Съпруги на военнослужещи ІІІ

• 99 053
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Видяхте ли, че са излезнали новогодишните предложения. Обаче тези втора нощувка на 01.01. ooooh!Нали 02.01 си е работен ден....

# 511
  • Някъде в Европа...
Видяхте ли, че са излезнали новогодишните предложения. Обаче тези втора нощувка на 01.01. ooooh!Нали 02.01 си е работен ден....

видяхмееее Laughing......и чужбинските видяхме Wink

# 512
dani.m73 кажи ми малко по - вече

# 513
Хмм, къде са ги пуснали?
Да не са оправили сайта на агенцията най-накрая?

Щяло да има добавки към заплатите. ) По преценка на командирите. )

# 514
dani.m73 кажи ми малко по - вече

Вътре в залата нареждат масите за гостите, има отделно и за родителите, помещението е голямо, не е задължително да играят боулинг, а дисководещият си го предлагат те, има място децата да си направят дискотека, при нас всички се забавляваха, за цени вече не си спомням колко беше, но и вече може да са ги променили  Wink

# 515
Благодаря ти!

# 516
  • Някъде в Европа...
Хмм, къде са ги пуснали?
Да не са оправили сайта на агенцията най-накрая?

Щяло да има добавки към заплатите. ) По преценка на командирите. )

Минимум 270лв, макс - до размер на заплата...Слагат ги към ноемврийските заплати и облагат с данък. До 25.11 трябва да се изплатят. Няма да вземат тези с наказание от "строго мъмрене" нагоре и тези, които нямат  действително отработени 2/3 от работните дни за периода 1.01 - 31.10.
Дерзайте!

# 517
 newsm78 аз нищо не разбирам  Embarassed,а тези които са били на мисии ще имат ли добавка ?

# 518
  • Някъде в Европа...
newsm78 аз нищо не разбирам  Embarassed,а тези които са били на мисии ще имат ли добавка ?

Offf, не изчетох целия документ сериозно, само това, което ме засяга.. Но се предполага, че ще вземат поне по логика, все пак те са били на работа през този период  newsm78

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 20:59 от AIR

# 519
  • Пловдив
тъкмо днес мъжът ми ми разправя, че ще вземе някой лев отгоре и като ми обясни, му се изсмях и му казах, че добавката е за 10 лева и то за тези, които имат минимум 4х2 на Станаг Laughing
Явно е вярно Hug Hug Hug
Ей, златни сте...
Дядо Коледа ще ме посети и тази година hahaha

# 520
 Ми моя като е в школа, дали ще ни огрее.....Няма наказания... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 09:00 от simpatiuh4e

# 521
Минимум 270лв, макс - до размер на заплата...Слагат ги към ноемврийските заплати и облагат с данък. До 25.11 трябва да се изплатят. Няма да вземат тези с наказание от "строго мъмрене" нагоре и тези, които нямат  действително отработени 2/3 от работните дни за периода 1.01 - 31.10.
Дерзайте!

Чудесна новина! Питах мъж ми, той каза, че чул за нещо такова, но не знаеше много - дано да има добавка наистина и да я получат повече хора Peace

Между другото, снощи празнувахме - вече официално съм майорша Crazy Тази седмица мислим и организираме скромно парти с приятели и близки, да отбележим все пак тази стъпка в кариерното развитие на любимия Heart Eyes

Сетих се за още нещо, апропо - гледах почивките и екскурзиите в сайта на Агенцията и всичко ми се стори ужасно скъпо. Може би е удобно за хора, които нямат желание и време да се занимават с организация на пътуване, обаче отвсякъде погледнато си е скъпо или може и аз да съм се повредила вече покрай нискотарифните самолетни билети и пр., знам ли Blush

# 522
  • Велико Търново
И на мен ми се видяха прекалено скъпи тези почивки. Че след това за две минути като се разтърсих из нета, излязоха по-евтини и по-привлекателни оферти за същите дестинации. Stop
В офертите на МО няма транспорт. Само трансфер летище-хотел. Дето може и да не ти е нужен, например за Будапеща.

# 523
И на мен ми се видяха прекалено скъпи тези почивки. Че след това за две минути като се разтърсих из нета, излязоха по-евтини и по-привлекателни оферти за същите дестинации. Stop
В офертите на МО няма транспорт. Само трансфер летище-хотел. Дето може и да не ти е нужен, например за Будапеща.

Явно се разчита на общоприетото разбиране, че "да отидеш в чужбина е скъпо", а реално това дори може да ти излезе колкото почивка в България, предвид твърде високите цени тук и възможностите за евтин въздушен (и не само) транспорт през последните години. Примерно, случвало се е да летя до Милано за 9 лв Laughing, което е по-евтино дори от автобусния ми билет до майка ми в Плевен Wink Така че по-добре да не им се връзва човек на "атрактивните" чужбински оферти на МО...

# 524

Ох, Шехина, как ти завидях за Милано....Нямам време и нерви да се ровя за билети , ама май трябва да се поправя.... ooooh!

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 14:00 от simpatiuh4e

Общи условия

Активация на акаунт