Depeche Mode

• 115 801
  • 669
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Уау! 4.50 паунда, 50 франка!

Ще ходя на концерт на малкия Боно. Билетът е 17.50 паунда. Ще си го запазя, че знае ли се Simple Smile Може да стане звезда като баща си.

# 571
Не си спомням да е бил посочван час на отваряне на вратите сякаш досега, но може и да не съм обръщала внимание. За Годсмак ни пише 19,00 ч на билета, но го приех като начало на концерта. Абе квото, важното е всичко да е наред и да можем пак да ги гледаме.
През 2017 летях до Рим да ги гледам, но сега някак залагам на по-сигурното.

Ха, били сме заедно значи на Стадио Олимпико. 😃 Аз взех билети за Будапеща.
Това нещо никога няма да го забравя. Концертът свърши 11,30, прибрахме се в 3,00 след полунощ. Беше някакъв кошмар прибирането, но си заслужаваше.

# 572
Аз предвидливо бях букнала апартамент на около 20 минути от стадиона. 😃

# 573
20 минути от стадиона в деня на концерта стават много повече от 20 минути.

В Германия винаги посочват час на влизане, даже продават билети с ранно влизане. За да избегнеш опашките за бира и тениски може би. За тениски са епични, хем има по няколко магазина.
Имаме билети за The Cure за другия месец и преди малко получих имейл, че изтеглят часа за влизане с половин час.

# 574
имам билети за рамщайн в грьонинген, нямаше как да взема и за депеш мод
много ми се ходи на концерти - особено в чужбина - но и времето, и парите са лимитирани

# 575
  • на последния етаж
Децата се чудя да вземем ли - каква ще е организацията по излизането от стадиона, придвижване до хотел...? В София сме ходили с тях, но в чужбина на концерт все още не, а им се иска. Simple Smile

# 576
имам билети за рамщайн в грьонинген, нямаше как да взема и за депеш мод
много ми се ходи на концерти - особено в чужбина - но и времето, и парите са лимитирани

А нас ни домързя да отидем на 250 км до Брюксел. 😬 Това е най- близкото място, освен ако не пуснат допълнителни дати и дестинации. За Ред Хот така пуснаха 2-3 месеца преди концерта за Кьолн. Депеш също обявиха вчера допълнителна дата за Франкфурт.

# 577
Аз да се похваля, че вече имаме билети за Рамщайн на 11.07 в Будапеща и от там на 14.07 в Милано на Депеш Мод!
Надявам се само със самолетите всичко да е ок, ама има време до тогава Grinning

# 578
  • София
Някой да има информация дали за дете на 8 години трябва да купувам билет?

# 579
  • софия
Вероятно не трябва, но виж в сайта на организаторите.

# 580
И дали въобще допускат деца на 8 години.

# 581
  • София
Само за Братислава намерих информация - билети са нужни за деца над 2 години като до 14 годишна възраст е задължително да са с придружител. Иначе концертът се води над 12 години.

# 582
Грешка,извинете Simple Smile

Enjoy the Silence

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 15:11 от araselia

# 583
  • софия
Кой тоз?
Oh Well

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 15:15 от zvаnchе

# 584
От Depeche Mode по-голямо чудо няма. Heart

Общи условия