Depeche Mode

• 115 805
  • 669
  •   1
Отговори
# 540
Да, хубава е поляната, но не ми харесва за концерти. Всеки стадион е в пъти по-добре, а в 3 Арина, най-добре. Досега винаги там са пяли. Иначе, била съм и в касъла и в парка. Simple Smile Хубави са, да.

# 541
# 542
Еее, в Германия шест концерта, два от които през ден в един и същи град, който по случайност ми е на 30 км. 😜

# 543
REACH OUT, TOUCH FAITH
Да се похваля: купих два билета (за мене и половинката) за 30 юли в Прага, минах тънко - близо 300 лева

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 11:47 от andonovaa

# 544
  • софия
Честито!
Тънко, тънко, като сложиш път, спане, бири и става дявол на магаре. Ама готин дявол.
Дано всички, които искат, успеят да си вземат билети!
На мен ще ми е интересно, ако са останали, какви ще бъдат цените като ги пуснат в петък.
И да стискаме палци всичко да е наред, че едно турне беше прекратено без време.

# 545
Готово. Чаках 20 минути на опашка в сайта, накрая стана. 270 евро за два билета по трибуните, но сравнително близо до сцената. Добре е цената като за ДМ.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 11:51 от Анонимен

# 546
За всички локации ли има presale? 🙀 Аз си чакам чинно 07.10, че не съм решила окончателно за дестинацията…

# 547
  • софия
Вероятно за всички. За Букурещ доста са се изкупили. Не знам дали на присейл пускат всичко или определен брой.

# 548
Аз не знам дали това в Прага, което взех днес беше присейл или редовна продажба .. общо взето пишеше, че продажбите (за Прага) стартират на 6-ти

# 549
Здравейте момичета. Аз се спрях на Букурещ, за да не завися от полети, но нещо не откривам читав сайт, откъдето да взема билети. Моля за помощ. Вие откъде купихте своите билети, начислиха ли ви такси, има ли вариант за елекронен билет?

# 550
Здравейте момичета. Аз се спрях на Букурещ, за да не завися от полети, но нещо не откривам читав сайт, откъдето да взема билети. Моля за помощ. Вие откъде купихте своите билети, начислиха ли ви такси, има ли вариант за елекронен билет?

От сайта на ДП линк за съответния концерт. Видът на билетите зависи от съответния промоутър.

https://www.depechemode.com/

# 551
Благодаря за отговора. Да, видях този сайт, но е на румънски и реших да питам за друг. Ще се пробвам пак.

# 552
За Прага билетите да не са изкупени вече?

# 553
За Прага билетите да не са изкупени вече?
Ей сега гледах, не са, има още

# 554
  • софия
Благодаря за отговора. Да, видях този сайт, но е на румънски и реших да питам за друг. Ще се пробвам пак.
Нашите ги взехме от него. Куцо е, че няма на английски и транслейта не го хваща.

Общи условия

Активация на акаунт