Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 153
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Как не съм знаела, че има такава тема Grinning. Съвсем случайно попаднах, търсейки инфо за ВПД в Пампорово.

Ние на 6-ти заминаваме за Пампорово и ще споделя отзиви след това. Нямаме много опит с ВПД-тата, мъжът ми все нещо го спираше да иска карти, но с малко побутване от моя страна нещата вървят към подобрение Grinning.

Досега сме ходили само в Боровец в хотел Олимп и не сме много очаровани - бяхме в нереновирана стая и си беше доста зле. Половината лампи не работеха /мислехме, че крушките са изгорели, но се оказа, че явно не е това проблема, тъй като и с нови крушки не светеха/ и за едноседмичния ни престой и многократното напомняне на рецепция, нищо не се случи Crossing Arms. За банята не ми се говори просто Crazy. Отделно улучихме някаква профилактика на басейна ли, какво ли беше, не се сещам вече, но два дни не работеше басейна, нито сауната, масажите и т.н. Поне храната беше ОК. Интернет имаше само в близост до рецепцията, но така или иначе си носех флашка с мобилен нет и не ни се е налагало да ползваме тамошния.

Някой може ли да даде линкове към старите теми, че не видях да има такива на първа страница, да попрочета, преди да питам вече обсъждани неща?

# 391
Здравей Maria_I а съпруга ти на мисия ли е ходил че се сдобихте с карта за 06.09.2011 нали?

# 392
  • Варна
Не, не е ходил на мисия, просто се обади преди около месец и половина, резервира, платихме и така.

# 393
Здравейте и от мен,

ние юли бяхме на Картела - очарована съм. Невероятно обслужване и атмосфера, а за природата - нямам думи.  Това е мястото за истинска почивка сред природата. Ето и малко снимчици от местността и забележителностите наоколо:

http://s94.photobucket.com/albums/l84/eforina/KATRELA/

От 23 септември сме в Хармония. Надявам се и там да прекараме толкова добре.
Лек и успешен ден на всички!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:20 от eforina

# 394
eforina колко пари ви излезе картата и за колко човека е?При нас имаше карти от ноември .Вие как сте успяли да вземете за септември?На мен много ми се искаше някъде към края на септември да идем на Хармония, но нямаше за такива дати  newsm78

# 395
 deni_den,
на Картела за 2 възрастни и 1 дете картата струваше 253 лв за 5 дни, а за септември ни се полага безплатна 7 дни от мисия

# 396
deni_den,
на Картела за 2 възрастни и 1 дете картата струваше 253 лв за 5 дни, а за септември ни се полага безплатна 7 дни от мисия
Ясно, благодаря.Ние ще ходим на Хармония от 06.11 но още не знаем цената на картата.

# 397
Мъжът ми и той запази за Хармония от 21 ноември,но и той не знае цена.Каза,че са му казали като дойде картата ако е одобрен там ще я пише.Но до колкото е разбрал от колеги е около 200лв.

# 398
  • Sofia
eforina не ми се отваря страницата. Би ми било интересно да разгледам снимки от Хармония. Наши приятели също много похвалиха това местенце.

# 399
eforina не ми се отваря страницата.

мисля, че оправих връзката

# 400
  • Някъде в Европа...
Хайде, дойде и моето време за военната карта....от утре сме на Созопол...времето го дават чудесно, та се очаква почивка без изненади  Wink
Ще ви чета оттам, надявам се Peace

Иначе и при мен имаше карти за Боровец и Пампорово...не взех....ще му мисля когато реша точно кога ми се ходи  Laughing

Лека вечер и целувки!

# 401
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
eforina, може ли малко повечко инфо за Картела, стаите, храната, има ли ресторант за свободна консумация, или място за сбирка с компания примерно, ей такива работи ..., виждам сте си прекарали добре като сте ходили до Девин и Велинград, яз.Батак, но се чудя за такива като нас, на които не им се обикаля за други развлечения (а и сме пловдивчани и сме ходили доста пъти до посочените места), как ще е?

# 402
  • Варна
Ето ме да споделя пресни-пресни впечатления от Хармония в Пампорово:

Стаите са супер, всичко е новичко, чистичко, доста съм доволна, след като единствената ми база за сравнение засега е хотел Олимп в Боровец... Персоналът е любезен и храната е вкусна и разнообразна, всеки ден има плодове и не са само дежурните ябълки /в Боровец плодове даваха само със сухия пакет за обяд, винаги ябълки, и 1-2 пъти за десерт имаше по една трета от банан Rolling Eyes/.

Единствената ми забележка е, че поне нашата стая беше доста тясна, мястото, където е спалнята, е малко и от едната страна няма достатъчно място до стената, за да стъпи и излезе човек. Иначе стаята е ОК като размери като за двама души, като изключим мястото където е спалнята. Но тъй като ние сме с малко бебе и съответно носехме сгъваема кошара, количка, определено ни беше тясно и следващия път ще гледаме да резервираме по-отрано, за да можем да вземем апартамент.

Прекарахме си невероятна почивка, чак не ми се тръгваше от свежия планински въздух към ужасно замърсената Варна.

# 403
Здравейте момичета,
бих искала да попитам, някой да има координати на лекар уролог във ВМА-София?
Или поне да препоръча някой конкретен ако е запознат.
Трябва ми до сряда.

# 404
  • Някъде в Европа...
Привет, момичета!
Леко включване от Созопол, че плажът зове... Wink
Както ссте писали по-напред за тази база, е доста хубаво тук, още повече ще сме във вила Сирена....Аз като впечатления мога да кажа, че останалото е същото , както в далечната 2005, когато за последно бях тук, и в базата, и в самия Созопол...Само където ресторантът е вече изцяло затворено помещение...тогава половината беше като огромна веранда и според мен беше доста по-добре, защото спокойно можеше да си купуваш неща за пийване от бара....
Храната бива...е, далеч е от разнообразието и изобилието по ол инклузивите из хотелите, но пък за тази цена Laughing нямам претенции Simple Smile
И най-важното, времето ще е с нас до края на почивката...разкошно...по цял ден сме по плажа и във водата, слънцето не прежуря...водата е приятна.....плажът е много спокоен, хората са малко...Какво повече да искам от една почивка Laughing

Весел ден от нас и много морски целувки!

Общи условия

Активация на акаунт