Какво стана с ....

• 93 105
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз те подкрепям с две ръце.
А има ли развръзка по случая с изчезналото момче миналата година от американското посолство?

Това щях да питам и аз. Случаите с изчезнали младежи, деца са толкова неглижирани от преса, полиция, че думи нямам.
http://yurukov.net/blog/2010/06/12/bezsledno-izcheznalite-na-bylgariq/

# 76
  • София
Темата е страхотна, поздравления   bouquet С риск да бъда оплюта само предлагам и ако не сте съгласни просто няма да го направя. Аз съм журналистка. Наивно тръгнала да се занимава с това с май безпочвената идея да направя поне едно нещо по-добро, да кажа или напиша поне една истина в повече. Както и да е. Абсолютно прави сте, че се вдига шум, а накрая всичко се потулва. Работя това едва от 3 месеца и никак не съм навлязла в бранша, но понеже искат от мен идея за статия, ако нямате нищо напротив просто ще предложа да се прави веднъж седмично една страница с "продължението на архивите" например. Журналистите, ако не друго поне имат нужните връзки, телефони и информация (казвам те, понеже още съм много далеч от истината), ако изобщо се трогне някой от идеята може и да се получи, знам ли. Та кажете да питам ли в понеделник или да си трайкам  Laughing
Ако работиш във вестник го предложи. Възможно е, осбено покрай изборите да им влезе в работа покрай изпълнението на някоя политическа поръчка. Успех!  bouquet

# 77
  • гр. Шумен

Винаги съм се питала:
-защо случай Белнейски е толкова важен.
   Има къде по жестоки убийства.  - Да си призная по-жестоко и брутално не съм чувала да има
Има, има! От прима виста се сещам за 14-годишната Маргарита от Пловдив, убита от съученичките си Мария и Антония. Та в тоя ред на мисли, какво стана с тия двете? Излежаха ли си присъдата? (не съм чела темата докрая, сори, ако някой се е сетил преди мен да  попита)

# 78

Винаги съм се питала:
   Има къде по жестоки убийства.  - Да си призная по-жестоко и брутално не съм чувала да има
Има, има! От прима виста се сещам за 14-годишната Маргарита от Пловдив, убита от съученичките си Мария и Антония. Та в тоя ред на мисли, какво стана с тия двете? Излежаха ли си присъдата? (не съм чела темата докрая, сори, ако някой се е сетил преди мен да  попита)
Aaaa точно за тях питах и аз още в началото на темата. Rolling Eyes

# 79
  • Варна

Винаги съм се питала:
Има, има! От прима виста се сещам за 14-годишната Маргарита от Пловдив, убита от съученичките си Мария и Антония. Та в тоя ред на мисли, какво стана с тия двете? Излежаха ли си присъдата? (не съм чела темата докрая, сори, ако някой се е сетил преди мен да  попита)

Не че няма и други жестоки убийства, но това остана с неразкрит извършител. леко съм скептична че Лазар Колев или че само той е убиеца. За другите виновниците се знаят.
Сега се сетих и за още едно - две момчета ученици, имаха подобни имена, единия убива другия, нарязва го и го прибира в хладилника. Sick
Така и не се разбра каква е съдбата на убиеца. - Сега намерих инфо, за този случай има Убиеца е осъден на доживотен затвор на първа инстанция, на 20 години след обжалване. Сигурно ще го пуснат след 10. Confused

# 80
Случаят със сестрите Белнейски е актуален, защото дълго време стоеше неразкрит, чак след три години се появи Лазар Колев, който започнаха да разследват. Затова и медиите толкова дълго се интересуваха от него. Какво има все още да се каже по едно разкрито престъпление? И кому е нужно това? Има си съд, произнесена присъда, наказание, която се излежава. Какво повече?

# 81
Бояна, да във вестник работя. Ще попитам в понеделник, дано някой се заинтересува и го вземе при сърце. Малко се съмнявам, но поне мога да опитам. Страшно много са нещата за които се вдига шум и после се оставят на заден план.

А с момчето,което на Великден помете и уби 6 човека какво стана?Обвинение повдигнаха ли му?

Ето тук има доста информация http://pravda.bg/tag/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE% … 1%80%D0%B0%D0%B4/

А какво  е продължението на "случая Запряна"?

Ето тук http://www.blitz.bg/article/11204

Аз пък често си спомням за оня случай, дето едно момче уби баща си , мащехата и братчето си.

Това ли имаш предвид http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?sid=2011051700040000401

14-годишната Маргарита от Пловдив, убита от съученичките си Мария и Антония.

Тук има известна информация, макар и стара http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=305590
а ето и тук http://dnes.dir.bg/news/mvr-5516303

# 82
  • София
За Белнейски беше (защото вече и той умря) актуален дълго време, защото с него се зае Марковски. Ако не  беше неговата поява, досега сто пъти да е потънал в забрава този случай, хората дори нямаше да разберат кога са го осъдили. Също като с момичетата, дето убиха съученничката си - една седмица голям шум, после нищо, направиха трийсет секунди репортаж по новините за присъдата и толкоз.

# 83
Не знам дали е само заради Марковски. Нещо се потулва тук. Може да излезе, че и мистериозната смърт на професор Раданов, който беше правил една от експертизите, има връзка със случая.

# 84
Какво стана с онези момиченца-близначки, отвлечени от баща им, който беше с психически отклонения след развод?
Одисеята започна от Швейцария, Женева, ако не се лъжа. Беше потеглил с тях към о-в Корсика и там се самоуби, оставяйки съобщение на жена си, че децата са на сигурно място, но следите на децата се губят някъде по пътя...
Намериха ли се момиченцата и живи и здрави ли са?

# 85
А миналата година един луд беше убил млада жена и 9-годишната й дъщеря. Бащата бил на работа. Повече нищо не се чу.

# 86
Какво стана с онези момиченца-близначки, отвлечени от баща им, който беше с психически отклонения след развод?
Одисеята започна от Швейцария, Женева, ако не се лъжа. Беше потеглил с тях към о-в Корсика и там се самоуби, оставяйки съобщение на жена си, че децата са на сигурно място, но следите на децата се губят някъде по пътя...
Намериха ли се момиченцата и живи и здрави ли са?
Това пък изобщо не се сещам.

# 87
А със Сашко от Сандански какво стана? Кой го гледа сега, в дом ли е? Баща му нали уж го обявиха за невинен...

# 88
  • София
Бояна, да във вестник работя. Ще попитам в понеделник, дано някой се заинтересува и го вземе при сърце. Малко се съмнявам, но поне мога да опитам. Страшно много са нещата за които се вдига шум и после се оставят на заден план.
Опитай, не виждам какво те притеснява. Ако ти разрешат специално попитай къде да не ровиш да не се окажеш без работа в един момент. Сериозно, казвам го от опит. И това не е гаранция, че ще си запазиш работата, но поне донякъде ще те подсигури. Отшумяването на новините не е случайно, особено криминалните и онези свързани с пандемии и прочее.

Случая с Даниела Терзийска навремето бе доста успешно използван в една полотическа кампания. месеци наред първите страници свързваха нейното име с това на обвинени политици с идеята, че тя, бедната жена от народа, невинна и загубила детето си страда, докато политиците доволно тънат в разкоша на обвинения, които няма да бъдат доказани. С много други криминални случаи е същото. Дори онзи със заложниците в Сливен, да не говорим за учителката обрала банка.

# 89
  • София
В случая с Даниела Терзийска си спомням, че децата ми бяха съвсем малки и тъкмо се бяхме прибрали от разходка. Такъв шок беше за мен твърдението, че някой е изтръгнал детето от ръцете й насред улицата, че замалко да ми стане лошо. След известно време нещо започна да ме съмнява, и въпреки това ми беше трудно да повярвам, че тя го е направила. Но така или иначе, е по-лесно да приемеш, че някоя майка си е убила детето, отколкото да живееш с мисълта, че някой може да ти изтръгне детето от ръцете без да подозираш дори. Някак така сме устроени, търсим информацияили версия, която да ни успокои.

Общи условия

Активация на акаунт