Нито готвя,нито нищо ,само на децата нещицата 
!
.
, на 3 години каката я преместихме сама в стая, е и ММ поспива някой път там, за да няма излишни драми.
. 
нося, гушкам и люшкам на воля
. Така го чувствам, тези моменти са толкова кратки, мили и красиви, не ми се иска след години да се натрапвам и надпреварвам с някоя снаААА, да си нося внучето и да ме разнасят из форумите, защото съм пропуснала момента с моите деца
.
. Това е хубаво на второто, че разбираш, какво си пропуснал и допуснал с първото
- ранно захранване, кошари, играчки. Аз и сега спадам в графа некадърни и нескопосани майки, но с каката можех да ви разбия представите за майчинство
.
Оф, аз днес от сутринта се тъпча с каквото намеря - то не ядох кексчета, кашкавали, кафета пих после, абее....

Вече се чудя гладна ли е, кърмата ли ми е малко, какъв е проблемът, по дяволите?
,
Явно ще сме фенове на играчките 

, да не би да има колики, или пък памперса, или температура знам ли? Или просто да иска да заспи, а да не може? Бутни залъгалка... 

Днес, макар и да е студеничко- цял ден почти я кърмих навън и тя беше доволна, че не е затворена вкъщи. 
, та да имате толкова много време? 

Всичко това за 10 минути най-много.
....не е от това енергията
Отивам да лягам,че тази вечер съм еднодетна и няма кой знае какво за правене.Тя спи,но аз ще я будя да яде,че и е време и да се надявам ,че няма да има среднощни яденета
Така,че всичко си има обяснение и не съм никакъв факир.Горкото бебе ми отнема едва по 10 минути за ядене през 3-4 часа
Препоръчани теми