Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
AIR браво!Ще се насладите на последните хубави дни и то къде само!Ще чакаме снимки на Сирена   Hug

# 406
Как стои въпроса с басейна в Хармония на Пампорово?
За децата има ли няккави развлечения?
Благодаря предварително за инфото!

# 407
eforina, може ли малко повечко инфо за Картела, стаите, храната, има ли ресторант за свободна консумация, или място за сбирка с компания примерно, ей такива работи ..., виждам сте си прекарали добре като сте ходили до Девин и Велинград, яз.Батак, но се чудя за такива като нас, на които не им се обикаля за други развлечения (а и сме пловдивчани и сме ходили доста пъти до посочените места), как ще е?

Ние бяхме в стая с три легла - достатъчно широка и удобна. Всички стаи са ремонтирани, баните също. Сградата е малка - за около 30-40 човека, има ресторант и малка механа. Ние бяхме в механата и оставахме там и след вечеря, защото ресторанта се затваря и персонала си тръгва. В механата можехме да стоим до колкото часа пожелаем. Ако сте компания най-добре си изберете да се храните в механата. Във фоайето има няколко дивана с масички и голям телевизор. Единственото неудобство, е че каквото се гледа на големия телевизор, това се излъчва във всички стаи. Храната беше превъзходна. И като качество и като количество. Може да поръчвате аламинути на свободна консумация. В близост до ВПД-то има часта вила с кафе-механа  малко дворче. Друго наоколо няма. Най-близо - около 10 км. е Циговчарк. Но от ВПД-то до разклона за Циговчарк пътят не е особено приятен. Мястото е за истинска почивка - тишина и спокойствие сред природата.

# 408
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
eforina, благодаря ти за информацията, точно от това имам нужда, за телевизията даже се учудвам че въобще има, знам че в района е голям проблем сигнала.Само да те питам глобул и вивател имат ли обхват там, за м-тел знам че има?

# 409
  • Някъде в Европа...
AIR браво!Ще се насладите на последните хубави дни и то къде само!Ще чакаме снимки на Сирена   Hug

В скайп  Wink

# 410
Чудесно е човек да чете колко хубаво е по военните бази, но....сега малко връщане в реалността.

Днес мъжа ми си изгуби цял ден времето, за да виси във ВМА за преглед.
Прегледа хубаво, как да е. Макар че не бих го нарекла преглед да отидеш с всичките си изследвания, снимки, и просто лекаря да ги погледне, без да свърши нищо друго.
Накрая да заяви, че той нищо не може да направи и че трябва да си запише час за ЧАСТЕН преглед на проф.Х от ВМА, който единствен може да го прегледа (2дни в месеца преглежда) и евентуално да назначи и направи операция.
При опит за записване на час на място - отговор от секретарката - "господине, обадете се в края на месеца". Това го слушаме вече 2месеца, той звъни по няколко пъти като в началото заявяват - днес не записваме. А на другият ден когато се обади - часовете свършиха.
Честно казано съм бясна и тези малоумници там си плачат за жалби и каквото там друго се сети човек.

# 411
Мирама , съжалявам за главоболията ви, с право си бясна,   Sad но за съжаление където и да отидеш на лекар ти подават визитката за частния кабинет и ти обещават , че там ще те излекуват  #Cussing out

# 412
  • софия
Mirama наистина е неприятно.
И аз се ядосвам когато стане така( не говоря само за лекари), но съм се примирила отдавна...
плащам си и това е! Rolling Eyes

# 413
Ама то въпроса не е и в плащането.
А че дори искаш да си платиш и пак те правят на луд.
Казали му, че не бил спешен...
Ама какво означава според тях спешен, не ми е точно ясно.
Защото той от 1месец почти постоянно е с шепата с хапчета и постоянно има болки. Ама това не е спешно...

# 414
  • София
Mirama, потърсете друг специалист. В Пирогов също има урология. Може там да ви обърнат повече внимание. Макар че в София колегите са се овълчили толкова много, че се срамувам доста заради тях. Аз съм лекар, но и с мен са се държали надменно и са ме гледали в ръцете, дали ще дам нещо! В ИСУЛ има клиника по нефрология. Не знам какъв е проблема ви, но там поне ще намерите разбиране. Добри са като специалисти и са " хора". Успех!

# 415
Mirama,наистина е много неприятно.
Аз да ви се оплача, малко встрани от военните теми.Вчера отивам да взема детето от
градината.Той легнал на една пейка и взема ,дава.Никой не е обърнал внимание ,че детето гори от температура.Веднага взех ,термометър от сестрата.Оказа се ,че синът ми е с 39,9.Бясна съм.От там направо в аптеката за Хексалгин,от там в поликлиниката.Веднага го приеха и назначиха лечение.Днес детето е по-добре.Как така от две госпожи ,една леля и мед.сестра в неговата група.Никой не е забелязал,че детето вдига температура.В най-голямата жега легнал на пейката в двора.А мохабеда при госпожите  върви.Оставила съм моят и на съпругът ми телефоните.Бясна съм.Ще говоря с директорката.Към просветата в Пловдив ще се обърна ,ще напиша жалба.Писна ми от безхаберието,и безразличието.Все пак това са нашите деца.Извинявам се но съм доста ядосана.

# 416
За коя детска градина става въпрос? Ние сме в "Деница" в Кючук Париж

# 417
За Пловдив,Тракия.

# 418
Вълшебна, те са го питали 2та уролози във ВМА - Какво предлагаш? Ама вика аз се чудя сега, пари ли искат, аз ли да им кажа как да си вършат работата....
Иначе става въпрос за камък в бъбрека, 20мм, от 2години. И само този професор можел да го махне. (другите чудно за какво са там, като само един човек може да прави тези операции).

# 419
  • София
Mirama, за литотрипсия не са ли говорили? Това е разбиване на камъните с ултразвук, а на последък с лазер. Това според мен е по-добрия вариант.

mama na niki  , как е възможно такова нехайство? Напиши жалба, това просто е недопустимо! Как е малчугана? Пооправи ли се?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 20:15 от Вълшебна

Общи условия

Активация на акаунт