и една приятелка ще го води на Колите2....аз по обясними причини ще ги чакам навън с Борис.
Много е хубав...да ти е жив и здрав сладура.
Ти пиши после дали си намерила светещото морско конче, ако не да търсим !
Ти затова явно го кри толкова време 
Не ми предлагайте разни легнали пози,защото не ме бива,а и аз съм традиционалист и си мога само поза люлка.С изцеждане на гърдата малко преди това също не се получава.Имам чувството,че когато се уригва толкова мощно му става кофти на гърлото от върнатия стомашен сок и след това не иска да суче заради това,т.е. да не последва същото нещо.Единствено няма проблеми да суче през ноща,когато е почти заспал.И да попитам нещо друго,може ли да се отбие детето ако през деня му давам да се храни от шише,но мах.на едно хранене?
Спечелих още половин час. Дано утре пак си я направи паузата 

!!!
Много ми е добричко момиченцето,дано да продължи така
Всъщност тя изобщо не плаче/да не ме чуе дявола
/. Плаче единствено и само ако е гладна или наакана.Но не по-често от през 3.30-4.00 часа.През другото време просто си спи или си гледка,но по принцип спи.
Знаех си ,че тук ще намеря отговор 
Но пак ще ги разгледам,може да си променя мнението 
С право си го харесваш толкова много
Не ми предлагайте разни легнали пози,защото не ме бива,а и аз съм традиционалист и си мога само поза люлка.С изцеждане на гърдата малко преди това също не се получава.Имам чувството,че когато се уригва толкова мощно му става кофти на гърлото от върнатия стомашен сок и след това не иска да суче заради това,т.е. да не последва същото нещо.Единствено няма проблеми да суче през ноща,когато е почти заспал.И да попитам нещо друго,може ли да се отбие детето ако през деня му давам да се храни от шише,но мах.на едно хранене?Препоръчани теми