Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 98 957
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
http://www.haskovo.net/news/91222/%D0%94%D0%B5%D1%86%D0%B0_%D1%8 … D0%BB%D0%BA%D0%B8
Ето ви линка на ново, че не стана нещо първият път
Приятен уикенд!

# 646
"За мен това е измет, която изобщо  не трябва да е там , но както знаем в България стават невъзможни неща."   ooooh!

# 647
  • Някъде в Европа...
Здравейте военни дами и съпруги на такива:)
 първо да честитя на всички празника, повече усмивки,по- лека работа и Мнооогоо премии и по- високи заплати.

AIR до колкото виждам си от Стара Загора и как се казва, май  имаме един бригаден генерал ли?(моля ,да ме извиниш ,ако не е точно така, но аз само съм слушала, около мен все военни), та идеята ми беше, че повечето неща ,които казваш, за дрехи ,лимити и т.н. и при нас са същите. те. при мъжо ми де, само не ми стана ясно това , че в началото на годината давали част от лимита в парички. Пиши ,моля от кога го дават,как що?, че май при нас няма такова нещо

Красива, не съм от Ст.Загора и не работя там. От Северна България съм  Wink

За лимита - ще пиша на лични..

Относно войничките - мисля, че статията е доукрасена и съвсем не се е случило точно това. А и така да е било, статията не компрометира момичетата, даже напротив Simple Smile. Я си представете ситуация, в която им е било заповядано точно това 0 да не се допускат журналисти???? Работата на войника е да се подчинява на заповеди, не да взема решения. Другото носи дисциплинарни санкции и е неподчинение...В случая, описан във вестника, момичетата съвсем правилно са казали, че без заповед не могат да допуснат. ЕЕЕЕ, питам аз, това злепоставя ли ги или напротив, показва, че съвестно си вършат работата. Ами другото - не се сетили едната да отиде да потърси????? Имате ли си представа каква  е ситуацията по такива събития и няма да се учудя ако е имало и заповед и двете да не мърдат от мястото си, заради по-добра организация. Е, тогава, послушвайки "журналиста от резерва" , войничката, която в случая е длъжностно лице, нарушава заповед на прекия си началник...Имате ли си представа какво значи това, особено когато си наряд и си длъжностно лице?
Сериозно бих препоръчала на журналиста да прочете Устава и тогава да си позволява да оплюва и злепоставя конкретни лица.

Честит празник на всички от Сухопътни войски! Пожелавам си спокойна откъм съкращения работа и ако не по-висока заплата, то поне да не намалят настоящата Twisted Evil

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:09 от AIR

# 648
Хайде, хайде, 90% от войничките не знаят къде са и защо са там.  Mr. Green

# 649
Хайде, хайде, 90% от войничките не знаят къде са и защо са там.  Mr. Green

Еееее, ама ти пък се излагаш.
Как да не знаят, знаят разбира се. ) За да получават заплата. )

# 650
  • Разпиляна във въображението
Моят от време на време го подкачам за жените. Доста често се налага да им носят раниците, когато не са в майчинство де Wink

# 651
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте сладурани, не съм се вяскала скоро тук, че една друга треска ме тресе мене   Blush
Най-накрая се метнах да ви изчета, ама едни теми сте подхванали, едни дебати .... браво на вас   bouquet.
Шехинче, честито повишение със закъснение   bouquet
Мирама четох, четох ама не разбрах дали сте се оправили във ВМА-то.

Момичета мъжо резервирал три дена за Коледа на Боровец, х-л.Олимп, дайте някакво инфо който е ходил - за хотела, храната, басейна и ако може някакви цените за ски училището, наема на оборудването и цените на пистата и лифта(ако има такъв наблизо).Скоро гледах някакви снимки, май бяха на iniici, но сега не намирам линка, а и май dani.m73 има наблюдения.
А също дали има възможност да си организираме празнична вечеря в хотела, че се пада и РД-то ми тогава.
Моля ви споделете.

# 652
Храната е хубава ,хотела също ако басейна работи ще е супер,фитнеса под всякаква критика ,но вие ще сте там за Коледа все пак и може и да не се сетите за тези неща изобщо ,въпрос е на навици  Simple Smile все пак .

# 653
Ние бяхме поминалата година. Стаите, "лобито" и ресторанта, на мен не  ми харесаха! Иначе Спато им е ремонтирано и солариума, джакузито и басейна са хубави аз даже на солариума изгорях  Mr. Green . Храната също ми хареса! Да кажат по скоро ходилите дали има промяна и по стаите.

# 654
В "Олимп" е хубаво всичко. Все пак с такива пари, няма как да се подържа супер лукс.
Хотелът е точно до малката писта. Ските от хотела бяха 10лв. ( преди 2г. бяхме там ) Картите за влековете не помня, щото аз ски не карам, ама към 50лв. беше дневната. В събота и неделя са наполовина.

# 655
В "Олимп" е хубаво всичко. Все пак с такива пари, няма как да се подържа супер лукс.

И аз така мисля  Peace 
Ските за деца миналата зима бяха по 14лв./ с уговорка   Whistling)/ , за влека и ски учителя - не знам ; предполагам, че ще можеш да си организираш нещо за празника , само че алкохола в ресторант си беше скъпичък  Wink

# 656
На Олимп така и не сме стъпвали още.
Аз искам на Картела, ама ще видим. )

pettesa, края на месеца ще го оперират във ВМА. Сега ходи по изследвания тук, че трябва да носи един куп за операцията.

# 657
  • Велико Търново
Момичета, издирвам инфо за Клиниката по ендоскопска хирургия във ВМА.
Дали някой е склонен да сподели - на лични, разбира се.  Hug

# 658
Момичета, издирвам инфо за Клиниката по ендоскопска хирургия във ВМА.
Дали някой е склонен да сподели - на лични, разбира се.  Hug

Телефони на всички клиники има на сайта на ВМА.
Както и завеждащите на отделенията и лекарите работещи в тях (или поне главните).

# 659
  • Велико Търново
Не ми трябват координати, а впечатления, ако някой се е лекувал там. Извинявам се, в предния си пост не съм се изразила достатъчно ясно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт