Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 156
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,в Хармония има ли интернет?Може и да е коментирано,но не го намерих.

# 376
За картите за зимата, направо в хотелите ли звъните, или през агенцията?
Понеже до сега сме ходили все в Рибарица и за там не ни е трябвало да минаваме през агенцията, та за това питам. )

В поделението на мъжа ми са изпратили списък със смените, записването при тях е до 02.09

# 377
Мацки, някой ходил ли е в Хармония?Някакви отзиви, снимки? Praynig

# 378
Здравейте момичета аз да се разпиша не съм се включвала от първата тема ,броя в обратен ред двата месеца които остават до завръщането на съпруга ми и  сега започвам да се настройвам за зимна почивка в Флагман ,(само не се смейте ние сме си на морето )така решил човека да разгледаме северното черноморие .И разбира се ми изникват 1000 въпроса,нали до момента не сме почивали никъде,ама да наближи ще питам.Приятна почивка на всички.

# 379
Mirama, при моя мъж е от поделението. Иначе от Олимп ни бяха казали, че и директно при тях може да звъним и да си запазваме дати.
Ние сме на Олимп от 07.01.  Simple Smile

# 380
И при моя мъж се подава в поделението.
Някой знае ли сега като сме подали кога ще ни кажат дали сме одобрени или не?
Иначе е подал за Хармония от 21 до 25 ноември.  Peace

# 381
Ооо, ние ако чакаме да подаваме нещо в поделението, няма да дочакаме изобщо.
Да не говорим, че там никога не се знае какво и кога е пристигнало като карти.

Аз съм бясна на един професор от ВМАто. Вече за не знам кой път мъжа ми звъни, за да си запише час за преглед и вчера последно са му казали, да се обади края на септември. Не записвали часове за септември, било пълно.
Е как пълно, като август се обажда и му казаха, че няма да записват часове, защото доктора бил на специализация не знам къде си.
Явно и за там трябват връзки, или да го приемат по спешност...аман вече.

# 382
Какво подавате?
При мъжа ми идват картите или той така си им казва, съобщават им и отиват да си избират- имат бройки за съответните дати и места. Записва се и му казват докога трябва да преведе парите. Никакво одобрение, никога не сме чакали. Доколкото знам винаги остават карти и ги връщат в София.

# 383
sunny day, ами то зависи от броя на картите и от хората в поделението.
Съгласи се, че ако дойдат 20зимни карти за 400човека, няма как всеки да отиде и да си избере.

# 384
При мъжа ми картите са по една за всяка смяна и затова първо се записват, а след това се преценява кой коя да вземе, защото желаещите са повече от картите  Wink

# 385
Ами тука картите са за цялата база ( към 3000 човека ), не са за всяко поделение поотделно.
Но няма много желаещи. От кораба на мъжа ми много рядко взима и някой друг карта, та затова сме все сами. Даже сега си уговорихме датите със софийски приятели, та да сме заедно, че иначе от тук рядко има с кого да отидем.

# 386
Момичета,само примен ли не се отваря сайта на ВПД  newsm78

# 387
  • София
dani.m73, ние сме ходили на почивка с децата, като вземаме две двойни стаи. Каките от 9-10 годишни сме ги оставяли да спят в едната стая като " големите" , а с малката сме се събирали в другата двойна стая.

alex88, и аз не мога да отворя сайта.

# 388
dani.m73, ние сме ходили на почивка с децата, като вземаме две двойни стаи. Каките от 9-10 годишни сме ги оставяли да спят в едната стая като " големите" , а с малката сме се събирали в другата двойна стая.

И ние искахме така , но тъй като картите са по една за смяна , няма как да запишем две  Wink

# 389
  • софия
Олимп кога отваря, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт