Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 972
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден, момичета! След поредната ревлива нощ днес ми е смотано. Ще пиша после.
Елфи,jeni_b,прекрасни са малките и не толкова малките съкровища!
jeni_b,   bouquet за инфото на ЛС. Ще пробвам.

# 76
Здравейте и от мен   Simple Smile
Да ви питам: имате ли проблем с пъпчици по главата? От няколко дни започнаха да ну излизат на малкия и вместо да се оправят, излизат още повече  Shocked
Четох някъде, че е нормално, но, някак си, много ми се виждат  Sad . И са едни такива с бял връх.
На всичкото отгоре и той се чеше по главата  Shocked

# 77
Елфичка благодаря за отговора,ами ние сме почти на всяко ядене си връща различно количество,малко са моментите когато не връща,може да се дължи и на това че почти не се оригва.
Иначе като голямо количество или на фонтан е май веднъж на ден или през ден, трябва да си записвам че забравям.
Ние си надаваме и то доста за 1 месец сме качили 1300 кг.акаме почти на всеки сменен памперс тоест преди всяко хранене и даже докато я сменям или ме опръсква или ми цапа подложката и тамън намазано дупе Simple Smile
Ох явно не трябва да се притеснявам при други имали такова нещо, дали е нормално ....

# 78
Елфичка благодаря за отговора,ами ние сме почти на всяко ядене си връща различно количество,малко са моментите когато не връща,може да се дължи и на това че почти не се оригва.
Иначе като голямо количество или на фонтан е май веднъж на ден или през ден, трябва да си записвам че забравям.
Ние си надаваме и то доста за 1 месец сме качили 1300 кг.акаме почти на всеки сменен памперс тоест преди всяко хранене и даже докато я сменям или ме опръсква или ми цапа подложката и тамън намазано дупе Simple Smile
Ох явно не трябва да се притеснявам при други имали такова нещо, дали е нормално ....

Не мисля,че трябва да се притесняваш.Всичко ще отшуми постепенно.А и след като си наддава и то толкова добре и метаболизмът върви яко,значи си остава предостатъчно количество в стомахчето.Може би преяжда по-скоро,а не е рефлукс  Peace Има и такива бебета.Ако не се нахранят премного,няма да са доволни,нищо че после го връщат.Ето аз съм била такова бебе  Laughing

А вие сте изцяло на кърма ,нали? То в такъв случай незнам и какво може да се направи.Поне изключваш вариантите за смяна на млеката  Laughing Peace

Знам,че не е много приятно,ама...  Rolling Eyes

И не мисля,че е от неоригването  Peace Виктор като се оригваше,та тъкмо ме оливаше цялата  мощно Crazy

# 79
Здравейте мами Simple Smile Аз вече ви чета по-редовно  newsm44 дори с малкия на ръце.

Бонбонката и ние мн повръщаме, изтичане, на фонтан, като легне всякак. Ходихме на ехограф заради проблема,но нищо ни няма. Или  е рефлукс или преяждаме, спрях да го мисля, щото взех да се побърквам smile3511

# 80
  • София
Здравейте момичета! Laughing Laughing
Елфи: Рая е невероятно пораснала и сладка! PeaceС тези сини очички много сърца ще разбие!Сега беше редно фотосесията  да е с батко, защото предишната беше по женски! Laughing
Елфи,Елфи- много ти е силен гена-и на 3-те децица со го предала!Браво на теб-хубава мама...хубави деца! Laughing
Жени: Хубава питка,ама дай едър план на главния виновник!  Peace Много сладко се возите-хубаво е, че все още се събирате! Peace
За тишината: при нас е мит, така, че се спи на шум! Mr. Green
Моля да ми помогнете- дайте линк към декларацията, която се подава в Ной, заедно с 3-тия болничен и копието от акт за раждане. Дали е приложение 1?
П.с. И ние много повръщаме, почти на всяко ядене! Sad

# 81
Ох върнахме се от консултация 2 инжекции тя плаче аз повече от нея:-( иначе 4740 и 1кг отгоре ; 54 см 5 см отгоре Simple Smile доволна съм

Търся мами от Хиподрума и района за разходки в парка при Ритуалната зала

# 82
Привет! Grinning
Елфи,Жени-много хубави снимки!
Нели по точка 1 - доктора ми каза същото  Peace

Мартин също много повръща.Притеснявах се,ама щом наддава добре съм по-спокойна.
Относно стриите-Казват,че не се махат,ама майка ми след двете бременности е успяла(качвала е по 35 кг и се сещате какъв е бил резултата).Ставало с мноооооого масажи.Масаж в банята и масаж след баня поне 2 пъти на ден.И когато има време-пак масаж!Само дето аз съм толкова непостоянна,че няма как да стане това....

А майки крачещи в Северния парк? Rolling Eyes

# 83
Здравейте и от нас.Днес бяхме на ваксина,поплака малко,ама дали от глад,дали от иглата.Резултата от консултацията е 1кг и 6 см за 1 месец:)
Мамчета,вие слагате ли бебетата да спят на възглавничка вече.Аз извадих нашата и въпреки че е малка и бебешка трябва да сложиш бебето едвали не с раменцата върху нея,че иначе само главичката ми се струва изкривено  newsm78
Елфи,Жени страхотни снимки.....а тия сини очи дето имате са направо за зашиждане.

# 84
  • на североизток
Ето ни и нас в новата тема!
Нелили, справила си се прекрасно както винаги! Hug
Момичета, снимките ви са прекрасни!!!
Ния започна да се възстановява на тегло - вече си хапва нормално. Утре ще ходим на контролен преглед след операцията и да й махат конците. Надявам се всичко вече да е наред при нея Praynig
За стриите - аз нямам. На килограми - също почти се възстанових след стреса по болниците Sad Остава само корема ми да се прибере напълно.

# 85
  • До морето :)
Зазка, много се радвам, че Ния е добре  Hug Гушкаме ви силно и сме с вас.  Mr. Green
Днес уча моето диване да заспива сама с кошарата  Laughing За 2-ри път заспа  Whistling

# 86
  • София

Моля да ми помогнете- дайте линк към декларацията, която се подава в Ной, заедно с 3-тия болничен и копието от акт за раждане. Дали е приложение 1?

Ето тук  виж - раздел ll чл.3 ал.3
http://www.noi.bg/content/laws/07/Nar_pms_364.htm

# 87
Павел днес става на 1 месец, понеже не мога да правя торти ще ви почерпя с тази от изписването.

Връщам се да дочета.

# 88
  • София

А майки крачещи в Северния парк? Rolling Eyes
На мен ми е близо и мога да дойда след уговорка! Peace
Да ви се похваля: Днес, Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова официялно ни откриха новия булевард и сега вече колите фучат покрай нас!  Peace
dessince :Честита месечинка!
Нелили:Мерси! Peace

# 89
За повръщането - туко що бях жестоко оповръщана, а е ял преди повече от 30 мин,не мога да го разбера, понякога повръща веднага след като е ял, понякога след час-два, а някой път чак за следващото хранене, което е след 3 ч., иначе наддава, на контролната консултация беше наддал за 18 дни - 900 гр. и 3 см. Понякога поръща на фонтан, а понякога само тече, мисля че се дължи на преяждане. Имаше няколко дни, в които не беше повръщал, но от няколко дни повръща много. Дано да се оправи, че навсякъде ми мирише на вкиснато.

Общи условия

Активация на акаунт