Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 165
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Миналата година ходихме в Олимп /басейна работи само първия ден ,после се развали /но, други проблеми нямахме а и фитнеса беше под всякаква критика  Confused,а тази ми се иска да сме в Хармония / гледахме снимки в сайта на агенцията като беше открита базата и изглеждаше добре с детски кът и боулинг и т.н /:)

# 361
Мирама, късмет ! Дано бързо да се оправи !

# 362
  • София
Ние сме доволни от Олимп. Винаги сме били с компания и не ни е било скучно. В басейна водата не трябва да е топла. Все пак това е плувен басейн, а не е само за релакс. Студена беше в Рибарица. От там нямам добри спомени. В Хармония още не сме били и не мога да дам мнение. От морските ВПД-та Флагман ми харесва най-много.

# 363
Мирама , дано всичко е наред  Hug

От днес нашия тати е в Търново в сержантската школа и ще се виждаме от събота на събота.... Tired

# 364
От днес нашия тати е в Търново в сержантската школа и ще се виждаме от събота на събота.... Tired

Не се притеснявай, само в началото е трудно, после свикваш  Wink аз така изкарах три години  Mr. Green

# 365
 А, ясно ми е....Случвало се е да е бил командировка по две седмици и си ми беше добре, да не кажа че къщата ми светеше и намирах време и за себе си....Но си е кофти де....Още повече, че идва тегавия сезон зима и като се стъмни в 5 си е гадничко, но ще го преживеем...Здраве да е....

# 366
Simpatiuh4e, наистина е тегаво, но това е положението с военните Confused Аз съм късметлийка, мъжът ми служи близо до София, но пък много често стои дежурен, а тези дни се върна от Шабла, там пък изкара 20 дни - това ни беше първото по-дълго разделяне и ни беше мъчно и на двамата, макар че всеки ден се чувахме по 2 пъти и говорехме по 100 часа. Но... преживява се, още повече, че в тая криза е добре изобщо, че има работа... Иначе истории всякакви - една моя приятелка също е жена на офицер от ВВС и покрай него къде ли не живя - и двамата са от Плевен, а живяха известно време в Ямбол, сега са в София и тъкмо се поуредиха малко, той завърши Академията и го пращат нейде в Русе ли, Разград ли, някъде там, та при тях ще се наложи и разделени да живеят - съчувствам й и направо се чувствам щастливка с моя мъж. И на теб пожелавам да минат бързо трите месеца, и да сте си отново заедно Hug

# 367
 Шехи , благодаря  Hug, но няма да са три ами десет месеца...
 Но ще минат де, няма как, както го каза- военна работа...

Сега видях, че си психолог, пиши по- често  Wink

# 368
Simpatiuh4e, ще опитам, дано съм полезна Wink За трите месеца - уф, объркала съм се с поста след твоя за 3-те години, аз днес чета по диагонал нещо, ще ме прощавате Laughing

Нищо, и 10 ще минат, пък и като е за добро! Има и един положителен момент - ще си липсвате и после повече ще се радвате един на друг, иначе както казваме психолозите има един момент на психична монотония, това да си непрекъснато дори с любим човек и няма я вече емоцията на очакването да го видиш и да се радваш на присъствието му. Така че като всяко нещо и в разделите има нещо хубаво Hug

# 369
Шехина, благодаря, постовете ти ми действат много положително   bouquet

# 370
А и няма време да се скарате за нещо  Laughing остават само моментите на щастливото завръщане през почивните дни  Heart Eyes

# 371
Шехина, благодаря, постовете ти ми действат много положително   bouquet

О, мила, благодаря ти за хубавите думи - радвам се!

А за караниците - мда, установихме го и ние опитно Wink Като сме само двамата за по-дълго редовно за нещо се сдърпваме, за глупости, за разнообразие Mr. Green, а сега - 20 дни телефонна любов и никакви разпри Wink

# 372
  Аз стартирах своя втори ден " свобода без мъж"  Grinning Ако ме види какви ги пишаааааааааа  Laughing Само да заспи по- рано детето довечера и коктейлче мога да си спретна  Flutter

Иначе мъжа ми е добре, много му харесва там.Радвам се, че е щастлив...Той е от странните птици, които са родени за военни и им харесва всичко свързано с това, объркал е само държавите, трябваше да се роди в Щатите за да си отходи на мисии ( това му е мечтата) .

# 373
А аз пък тъкмо си дигнах кръвното покрай картите за зимата , може ли стай само за двама-ами децата  #Cussing out то не че е лоша идея да иде човек като младоженец  Wink ама все пак повечето ходим заради малките, нали  Mr. Green

# 374
За картите за зимата, направо в хотелите ли звъните, или през агенцията?
Понеже до сега сме ходили все в Рибарица и за там не ни е трябвало да минаваме през агенцията, та за това питам. )

Общи условия

Активация на акаунт