Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 132
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Вълшебна, е точно за това става дума. Но само този професор можело да се наеме да направи разбиване с лазер. Камъка е голям и се препоръчва оперативно премахване.
Въпроса е да се доберем до него.

# 421
  • софия
А ако проверите в др. болница в София?

# 422
А ако проверите в др. болница в София?

Ами за този проф.казват, че е най-добрия, а и операцията ще е безплатна.
в Токуда също извършват такива, но си се заплащат. А такава операция не е никак малко пари, има и постоперативно възстановяване и т.н.

# 423
  • София
Щом ще ви е безплатно, си заслужава да опитате. Иначе 2000 лв някъде струва разбиване със зелен лазер в ХИЛ клиник от д-р Илия Калчев. С ултразвук също става и трябва само направление. Лазера обаче е най-новия и успешен метод за литотрипсия.

# 424
Привет! записвам се да следя темата  Sunglasses Има ли някой на който мъжът и да е в ШЗО Плевен ?

# 425
Привет! записвам се да следя темата  Sunglasses Има ли някой на който мъжът и да е в ШЗО Плевен ?

Моя не е в ШЗОто, но е в Долна Митрополия. ) Но пък доста от военните се познават в града...) ако искаш драсни ЛС. )

# 426
Здравейте Лейдите,

аз от много време не съм се появявала,само ви чета и толкоз, но днес просто ме провокирахте.По два въпроса или по точно по две теми:

1.Mirama- желая бързо оправяне и възстановяване на съпруга ти.Безхаберието в нашата държава е голямо.Както в здравеопазването ,така и другаде.Няма ли друг лекар, дори и да не е в София,който също толкова добре да може да си свърши работата. Ей затова всички чакат за пари, изградил се е някакво име и сега какво ??,само който  бута, него ли ще запишат и лекуват.Аман ,казвам ви ,направо ме е яд и на държавата ни и на всичкото ни !! Пусто да има как да имигрирам всичките на куп, да ги питам кого ще лекуват после!! Само здраве се пожелавам, за мен и за всички ,при лекари да не попадаш!Mirama дано да се реши бързо проблема ви ,съвет не мога да дам ,но се надявам всичко да е на "леката страна", както казват хората!

2.Eoforina- на "Картела " наистина е чудесно.Ние ходим там само двамата с мъжо:))Детето го оставяме на някоя баба късметлийка и закършваме до Картела. Събираме се няколко семейства, едно - две моабетчета, и вечерта се обичаме с мъжо  newsm03 newsm03 до насита.Само от там си тръгвам истински отпочинала! Не знам за  вас,но мен това място ме привлича, като магнит.Храната, спокойствието,самотата и перфектното обслужване , всичко ме кара да се връщам отново там!
Ако има желаещи ,можем да си уредим една среща на форума  там.Имам телефона на собственичката,когато се организираме по - рано ще има места за всички!! Grinning

Това е от мен! Лека вечер и успешна седмица!

# 427
Ако има желаещи ,можем да си уредим една среща на форума  там.Имам телефона на собственичката,когато се организираме по - рано ще има места за всички!! Grinning

Това е от мен! Лека вечер и успешна седмица!

Аз съм "за" и без това ни е близо  Peace

# 428
Има ли някой, който е ходил на "Хармония" да каже как стоят нещата там с базата. На 22 заминаваме. Благодаря предварително за инфото!

# 429
Има ли някой, който е ходил на "Хармония" да каже как стоят нещата там с базата. На 22 заминаваме. Благодаря предварително за инфото!

Има няколко човека които са ходили, просто прочетете назад страниците и ще намерите инфото, което ви е нужно.

# 430
А кой щеше да прати и снимки.Ние се сдобихме с карта за 2012 и съм адски доволна Simple Smile coolcool

# 431
А кой щеше да прати и снимки.Ние се сдобихме с карта за 2012 и съм адски доволна Simple Smile coolcool

То и снимки има. Някъде из темата.

Извинявам се, че ще го кажа, но човек може да си направи труда да порови малко из темата и да си намери снимки, вместо да чака някои наготово да му даде всичко.

# 432
Mirama, не всички имаме време да се ровим из темата назад във времето.........
 Wink

# 433
Момичета...........вече се върнахме от Хармония.........обстановката е приятна.......с някои изключения -  детския кът и фитнес залата бяха в ремонт и  не работеха,  басейна, в сравнение с този в Олимп  е просто малко "гьолче", бара и  ресторанта затварят в 21:00 ч., Спа центъра не видях някой да го ползва, но също не беше на нивото на Олимп.

# 434
Mirama, не всички имаме време да се ровим из темата назад във времето.........
 Wink

Това не означава, че някой друг трябва да си направи този труд и при поредното запитване от някое момиче за снимки, да ги предоставя.

Общи условия

Активация на акаунт