Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 104
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Шехина така както го описваш всичко е като преди- супер  Peace
да ви кажа скоро бях в 5-звезден хотел   Sick,  който не беше нищо в сравнение с базите на Несебър и Созопол най - вече по отношение на храната    Shocked

# 136
Шехина мила колко добре ми действат твоите постове,придружени със снимки  ако знаеш ние сме там от 10-20.08.2011 и вече нямам търпение .... Sunglasses и сме в апартамент /естествено не знам кой,но който и да е /Разказвай още в детайли за храната /моя малчо е злояд/ и за забавленията за деца /на 3 и половина е /и няма ли да е по-близо да се ходи на Равда на плаж или Сл.Бряг е по-близо

# 137
И ние сме от 10.08  Peace на Слънчев бряг е по-близо за плаж  Sunglasses

# 138
да ви кажа скоро бях в 5-звезден хотел   Sick,  който не беше нищо в сравнение с базите на Несебър и Созопол най - вече по отношение на храната    Shocked

Хич не се учудвам - през април бяхме с любимия в уж четиризвезден хотел и никаква разлика не виждам с условията тук Thinking, да не говорим, че хотелът беше реновиран само отчасти и изобщо... звездите в България се раздават по съмнителен начин, определено условията тук, във ВПД-то ми се струват за повече от 2-те звезди, които са му дадени.
Иначе, момичета, много се радвам, че съм ви полезна с инфото Hug, само се надявам да не ви подведа без да искам, аз не съм много критичен човек, макар че се опитвам да ви давам реално инфо. Реалното инфо от тази вечер е Mr. Green, че явно интернет има в ограничен обсег до рецепцията, защото само в хола го хващаме, а и видях няколко човека с лаптопи долу пред рецепцията, явно само там се хваща добре сигнала - това е положението Wink
За храната - какво по-конкретно ви интересува? Храната, поне според мен, си е съвсем прилична, само трябва да припка човек навреме, преди да се разграбят по-апетитните неща Heart Eyes

# 139
Шехина,наистина базата изглежда супер на снимките!!!Щом и храната е ок  Peace
А знаеш ли дали може да отидеш без карта и каква е цената на нощувката  newsm78

# 140
  • Стара Загора
Здравейте! Ние се завърнахме от къмпинг Чайка. Ето тук снимки : http://dardar.snimka.bg/sea/k-mping-chayika-obzor.606526 . Мога да кажа само положителни неща. Бяхме в малко бунгало- две стаи с баня и тоалетна и малка веранда. На верандата има маса със столове и сушилник, в голямата стая  е спалнята и отделено като боксче кухня. Има котлони,хладилник,аспиратор и мивка.Банята е хубава с бойлер,почти новичка.В малката стаичка има легло и гардероб. Чаршафите са хубави и кърпите също.Интернет няма, няма телевизор, има кабелна тв,но не работеше ,уж идваха да я оправят...,но с антена се хващат ефирните. Отвън огромно пространство за игра на децата. Единственото ,което притеснява са многото пеперуди (някакви листоядни паразити) . Доста са нахални понякога, но се изтрайват. Над рецепцията има и кафене. Плажа е далечко,ако сте без деца може и пеша да се иде( сенчесто е ), но с дете доста мрънкане отнесохме 1 ден. Плажа е не охраняем,в морето има бая   камъчета ,водата е кристална.
С една дума прекрасно и ако нямаше ограничение само от 1 почивка щяхме да повторим тази година. Догодина живот и здраве пак сме там.

# 141
red_heart , аз имам малко въпросчета  Simple Smile

Колко ви струваше картата като нямахте включена храна? Жега ли беше в бунгалата, не видях климатик, а само вевнилатор?

Изглежда много добре там Simple Smile

# 142
  • Стара Загора
Картата ни струваше 167 лв и стотинки за 2 възрастни, за детето не сме плащали. Там на място отделно платихме 6.40 за застраховка и курортна такса. В стаите беше добре, носихме си мрежа за прозорците ( за два прозореца , по 1 за стая .те са срещуположни и ставаше течение) .Само последния ден пускахме вентилатор, но ние повече седяхме на верандата, където  подухваше. През нощта ставаше хладно и нямаше нужда от разхлаждане.

# 143
Всичко изглежда страхотно, дали по това време мога да направя резервация  Rolling Eyes

# 144
red_heart, доста добре изглежда мястото. )))

alex88, по морските бази мисля че няма как да се ходи без карта.
Освен на къмпингите, като Чайка. Но и за там не съм сигурна.

Момичета, като гледам морски снимки и вече направо не ме свърта тук. ))))))  Laughing

# 145
dani.m73 ще се запознаем ако имаш желание   Hug

# 146
dani.m73 ще се запознаем ако имаш желание   Hug

С удоволствие  Hug обикновено не уцелваме познати и си плажуваме сами  Sad

# 147
  • Стара Загора
simpatiuh4e, пробвай. В средата на юни като резервирахме нашата почивка имаше доста свободни карти.

# 148
Ха, здравейте!Ровейки се днес ви открих случайно, не знаех, че има такава темичка.
Записвам се!Съпруга на капитан, с две деца  Simple Smile
В момента сме във ВПД Созопол.Ако има някой от темичката тук, ще се радвам да се запознаем.
За тук мога да кажа само положителни неща.Станцията е поддържана и чиста, стаите също/ ние сме в апартамент/.Плажа е много близо до станцията, чист и хубав, а водата е кристална!Храната е много хубава.Мога да кажа, че това е една от най-хубавите ми почивки.

# 149
В момента сме във ВПД Созопол.Ако има някой от темичката тук, ще се радвам да се запознаем.
За тук мога да кажа само положителни неща.Станцията е поддържана и чиста, стаите също/ ние сме в апартамент/.Плажа е много близо до станцията, чист и хубав, а водата е кристална!Храната е много хубава.Мога да кажа, че това е една от най-хубавите ми почивки.

така е, за мен станцията в Созопол е най- хубавата, Peace защото е близо до плажа, но за съжаление трудно се намират карти   Cry

Общи условия

Активация на акаунт