Как организирате деня си

• 3 415
  • 16
  •   1
Отговори
Ако има такава тема се извинявам, но потърсих набързо и не видях  Peace Искам да питам как организирате деня си за да се справите с всичко-вие да сте добре и детето да е щтастливо  Hug Аз имам дете на почти 1 годинка. Апартамента е от 3 стаи,2 бани с тоалетни, 1 огромен хол и голяма кухня  #Crazy Много ми е трудно да съчетая чистене,готвене и малката. Сядам когато и се спи да ме вижда и като заспи бягам да видя кое по-напред да свърша Cry
  bouquet

# 1
Подреждам си нещата по приоритет.
Преценявам си кое е наложително да се свърши днес, кое може да остане за утрешният ден.
Коя дейност ще ми отнеме най-много време и коя по-малко.
Но при теб е по-различно, защото си с много малко детенце и повечето време и внимание ти е насочено към него.

# 2
Един съвет от мен - научи и хората около теб да помагат............... иначе е ад под небето...... и колкото по-рано, толкова по-добре.И си кради време за себе си, защото утре няма никой да ти каже браво!Аз нямам рецепта за това, все нещо не стига и за това стигнах до този извод.И колкото по-рано го проумее човек, толко по-добре за него!Успех! Laughing

# 3
Когато бях бременна обожавах да чистя и готвя Hug сега моя мил свикна така и все съм му крива ако нещо не е както трябва. Crossing Arms И сега харесвам да чистя,но с тези мравки и хлебарки...не е лесно  Naughty Сега чистих в кухнята,но оставих недоучистено. избих повече от 10 хлебарки #Crazy бяха се скрили помежду чекмеджетата и като ги извадих.......... #Crazy Щях да умра но аз ги  #2gunfire Аз чистя и виждам как най-нахално си влизат през прозореца.Побеснях Twisted Evil Сега оставих кухнята почистена на полувина а утре почвам пак от 0 Cry Аз няма на кого да оставя малката иначе през деня мога да учистя и сама,но... Simple Smile
А къде е моя мъж сега......На дискотека Confused

# 4
.......А къде е моя мъж сега......На дискотека Confused
Ти сериозно ли говориш Rolling Eyes
Извинявай, но това просто е висша форма на незаинтересованост от страна на твоят партньор. С подобно отношношение идея си нямам кой би могъл да ти помогне със съвет за организиране на деня или на задълженията newsm78

# 5
Преди малко дойде с компанията си и са на терасата да свирят и пеят. Да стои до колкото иска но утре става заедно с мен и малката Twisted Evil

# 6
# 7
И така...мисля да почна с кухнята понеже там е най-страшно Laughing ,хола, детската,банята после другите 2 стаи.Ще имам и 3 перални, малката и готвенето за вечеря. Трябва да се справя Crossing Arms

# 8
 #CrazyНаистина ли  в 1.30  си правиш  този план, или ни  пързалкаш?

# 9
Аз се интересувам живо от развитието на събитията   Naughty

# 10
Май не е на сериозно,че ако е така не ми се мисли.Аз  сама се оправям с децата и къщата,но мъжа ми пътува и нямам избор.Но когато е тук е рай-всичко той върши,а аз с децата навън или малко лично време-пазар,фризьор,фитнес.
Сега за плана-първо гледам всичко да е измислено за деня-какво да се напазари,сготви излизания и т.н.И като стана по график-закуска и после баткото на занималня-на връщане пазаря и до 9-9.30 се прибирам с беба.Нарязвам продуктите за яденето и бум в машината за готвене.
После набързо прахосмукачка и стирка и навън.
За обяд се прибираме и само салатата се прави-яденето се е сготвило само.
За да съм организирана гледам всичко вечер да е прибрано-мразя да оставям чинии и др.неща на масата.Зареждам миалната и пералнята и в банята с децата.
Затова мъжа ми да е на дискотека,а аз с децата е направо абсурд,както и да домъкне компания в къщи.Ако има на кого да оставим децата ще се забавляваме и двамата,но сам нееееееее.Все пак за да се направят две деца и той дейно е участвал.
Няма по-ценно време от това прекарано с децата,но и помощ е нужна.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 18:40 от galеnna

# 11
# 12
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Винаги съм се стремял да организирам деня си предварително, но почти винаги изниква нещо непредвидено и плана ми отива на кино. Имам домашна помощница която идва два пъти в седмицата и това ми помага да се организирам така че дори да ми остава свободно време.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 19:57 от emokey

# 13
  • София
Подреждам си нещата по приоритет.
Преценявам си кое е наложително да се свърши днес, кое може да остане за утрешният ден.

Peace Peace Peace и още нещо, не подреждай деня си около детето.
Аз имам 3 деца, най-малкото е на 4 месеца, апартаментът ни е по-голям от твоя, нямаме помощници, а мъжът ми пътува много...и честно казано сега като съм по майчинство се измарям много по-малко отколкото като работех, защото тогава също трябваше да си гледам и домашните задължения.

Всеки ден пускам прахосмукачка, но голямо чистене правя само в събота, когато се вкючва и таткото.
Пералня всеки ден, но гладене 1-2 пъти в седмицата наведнъж.
Готвене - понякога всеки ден, понякога през ден, понякога поръчваме или се храним навън.
Разходка с бебето - ако имам работа вкъщи или пък не ми се излиза, не излизам, а бебето го "извеждам" на терасата. Другите деца и без това си излизат сами пред блока.

Не си усложнявай сама живота и не се опитвай да си перфектна, според чужди очаквания.

# 14
Аз свъряих днес с всичко,но не е перфектно за сайаление.
Моя винаги ми е помагал докато не забременнях.В началото бях фурия,но към края изведнъж почнах да наддавам и ми беше много трудно-не можех да спя,да вървя(краката ми бяха по-големи от на слон).Когато той искаше да ми помогне аз все се карах че не съм инвалид а просто бременна и не исках помощ.Явно му е харесало.

Общи условия

Активация на акаунт