е прохладно(май няма да стане) и да ме ожалят в офиса и да не откача от бачкане като за последно! След това и аз отивам да си предам забележете - САМО КОЛАТА, оставят ми комп-а и телефона. Хихихи сигурно тайно си мислят, че ще работя от вкъщи, ма не знаят аз какъв съм им го приготвила........
Na Mama Misheto така е, заради тази прекрасна лекарка ще си затворя ма хилядократно очите.....и си отивам да си раждам ясно и категорично в Шейново. Мисля да потърся услугите на болничния психолог, ххихихихи Таренце, ще ти го снимам мила, става, ма да му ритенеш един от зад.........
renka86 тонове поне прои моето АГ започват да ми записват от деня, в който влизаш в 9-ия месец, защото при мен няма клинична картина, която да преопредели по-раншно проследяване. Започва се с ежеседмични записи, а при навлизане в датата на термина, т.е моя например е 6,09 и ако до тогава не съм родила от 06,09 започвам ежедневни записи. Но всеки АГ специалист процедира различно според пациентката.
jaded блазе ти за прекрасната макар и кратка почивчица. Да ти кажа за сега дават че в Неделя ще захладнее до 32, което пак е много за мен, планинското чадо, но съм се снабдила с ефирна рокля, много вода, кола с як климатик и да имам и ветрило и добре, че ме подсети и ще си го вземна:-)))) Та това кръщене си е живо предизвикателство за мен, но няма как:-)))))
Аааа и да......Petia_Ta само да ти кажа, че аз съм Близнаци а мъж ми е Риби, няма по-разбран човек в живота ми от него, мисля че друг даже не би ме изтърпял и две минути, така че една Дева добре ще ни дойде:-))
Специално за свекървите Диана и Тара - имала съм две гаджета Дева, най-интровертните, умни и прекрасни хора, които съм спрещала с проницателен ум, много изискано отношение като цяло към живота и хората, адски любящи, така че аз за мойта Рада искам Дева мъж:-))))

# 581
  • Асеновград
Добро утро  мамчета.
Големи жеги направо ужас, почти по цял ден съм си вкъщи на климатик, то не се  издържа.
За зодиите, аз съм Лъв, дъщеря ми е Лъв, дано и бебка да е Лъв.Мъжът ми е притеснен, какво ще прави с толкова лъвици.

# 582
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Мама е дева, съпруга ми е дева, надявам се и малкото съкровище да е девичка  Laughing

# 583
 Оххххх Евита,благодаря ти ,че ни омилостиви нас двете с Тара Mr. GreenЩом още ни искаш за свекърви спокойно мога да родя  ГЕГЕ -Дева Mr. Green Laughing
Само къде Тара ме тревожи с това,че не може име на детето да избере Mr. GreenДано другата седмица морския бриз и промие малкото мозъче и най после реши детето как ще се казва Laughing
И аз ще ходя в края на месеца да ми правят записи,нищо ,че влизам в осмия месец ,но щом доки иска ще ходя .Ще си правя и фетална ехокардиография ,след седмица ,че  нали си имахме леко шумче на сърчицето, та дано вече го няма Peace PeaceПоне ще го огледа като голям мъж,сигурно ще е станал 2.500 бебок  Laughing

# 584
Здравейте и от мен Simple SmileВърнах се от моренце беше много хубаво не ми се прибираше Rolling Eyes Тука такива жеги не знам как ще изкарам това лято,ужасно е  Sad Гледам обсъждате зодиите-аз съм овен,мъжа ми е лъв,на мене огнените знаци са ми любими,но то разбираемо-те са единствените знаци в зодиака,които създават най-стабилни съюзи(било то любовни или приятелски) помежду си само:)Ние искаме малката да е лъвче,но няма да е дева ще е .Майка ми е дева и е прекрасен човек,имам няколко приятелки дева и тях много си ги харесвам,супер си е зодийката Peace За мъж дева имам само един познат и супер точен и голям мъжкар,с много добри впечатления съм от него Naughty И той като женската част е педант,луд на тема чистота.Майка ми като малка ме е побърквала с тази нейна мания винаги всичко да е супер изрядно:)

Общи условия

Активация на акаунт