Какво стана с ....

• 93 105
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Аз си спомням Рени Цанова, когато беше на гости при Слави, разказа как следователката е заподозряла Даниела. През цялото време, докато е течал разпитът й, тя без да знае, че детенцето вече е намерено мъртво, нито веднъж за 24 часа, не попитала има ли новини за него, как е и т.н. Което е крайно неестествено поведение за една уж разтревожена майка. А интервюто с бащата - това, че на него не му иска да вярва в много неща, не означава, че те не са истина.

# 91
  • София
В случая с Даниела Терзийска си спомням, че децата ми бяха съвсем малки и тъкмо се бяхме прибрали от разходка. Такъв шок беше за мен твърдението, че някой е изтръгнал детето от ръцете й насред улицата, че замалко да ми стане лошо. След известно време нещо започна да ме съмнява, и въпреки това ми беше трудно да повярвам, че тя го е направила. Но така или иначе, е по-лесно да приемеш, че някоя майка си е убила детето, отколкото да живееш с мисълта, че някой може да ти изтръгне детето от ръцете без да подозираш дори. Някак така сме устроени, търсим информацияили версия, която да ни успокои.
Аз тогава работех в новините на БТВ и много добре моня цялата история. въпреки това, когато спомена наблюденията се все се намират потребители, които на лични да ме осветлят с подробности от теория на конспирацията, но както и да е.

# 92
Отделно от това Даниела има сериозен приятел и нейни близки са казвали, че никога до сега не е ходила на гроба на Пепи, нито веднъж!

Бояна, ще те послушам и ще опитам. Утре ще пиша, ако съм отразена изобщо  Mr. Green

# 93
  • UK/София

Често мисля за Даниела Терзийска.Преди години лежах в МВР болница, нямаше места в неврологичното отделение и ме настаниха в психиатричното.Тя беше в съседната стая с постоянна полицейска охрана.Често я водеха с охраната някъде из болницата.Контактувахме си.Беше тъжна, мила, любезна и грижовна.Един път бях заспала, а тя влязла в стаята ми за огънче.Будеше ме по начин по който майка си буди детето.Галеше ме по ръката и ми говореше с мил и нежен глас.Стана ми мъчно, погледнах я в очите, бяха изпълнени с много мъка.......

# 94

Често мисля за Даниела Терзийска.Преди години лежах в МВР болница, нямаше места в неврологичното отделение и ме настаниха в психиатричното.Тя беше в съседната стая с постоянна полицейска охрана.Често я водеха с охраната някъде из болницата.Контактувахме си.Беше тъжна, мила, любезна и грижовна.Един път бях заспала, а тя влязла в стаята ми за огънче.Будеше ме по начин по който майка си буди детето.Галеше ме по ръката и ми говореше с мил и нежен глас.Стана ми мъчно, погледнах я в очите, бяха изпълнени с много мъка.......
Rolling Eyes Shocked

# 95
Какво стана с онези момиченца-близначки, отвлечени от баща им, който беше с психически отклонения след развод?
Одисеята започна от Швейцария, Женева, ако не се лъжа. Беше потеглил с тях към о-в Корсика и там се самоуби, оставяйки съобщение на жена си, че децата са на сигурно място, но следите на децата се губят някъде по пътя...
Намериха ли се момиченцата и живи и здрави ли са?
Това пък изобщо не се сещам.
Този случай, Маркрит.
Имаше няколко хипотези каква може да е съдбата на децата и според някои имаше вероятност да са живи.
Надявам се, че са живи! Praynig Искаше ми се да разбера това.

# 96

Ще станат 2 месеца вече и още няма повдигнато обвинение, а убиецът се укрива.
За сравнение, срещу шофьора с катастрофиралия автобус на ам "Тракия" се повдигна обвинение дни след злополуката.

И на мен ми е интересно Mr. Green
А какво стана с момчето,което уби 6 деца на Великден?

Лени,поздравления за темата  bouquet

Аз се питам какво стана с онази мутра, наричана гальовно от медиите Йоско, който през март премаза с джипа си двама млади мъже от Благоевград.

Също какво стана с онези държавни служители-педофили

Също така си спомням, че бяха обещали сега за началото на лятото да разрушават незаконните постройки на митничари и велможи по язовирите, вкл. и яз. Искър и по Панчарево. Нещо случи ли се по-нататък?

# 97
В началото на темата си помислих, че за какво им е на хората да ровят и да се интересуват от подобни трагични истории, но сега като се разрових повече около случая на Даниела Терзийска, установявам, че нещата имат винаги две страни. Изглежда, че тази жена 1. никога не е била осъждана, тъй като защитата й се е съгласила да бъде призната за невменяема. 2. доказателствата на обвинението реално никога не са издържали пред съда. Което за мен означава, че тези недоказани обвинения нямат реална стойност. Има толкова много разминавания.

# 98
  • In The Middle Of Nowhere
Темата е интересна и мен ме вълнуват повечето случаи и развитията им, но последното, което сега ме заинтригува понеже прочетох по-нагоре - Йоско? Е ли има някакво развитие, в смисъл ще отнесе ли някакво сносно наказание или по стара бг традиция случаят ще се затули и ще му се размине с някаква минимална присъдичка?...

# 99
  • Габрово
Аз се питам какво стана с онази мутра, наричана гальовно от медиите Йоско, който през март премаза с джипа си двама млади мъже от Благоевград.

И аз тези дни се чудех същото.

# 100
Цитат
Също какво стана с онези държавни служители-педофили
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/986940 … ite%E2%80%A6.html
И в тази история не е ясно кое е истина и кое е лъжа.Има доста упреци към журналистката от БТВ ,че е снимала обвиняемите без тяхно съгласие.

# 101
  • София
За Йоско от Сливен - лекуват го в Пирогов. Зле е - в кома,  парализиран. Но лечението продължава вече месеци. Излишно е да питам имал ли е някакви осигуровки или всичко е за наша сметка.
Скоро чух в новините, че още няма предявено обвинение за 7те младежа по Великден.
Предизвикалия катастрофа бил с мозъчна травма, лекувал се. Направи ми впечатление, че много му треперят на убиеца.

# 102
  • Пловдив
Поздравления за темата. Какво стана с жената убила младежи на пътя за Перник навлязва в насрещното платно. Беше свързана със  съдебната система нали ?

# 103
Започнаха ли разрушаването на незаконните постройки на митничарите?
Осъдиха ли Масларова?
Какво става с Вальо Топлото?
 newsm78 newsm78 newsm78

# 104
Много интересна темичка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт