явлението модерна баба

• 24 228
  • 551
  •   1
Отговори
# 465
Е има хора, които все още не ме разбират и мислят, че не допускам никой около детето, но вече не ми пука.
А ако искате да излезете на кино, например, как става? Или имате детегледачка.

Тези ходения по кина и театри.. чак такъв проблем ли са  newsm78
Много пъти се споменаха в темата.. Кофти е, наистина - но пък..знам ли, аз ги компенсирам с четене, евентуално диск и т.н., т.е. приели сме,че ситуацията за момента е такава, и толкова. Би ми било проблем, ако не мога да работя, да речем. Но че не мога да отида на театър, определено по-леко го преживявам Wink
видях из форума наскоро тема с оплакване как изгонили 2г дете от опера  Simple Smile

Е, не са проблем за някой, който и посмъртно не би стъпил на театър, определено. Laughing

# 466
  • София, център
Майка ми я е гледала баба й, мене ме е отгледала баба ми, сега майка ми гледа дъщеря ми. Има възръщаемост някаква. И аз искам да гледам внучка си. Някой ден.

И не мога да си представя, че на детето ми му се излиза да се срещне с приятели, а аз отказвам да му помогна, да погледам внучето си, моето собствено внуче ей така на.

# 467
  • София
Майка ми я е гледала баба й, мене ме е отгледала баба ми, сега майка ми гледа дъщеря ми. Има възръщаемост някаква. И аз искам да гледам внучка си. Някой ден.

Има, ама не винаги.  Mr. Green За съжаление.  Confused

# 468
  • София
Нашата свеки е от модерните баби. Ходи редовно на педикюр и фризьор, плазма си има. Яде само продукти с БДС. Но детети ми не иска да го вижда, не защото е модерна, а защото не прилича на нея. Другото й внуче е наследило физиономията й (моето дете господ го е опазил) и се грижи за него от самото му раждане.

# 469
Нашата свеки е от модерните баби. Ходи редовно на педикюр и фризьор, плазма си има. Яде само продукти с БДС. Но детети ми не иска да го вижда, не защото е модерна, а защото не прилича на нея. Другото й внуче е наследило физиономията й (моето дете господ го е опазил) и се грижи за него от самото му раждане.

Мамуууууууу! Shocked

# 470
    Не се чуди  Grinning
    Знаеш ли, че в 21 век има много баби и дядовци не поглеждат внучето, което не е кръстено на тях? Проявяват различно отношение дори между братя и сестри. Манталитетът в някои семейства си стои такъв, какъвто е бил по времето на Освобождението  Wink ... или преди него.

# 471
  • София

doh
сигурно има и друга причина, не е възможно да е само това  newsm78

# 472

За мен това е непонятно. Изобщо ли не иска да го вижда или само не иска да го гледа?

# 473
  • София
тя да не си мисли, че бебето не е от сина й?  newsm78

# 474
  • София
Тя знаеше, че  синът й ще има бебе още преди да родя. Мен не ме познаваше и нямаше как да има съмнения, че детето не е негово. Когато се роди детето, тя го е видяла на снимки, а малката много прилича на баща си. Но след като видя дъщеря ми на снимки, вече не искаше да я вижда на живо.  Освен това е заявявала, че има внучка, която прилича на нея и другата (моето дете) не й трябва.
За пръв път благоволи да види на живо малката преди месец и половина. Дори и купи подарък, което много ме учуди предвид отношението й към детето.

# 475
  • София /Абсурдистан
Тя знаеше, че  синът й ще има бебе още преди да родя. Мен не ме познаваше и нямаше как да има съмнения, че детето не е негово. Когато се роди детето, тя го е видяла на снимки, а малката много прилича на баща си. Но след като видя дъщеря ми на снимки, вече не искаше да я вижда на живо.  Освен това е заявявала, че има внучка, която прилича на нея и другата (моето дете) не й трябва.
За пръв път благоволи да види на живо малката преди месец и половина. Дори и купи подарък, което много ме учуди предвид отношението й към детето.
Тази е за психиатър ...

# 476
Това за пръв път го чувам.  Shocked За имената - ясно.  Ти си снаха, пък другото - на дъщерята?

Klemy, вечно хленчиш.  Каква е причината, как така и двата комплекта баби не искат да ги гледат?
Освен, че сте далече.

# 477
Много пъти се споменаха в темата.. Кофти е, наистина - но пък..знам ли, аз ги компенсирам с четене, евентуално диск и т.н., т.е. приели сме,че ситуацията за момента е такава, и толкова. Би ми било проблем, ако не мога да работя, да речем. Но че не мога да отида на театър, определено по-леко го преживявам Wink
видях из форума наскоро тема с оплакване как изгонили 2г дете от опера  Simple Smile

Е, не са проблем за някой, който и посмъртно не би стъпил на театър, определено. Laughing
[/quote]

ааа не  Naughty сега ако ще трябва да се оправдавам колко съм интИлигентна, и как не пропускам постановка, ше ме прощавате  Joy
исках да кажа по-горе, че ходенето на кино все пак не е нещо от първа необходимост. Не е като да те боли зъб, и да няма къде да оставиш детето, за да отидеш на зъболекар. То и липсата на културен и социален живот и контакти с приятели също е необходимост, и във времето също се натрупват липси - но, поне от тях не боли  Wink или поне не буквално  Simple Smile

Не се чуди  Grinning
    Знаеш ли, че в 21 век има много баби и дядовци не поглеждат внучето, което не е кръстено на тях? Проявяват различно отношение дори между братя и сестри. Манталитетът в някои семейства си стои такъв, какъвто е бил по времето на Освобождението  Wink ... или преди него.

Peace Абсолютно.
Забавно е отстрани, когато се съберат и двете страни с такива разбирания от време оно..
Обаче, когато "нормален" човек има лошия късмет да случи на такива роднини.. кофти ситуация  Confused освен да прекъсне всякакви контакти с родата, аз лично разрешение не виждам. Някои следват безумните си разбирания с абсолютен фанатизъм.
Познавам род, в който всички момчета се кръщават на дядото - и съответно се редуват от поколения наред две имена  Laughing но, за поредната снаха това е истинска чест..  А за мен би било достатъчен повод за развод..

# 478
  • София
Името може също да е причина да не иска да вижда дъщеря ми.  Другата й внучка е кръстена на нея, моята дъщеря не е.

# 479
Името може също да е причина да не иска да вижда дъщеря ми.  Другата й внучка е кръстена на нея, моята дъщеря не е.

Това определено може да е причина. Но ми е интересно, че е твоята дъщеря. Не вашата - на теб и мъжа ти.

Общи условия

Активация на акаунт