Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 313
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 945
  • Galaxy 13197853088
от къде да знам. нищо не е било подтиснато ...

# 946
Не, не ми се е искала да кривна от пътя.А вземе ли да ми се иска за мен значи всичко в свършило , няма тръпка , няма страст, просто ще си тръгна. Не ме е страх , достатъчно смела съм да го направя , не ме интересува колко и как съм обвързана с него.

# 947
Много пъти ми се е искало да кривна от пътя,но не съм.И от няколко дни имам такова голямо желание да кривна от пътя.. Simple Smile

# 948
Много пъти ми се е искало да кривна от пътя,но не съм.И от няколко дни имам такова голямо желание да кривна от пътя.. Simple Smile
Действай Mr. Green

# 949
Само веднъж, но ситуацията остана "под контрол", за което не съжалявам. Sunglasses

# 950
от къде да знам. нищо не е било подтиснато ...

малка ти е била дозата, затова... Flutter Laughing Flutter

# 951
Е, искало ми се е, но не защото не обичам мъжа си, а защото той не ми дава каквото преди. Секса е добър, да, но няма вече целувки без повод, цветя, нито има "обичам те", няма вече "много си красива". Тези неща ми липсват безкрайно. Искам само да знам, че някой изпитва нещо към мен. За това често си спомням отминали мъже.А аз моя го обичам повече от живота! От всичко! Но това, че съм се превърнала в даденост ме отчайва, това, че предпочита компанията на родителите и приятелите си пред моята ме прави тъжна и сама. Не искам раздяла, изневяра, искам любов. А какво се прави когато не ти я дават вкъщи?

# 952
Събираш смелост и я намираш другаде. Съответно, се разделяш, защото за мен обратното е крайно унизително.

# 953
  • БГ
Не, не ми се е искала да кривна от пътя.А вземе ли да ми се иска за мен значи всичко в свършило , няма тръпка , няма страст, просто ще си тръгна. Не ме е страх , достатъчно смела съм да го направя , не ме интересува колко и как съм обвързана с него.
подкрепям Peace ,това е и моето мнение .аз режа и хвърлям без да мисля за последствията.

# 954
Оооо, има, имааа,(ло е) и още как! Laughing
Но си явно твърде млад, за да го знаеш. Laughing

# 955
Ели,ти гледай Митето да не научи,че тогава да видиш Sunglasses

# 956
О,много ми харесва да чета как като реши някоя от вас да "криввне",режи и не гледа назад Tired Ами децата? Толкова ли е лесно? А,че тая другата тръпка пак ще омръзне?

# 957
sladurka, не ти ли е станало вече ясно, че в този форум всички са ангелици с крилца?  Laughing
Няма сиво, няма розово, нито виолетово, а само черно и бяло.
Да даааа, ама не, слава Богу, че в реалния живот хората разсъждават другояче.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:18 от Не тази вечер, Жозефина!!!

# 958
За десет години съвместен живот с бившия ми мъж ми се е искало да кривна и то доста пъти, ама не ми е стискало. За пет години връзка от които четири брак със съпругът ми не съм си го и помисляла.

# 959
  • София
а едно съвсем реални кривване какво е? В него няма нюанси, а само стойност нула или единица. Също както няма малко бременна. А желанието е нещо друго, много път има да се извърви до осъществяването му.

Да си кажа, винаги са ме изненадвали кривванията на хора, които се смятат за щастливи в брака, нямат някакви сериозни според тях липси, не смятат да се развеждат..., пък са готови да рискуват всиччко това с изневяра. А веднъж изневяра, следва втора, трета.
Тези, на които проблемите в брака им идват в повече и затова изневеряват, ги разбирам, те може вече и да са емоционално извън брака и да е въпрос на време да го приключат.

Общи условия

Активация на акаунт