Какво стана с ....

• 93 229
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
  • София
По-скоро нещо като масова психоза, освен ако не е било откровена машинация. Тогава бяха модерни тези истории с полтъргайстите, Кашпировски, Джуна, тайни проекти...

# 676
  • Ямбол
Полтъргайстът Кики се спомина! - това напишете в Гугъл, за да откриете статията, че тук ми я дава като спам.

# 677
 Помня го и аз Кики, тропаше по дърво и отговаряше на въпроси  Mr. Green Тогава си имаше бум на извънземни и полтъргайсти. Току някой снимаше летяща чиния, или в някоя нива намираха кръгли следи...Аз помня Кирил Якимов от село Ключ, дето снимал уж летяща чиния /те тези извънземни,с тези размери, в тази чиния няма как да влязат/, бяхме му направили фен група в родния ми град и преди 2-3 години се опитвахме да организираме екскурзия до село Ключ, но се провали.

# 678
Какво стана с Емануела Горсова? Има ли подобрение ?

# 679
Какво стана с едно момиче, което участваше в "отечествен фронт"- булимичка? Оправи ли се?

# 680
Какво стана с Емануела Горсова? Има ли подобрение ?

http://www.blitz.bg/news/article/220170

# 681
  • при късмета
Какво стана с присъдите на убииците по този случай?
http://www.monitor.bg/article?id=18918
Предадоха се и за след това не намирам информация. Нито за дело нито за присъди

# 682
Лео нали очакваше близнаци? Родиха ли се вече?

# 683
  • София
Лео нали очакваше близнаци? Родиха ли се вече?

Не още. Към края на месеца.

# 684
  • в 1001-та нощ
Моля някой да ме светне какво стана с "дир-а" - преди години .... Доста се пишеше там по форумите, после, като че ли замряха  newsm78 но как и защо  Rolling Eyes

# 685
  • Бургас
А какво стана с Фрина? Темата й беше от най-коментираните тук. Помня, че по едно време тук се появи и бившата нна мъжа й. Дали успя да роди дете?

# 686
  • Германия
Някъде в началото на годината в Клюкарника имаше тема, в която жена молеше за помощ, защото мъжът ѝ беше пребит на едно кръстовище в София. Доколкото си спомням тя беше бременна, а мъжът ѝ беше в много тежко състояние с черепно-мозъчна травма. Какво стана с тях? Той успя ли да се възстанови поне донякъде?

# 687
  • София
Да, Бамби.
Последно в темата като информация детето се роди, живо и здраво, слава Богу, с помощта на съфорумките и се оказа съдействие по организацията с бебето и първокласника, после съпругът и започна постепенно да се възстановява, последно помня, че търсеше място за рехабилитация за него.
Мисля, че бяха започнали да я следят някакви роднини какво пише тук и бяха започнали да и правят проблеми, нещо от този род.

# 688
  • Варна
Някъде в началото на годината в Клюкарника имаше тема, в която жена молеше за помощ, защото мъжът ѝ беше пребит на едно кръстовище в София. Доколкото си спомням тя беше бременна, а мъжът ѝ беше в много тежко състояние с черепно-мозъчна травма. Какво стана с тях? Той успя ли да се възстанови поне донякъде?

Писа ми преди няколко месеца, за съжаление видях съобщението доста късно, защото ми излизаше като прочетено. Та не можах да и отговоря навреме, надявам се да не се е обидила
Пишеше, че мъжът и полека-лека се възстановява, вече ходи с проходилка, малкия бебо пълзи, а Бамби е благодарна че ги има всички до себе си. По случаят им не било образувано дело, поне не още.
Много силна жена. Респект!

# 689
  • Германия
Много ви благодаря за информацията! Радвам се, че има положително развитие в здравословно отношение. За юридическата страна на нещата уви не съм много оптимистично настроена. При всички положения им стискам много силно палци.

Общи условия

Активация на акаунт