Големият шлем за седмокласниците! Край на тестове и теми иде времето за плажа!

• 58 727
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • дълбоката провинция
СЪКРУШЕН, ако не се лъжа, допълнителната бройка е за близнака - той не заема ничие место, ако балът на единия стига за да се класира и, ако паралелката е от 26 ученици,  то другият близнак заема 27-то място

писали сме едновременно с Dorothy

# 211
Исках да знам, дали по-ниският бал на близнак, се отразява в статистиката или не.
Децата се подреждат в низходящ ред по успеваемост, от най-високия бал към най ниския, след което в тази последователсност от най-високия бал към най-ниския се разглеждат техните желания и се извършва класирането им по паралеки. Ето защо не намирам за себе си логика, според която на второ класиране да влезе дете с по-висок бал, от минималния бал на  първо класиране.

# 212
  • София и там където не се пуши
Близнака, би трябвало да е извън статистиката.

# 213
Здравейте! Поздравявам всички приети седмокласници и техните родители, пожелавам им на добър час!
Моето дете е прието в НПМГ математика с немски. Някой има ли представа какво е нивото на немският език там и дали има текучество на учители. Дали децата успяват да научат езика? Предварително благодаря.

# 214
Здравейте! Поздравявам всички приети седмокласници и техните родители, пожелавам им на добър час!
Моето дете е прието в НПМГ математика с немски. Някой има ли представа какво е нивото на немският език там и дали има текучество на учители. Дали децата успяват да научат езика? Предварително благодаря.

На този въпрос имаше отговор някъде. Текучество май няма там в момента, децата кой научил, кой не научил, все пак си и зависи от детето

# 215
Здравейте отново. След известно обмисляне май ще записвам сина ми както е класиран на първо класиране. От гнездото ни казаха при подаване на документите, че не е задължително детето да присъства.
Той не е в града сега, дали ще мога да го запиша и без да присъства - става дума за 35 СОУ?

# 216

На този въпрос имаше отговор някъде. Текучество май няма там в момента, децата кой научил, кой не научил, все пак си и зависи от детето
Благодаря! Аз уж прочетох, но не видях някой да е отговарял. Ясно, не очаквам, че там ще научи немски както в езикова гимназия, но поне дали нивото е прилично. Той английски знае добре и би било хубаво да научи още един език.

# 217
Стига да има желание, ще го научи, според мен.

# 218
Да, но голямо чудене пада сега дали да участва на второ класиране за паралелка с Мат и АЕ  в НПМГ. На първо класиране е приет в паралелката Мат, НЕ. А аз не искам да го притискам, трябва той да си го реши.

# 219
Здравейте мами,може ли някоя от Вас да ми каже какво е нивото на обучение по химия и биология в 73 СОУ.Познавате ли деца приети медицина(фармация) в България или Германия от това училище.Моята дъщеря харесва биологията и химията,но се отказахме от НПМГ заради недоброто обучение по езиците.Какво е нивото на изучаване на втория език(в нашия случай английски)?А на информатиката?Извинявайте за многото въпроси,но отдавна ви чета и виждам,че има много информирани измежду Вас.

# 220
Здравейте,мами! Моята дъщеря след няколко дни завършва 8 клас в НПМГ. И по повод на въпросите за нивото на езиците мога да кажа ,че съм доволна. 7години преди това учи англ.език, а тук за една година научи немски до същото ниво. През учебната година имаха по 18 часа седмично език/така е само в 8 клас/ и се учи доста сериозно. Миналата седмица им минаха изпитите/писмен и устен/,както в езиковите гимназии. Децата показаха доста добри резултати.

# 221
Здравейте мами,може ли някоя от Вас да ми каже какво е нивото на обучение по химия и биология в 73 СОУ.Познавате ли деца приети медицина(фармация) в България или Германия от това училище.Моята дъщеря харесва биологията и химията,но се отказахме от НПМГ заради недоброто обучение по езиците.Какво е нивото на изучаване на втория език(в нашия случай английски)?А на информатиката?Извинявайте за многото въпроси,но отдавна ви чета и виждам,че има много информирани измежду Вас.

А откъде имате впечатление за нивото на езиците в НПМГ? Питам, защото аз пък мисля, че нивото и на английски, и на немски си е съвсем добро, имайки предвид, че говорим за природо-математическа гимназия.  Peace
Нямам представа единствено от испанския.

# 222
добре де ,пове4ето неща са ясни Naughty,но приети сме по 2ро желание 31.75 ЕГ''ИВАН ВАЗОВ''ПЛОВДИВ АЕ за първото не не ни достигат 0,25 за ЕГ''ПЛОВДИВ'' АЕ..... Hug
какво да правим!!! кои би се отказал от ЕГ''ПЛОВДИВ.....СПОРЕД МЕН ..второто класиране специално в нашият случай е безмисленно ...о4аквам вашите градивни съвети..поздравявам вси4ки записващи се Joy

# 223
  • София
Покрепям мнението на Anna Lee. Езиковото обучение не е на нивото но езикова гимназия, но е  доста добро като основа и с малко специална подговтовка се взима необходимия сертификат в 11-12 клас. Обучението и хорариума по химия и биология със сигурност обаче е голямо предимство във всеки един европейски университет. Просто всеки си избира, какво да учи допълнително, когато му дойде времето  Peace

# 224

А откъде имате впечатление за нивото на езиците в НПМГ? Питам, защото аз пък мисля, че нивото и на английски, и на немски си е съвсем добро, имайки предвид, че говорим за природо-математическа гимназия.  Peace
Нямам представа единствено от испанския.

Учителката по испански, няма грешка . Май не е само една.

Да допълня.

Вижте резултатите по езици Олимпиади на децата,  май навсякъде имаме на втори кръг отишли деца и добре представили се.

krumdodov според мен решавате вие, а ние даваме акъл как направите това.

Общи условия

Активация на акаунт