Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 880
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Правда ...с трите не е възможно да изляза самичка  Rolling Eyes Малкият тича акато откачен и не става работата по никакъв начин.С трите,излизаме с таткото.Иначе бебето и каката е супер  Laughing

# 346
  • До морето :)
smile3511 smile3511 smile3511
От 3 часа и половина ми виси на циците. Цокне малко и после се заравя в тях. Обаче оставя ли я в леглото и рееев!  #Cussing out #2gunfire Вече се чудя гладна ли е, кърмата ли ми е малко, какъв е проблемът, по дяволите?

И аз това се питам ........
Ха, не съм сама  Mr. Green И ние сме така, но ние нито сме гладни, нито храната не ни стига. Просто мама е идеалния биберон  ooooh! Събуди се с рев, сложих я на цицата и заспа. Ноооо, не дай си Боже да ме изтръве, веднага разбора диването. Сега е с татко си на двора, да я приспива в количкта. Дано успее
Всички ли сте на анатомични биби? Мисля да взема една биберона тип "черешка". Дали някой от вас има такава и да е доволен
Иначе два дена и половина не беше акала, но от снощи до днес 2 пъти напълни памперса  newsm44 Кой знае колко й е тежала на душичката
За покупките - всичко на всичко ние сме й купила 4 бодита с дълъг ръкав, 1 ританки и 3 горнички. Всичко друго или са ни го дали, или са ни ги подарили. Ама утре трябва да идем да попълним гардероба, че вече нищо не ни става  Crazy Само бодитатат, които се обличат през главата, а аз не мога да ги слагам  Blush

# 347
  • София
Здравейте момичета! Laughing Laughing
 Ние, тази нощ, за пръв път се будихме непрекъснато, защото ни боля коремче, та се кърмихме, преобувахме и приспивахме и така до 10.30 днес,  поспали  сме само час и половина до 12.00! ooooh!
Добре, че днес е събота, та батковците са излезли на двора с майка ми и баба, а тати е в Пловдив!

Спасдиди. и нашият кош е обърнат вечерта с хиляди малки части от конструктори или какви ли не още дреболии,но аз съм си измислила начин.Имам една специална чиста лопата и метла за тази цел и направо ги рина с нея и пъхам в коша  Crazy Че иначе се гъзя 10 часа докато ги събера  Laughing Особено като бременна ми беше доста сложно,но им хванах цаката  Party

Joy Joy Joy
Елфи: Страхотна идея за лопатата-сега отивам да си купя и аз една пластмасова и да действам с нея през седмицата, а в почивните дни ще ги редя-колички при колички и т. н.

Организацията ти е перфектна- аз с това кърмене и готвене и излизане с часове навън хич не се справям с домакинството! Mr. Green

Колкото до синовете: Давам ги и двамата,ама кой ли ще ги вземе тези лудетини? newsm78 Големият е доминиращ и обсебващ- зодия лъв- вярва, че всички са родени, за да му служат, музикален инвалид, интересува се от математика , астрономия и футбол!
Малкият е нежен и чувствителен, музикален е, но с тази зодия близнаци- не знаеш кой се е събудил днес: добрият или лошият близнак! Още от сега е любовчия-дори сваля момичетата на брат си Grinning Grinning

# 348
Големият е доминиращ и обсебващ- зодия лъв- вярва, че всички са родени, за да му служат, музикален инвалид, интересува се от математика , астрономия и футбол!

Хайде сега, доминиращ бил, че и обсебващ, и не знам какво си Flutter ... ще се обиждаме ли сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние сме благи, хрисими, най- добри, най- мили, най- най- най-.... но ти сигурно вече си разбрала  Mr. Green Hug

Елфи, може би защото са с малки разлики, затова. А Виктор изглежда такова ангелче на снимките, кой би допуснал, че иначе е фурия   Grinning

# 349
Хайде сега, доминиращ бил, че и обсебващ, и не знам какво си Flutter ... ще се обиждаме ли сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние сме благи, хрисими, най- добри, най- мили, най- най- най-.... но ти сигурно вече си разбрала  Mr. Green Hug
Абсолютно подкрепям! Всички лъвове сме прекрасни, благородни, възхитителни и МНОГО скромни!  Mr. Green Crazy

# 350
  • София
Добре извинявам се , че пиша така ама незнаех ,че е проблем

сега ще се старая,да има разтояния в нещатата ми

ами,питането ми е ,става въпрос от кой месец да почна да захранвам аз знам само 1 метод 1во със сокчета

но чета из нета че някой до 6тия месец карат с кърма и после с пюрета и ми е такава мъгла че незнам

а ние сме е 3тия месец и мисля че му е време
и искам да знам как да започна или да изчакам доки да ми каже а ми  е мерак сякаш и за това питам

Със захранването е препоръчително да се започне не по-рано от навършени  4 месеца и половина, а най-добре по късно. Зависи и от самото дете. Сока е последното нещо което се дава на бебето, тъй като е концентрат от плода или зеленчука и не е подходящ като първа храна за бебешкото стомахче.  Аз лично  бих започнала с оризова каша след това зеленчуково пюре, плодово,.........и т.н
На баткото сок дадох след 9-ия , 10-ия месец.

Този въпрос се обсъждаше няколко страници на зад и Тони беше описала много подробно кога и как се прави. Пиша  това с отличителен цвят  за да го  видиш, защото явно някои неща пропускаш да четеш. Ето и линк към нейния пост: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592722.msg19128585#msg19128585  Peace
Дано съм ти била полезна

# 351
Елфи,Елфи от сто години си мечтая за 3 деца,ама и ти сега наливаш масло в огъня Hug
Като повториш,потретиш още някой път,че е лесно и скука и аз ще се навия Mr. Green
Виж,мъжът ми Naughty
Ама пак ще искам да си ми вестителка Hug

Elisseе,как ти завиждам,че си в Царево.Мноооого го обичаме,отсядахме в Слънчевата къща.
Дали я има още newsm78
И постът ти е много сладък-за гушкането и свекървите Laughing

Mushence,беше питала за жълтеницата и ваксината.Може  да е имал остатъчно жълт цвят по кожата,ама показателите на Дребчо да са били в норма.Не го мисли,щом вече са я сложили и не е показал някакви странични ефекти Макси.Факт е обаче,че трябва да си отваряме очите на 100,в предвид бг педиатри.

Забравих да пиша,че вчера Ина спа само един час между 7 сутринта и 12 вечерта.Кърмих я 123456 пъти ooooh!

# 352
Абсолютно подкрепям! Всички лъвове сме прекрасни, благородни, възхитителни и МНОГО скромни!  Mr. Green Crazy

Хоупче,пак ли ти бе Mr. Green И тук сме се нацелили май,то не беше членство в клубове,то не бяха зодии Mr. Green

Елфи,край договорихме се Naughty Вече съм спокойна откъм сватове Hug

За захранването-аз още се чудя какво да правя,ако започна ще е само заради това,че не може да ака и док каза,че така ще се регулират нещата.Абе незнам бе,то вече се побърках,всеки различно говори ooooh! Та става въпрос за сок от моЛкови Laughing

Уффф днес пък ходих до Арлет да си уговарям прическата и боядисването,е,то детето пак обезумя,искам да ви кажа,че няма ни едно място където да съм ходила и да не сме център на вниманието,винаги рееееев и тръшкане Twisted Evil Та се разбрахме да си освободя 3-4 часа за процедурата Mr. Green Какво ще го правя моя мъник нямам идея честно,кой да оставям да го гледа като той ще побърка и най-спокойния човек Mr. Green

И още нещо щях да пиша,но забравих newsm78 АААААААа да,някой да е давал Лактолоза на бебето си и да каже ефекта де Peace

# 353
  • София
А сега добър вечер.
Ние сме добре, един ден не искаме да спим , на другия пък само това правим. Храни се по 6 пъти на ден . Правим си нощна пауза от 6-7 часа. В понеделник ще ни бият пентаксим и синфлурикс и аз от сега съм в стрес  Sad
Елфи лопатата за играчки е много-много добра идея  Peace Hug
Какво сте се засватосвали от сега  Laughing . Аз моите двама не си ги давам  Naughty , не че някой ги иска де  Mr. Green
Гледам пак снимки на хубави мами и страхотни бебоци  Heart Eyes  Та в тази връзка да покажа и аз моята Елена , на мама красавицата   newsm47

# 354
ейй това Ели е само за гушкане и целуване,мале много е красива пу-пу

ние сега си идваме от разходка и по поръчка заспа в къщи да мога да си посрещам гости довечера,иначе навън ми бодува кротко в количката пикличка  Peace

моето детенце явно е поспаливо,снощи заспа в 12ч днеска до обяд - спанак и ядене през 3-4 часа ...уплаших се че пак ще прави температура,но нямаше през деня поне да не чува дявола...

До кога мислите да давате Биогая-педи ми каза до 6тия месец можело,че и после,после после ама докога  newsm78

На нас ни отложиха ваксината до пълно оздравяване!

гушки на всички дребосъчковци  Hug

п.п. при ухапване от насекомо с какво мажете,имам съмнения за едно "петънце" на ръчичката на Андреа

# 355
  • София
Цитат
Хайде сега, доминиращ бил, че и обсебващ, и не знам какво си  ... ще се обиждаме ли сега   
Ние сме благи, хрисими, най- добри, най- мили, най- най- най-.... но ти сигурно вече си разбрала   

Абсолютно подкрепям! Всички лъвове сме прекрасни, благородни, възхитителни и МНОГО скромни
Много ги обичам аз лъвовете- особено от женски пол! LaughingНай- добрата ми приятелка е лъв! Peace Много силни характери са и добри майки Hug
Но за мъжете е различно- невероятно умни, но своенравни и неповлияващи се от нищо, освен от вътрешния си глас! Трудни са за отглеждане и възпитание!

# 356
Люска, аз още във Фейса  видях, че ив зодиите имаме съвпадения  Mr. Green, което обяснява защо сме на един акъл hahaha
Зайче, милата Андреа - дано вече е оздравяла и повече никакви проблеми да няма! Ти ли даваше фенобарбитал за билирубина? Че го мисля много това и ми е притеснено за душичка  Rolling Eyes Hug
Неллили, зарад таквиЗ Елени стават войни!  Heart Eyes

Филип цял ден стачкува - на всеки кръгъл час реве, яде по 30 мл и задремва за 10 мин, после рев и после пак отначало.  Twisted Evil

Марте,прекрасен е твоя лъвчо - ако някой ден стигнем до Бебе 2, ще се целя да е лъвче, че аман от рогати покрай мен (мъжа ми овен, майка му и баща ми козирози, Филип и свекър ми телци, само аз и майка ми, която е дева не сме с рога!) ooooh! А , и един съвет - не че си искала, ама да кажа - няма лъв, който да не се повлиява от похвала и комплимент!  Heart Eyes Hug

# 357
  • София
Нели: Еленка, разбрах , че не я даваш, ама аз да си кажа,че я искам за снаха! Peace Много е сладка а и името и много хубаво!
Хоупче: Много, ама много си права- само това действа при тях! Нито наказания, нито обяснения помагат- само похвала и насърчение! Peace
 Например: Като се учеше да чете, се тръшкаше дори и за 1 прочитане на урока. Аз, обаче започнах да го хваля колко добре се справя ( което не беше вярно разбира се) и накрая стигнахме до 20 доброволни прочитания, та чак на мен ми втръсна да слушам! Peace

# 358
Много, ама много си права- само това действа при тях! Нито наказания, нито обяснения помагат- само похвала и насърчение! Peace
 Например: Като се учеше да чете, се тръшкаше дори и за 1 прочитане на урока. Аз, обаче започнах да го хваля колко добре се справя ( което не беше вярно разбира се) и накрая стигнахме до 20 доброволни прочитания, та чак на мен ми втръсна да слушам! Peace
За лъвовете аз мога докторат да напиша  Mr. Green Лесни сме ние, лессниии  Mr. Green
Ми да вземе някой да каже с Телетата какво се прави?  newsm78  newsm78 

# 359
  • София
Нели много красива Елена!

за захранването, не знам защо толкова бързате, аз мисля след 6тия месец да започна; нищо няма да пропусне детето до тогава

Елфи, направо си майка героиня, толкова добре да се организираш.

И аз на това кърмене затова започнах да се ядосвам, че отнема прекалено много време, 5-6часа на ден вероятно се събират и вече започнах да чета книги докато кърмя, поне да върша и нещо друго.

Лека вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт