Какво стана с ....

• 93 105
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • на брега на морето
Какво стана с едно момиче, което участваше в "отечествен фронт"- булимичка? Оправи ли се?

Дано бъркам, чух, че е починала. Много сладко момиче, сърцето ми се късаше като гледах предаването.

# 691
Какво стана с певицата Тони? Имала здравословен проблем, но вече всичко било минало и трябваше да пуска нови хитове, ама....

# 692
Какво стана с Виргиния Здравкова (дизайнерката)? Нищо не съм чувала за нея в последните 1-2г,а преди редовно я канеха в предавания да представя свои тоалети.

# 693
Как се движи случаят с Мануела Горсова? Възстановява ли се момичето, или още си е в кома.. Къде се изгуби Максим Стависки?

# 694
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как се движи случаят с Мануела Горсова? Възстановява ли се момичето, или още си е в кома.. Къде се изгуби Максим Стависки?
от ноември 2013

мануела

максим

# 695
Какво стана с певицата Тони? Имала здравословен проблем, но вече всичко било минало и трябваше да пуска нови хитове, ама....
Да, пусна наскоро - песента "Любов".
Ето инфо:

# 696
  • в 1001-та нощ
от ноември 2013

мануела

максим

Мисля съм попадала на инфото, че Албена и Максим в личен план се разделят  newsm78

# 697
от ноември 2013

мануела

максим

Мисля съм попадала на инфото, че Албена и Максим в личен план се разделят  newsm78
Аз четох, че са заедно, но редовно ги спрягат с техни други партньори на леда.

# 698
Какво стана с В. Топузакова, роди ли вече?

# 699
  • София
3 години условно за човека, убил двама при катастрофа на бул. "България" - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4058566

# 700
  • София
3 години условно за човека, убил двама при катастрофа на бул. "България" - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4058566
Това е да си прокурорски син.

# 701
  • София
Тайна, не съм сигурна, че това обстоятелство е било решаващо.
У нас по принцип хулиганското каране и съответните последствия от него не получават адекватно наказание. Примери много, за съжаление.

# 702
  • София
  Двама ги няма, а само условна  ooooh!.Няма закони.

# 703
  • видин
За съжаление Тайна е права. Темида за свои хора нагло си сваля превръзката.

# 704
  • София
Преди месец някъде гледах репортаж по тв за изчезнала жена. Сутринта много рано е излязла за да отиде на работа, но изобщо не е стигнала до спирката на ведомствения транспорт, която била на 500 м от дома ѝ. Две деца има, едното момче на 14 години. Сещате ли се за случая? Какво стана с жената? Дали я откриха?

Общи условия

Активация на акаунт