И аз вече нямам търпение за морето, ама имаме време до като заминем. )
На Пампорово много ми се ходи, но ще пропуснем, сигурно чак наесен...)
Та както разбирате - интернет тук има!, все пак е голямо удобство
И такааа - пристигнахме благополучно ние, само че малко раничко, защото настаняването е много тъпо измислено, става само след 3 часа следобед, съответно между 12:30 - 15:00 се наложи да се мотаем из района, за да убием малко време, докато могат да ни настанят. Имайте го предвид тези, които мислите да пътувате рано сутринта - спестявате си жегата, но ще се наложи да почакате до 3... Иначе на рецепцията са сложили едни младоци (много учтиви) и една леля, на която ми идеше да й фрасна един, защото се смя на служебната ни бележка - видите ли, ние (пълни идиоти явно) сме си донесли служебна бележка, че и копие на брачното свидетелство, че и сме с една фамилия и с един постоянен адрес, три пъти сме се подсигурили, като коментарът беше придружен с някакъв дебилен хилеж, при което аз само й скръцнах със зъби и й казах, че просто на някои места правят проблем, ако нямаш подобна бележка. Та лелята смънка, че от май месец служебната бележка се изисква (удостоверява, че сте съпруги на мъжете си
Същественото е, че почивната база е чудна! - отвън изглежда малко окаяно самата сграда, но поне нашият апартамент (208) е страхотен!, всичко е новичко, трите стаи са големи, има мнооого гардероби и шкафове, банята и тоалетната (заедно са) са нови и хубави, в хола има минибар, телевизор и климатик. Изобщо условията, поне на които попаднахме ние, са чудесни и надминаха очакванията ми
Басейните - детски и за възрастни - изглеждат хубави, още не сме ги пробвали. Барчето на басейните работи също. Храната още не сме я опитали, утре ще дам отчет - дано е вкусна
Единственият минус на ВПД-то, който аз засега виждам, е разстоянието от града, но за това бях психически подготвена и не ме впечатли неприятно. Иначе плажът на Слънчев бряг е много близо, перфектен е, няма такса, плаща се само ако се наеме чадър (7 лв), но ние мислим да си купим чадър и да си спестим този харч
Паркирането в близост до плажа е най-добре да стане в някой от паркингите към хотелите или в някой частен паркинг, цената почти навсякъде е 2 лв/час
Та така - извинявайте ако съм ви досадила, май много се разписах, но дано съм била полезна
И снимки имам, по-късно ще пусна
,
).
Радвам се, че инфото е било от полза, отговарям бързичко и на въпросите 
Не е чак толкова трагично, ние спокойно си опънахме кърпите, макар и малко по-далеч от водата, но това е положението.
Мислим да ходим чат-пат и на южния плаж на Несебър, все пак сме с колата и не е чак такъв проблем разстоянието, но там ми направи впечатление, че май по-трудно се намира безплатна зона. Но не съм оглеждала кой знае колко внимателно, може и да не е съвсем така.
- ами вкусно е много, има разнообразни неща, на закуска обикновено банички, препечени филийки, масло, сладка няколко вида, мед, сирене, шунка, мюсли, варени яйца, наденички разни и топли напитки. Наобяд - супа (не видях дали са няколко вида, не ям супи много-много), днес беше гъбена, зеленчуци и салати (домати, краставици, руска/снежанка/, зелева), няколко готвени ястия (днес мусака, пилешки кебап, гарнитури от типа на ориз), за десерт - сладолед и плодове. На вечеря снощи имаше отново готвено, но също скара и хек пане. Изобщо аз съм доста капризна по отношение на храната по принцип, но предлаганото тук ми харесва. Допълнително храни/напитки си пазаруваме от един Пени маркет на 10 м от станцията в посока плажа
Това е засега от мен, ще се включвам пак 

За храната - ами наистина си е стандартна някаква такава, но храна в околностите - бол, като ни омръзне, ще се поглезим с някоя кръчма в стария град, примерно