Лято е - слънцето пече, на МАЙ-ска мама и се ходи на море! - Тема 2

• 27 912
  • 733
  •   1
Отговори
# 315

Елфи, браво на теб с две малки деца и филмите изгледа, добра организация си направила , само мога да завиждам, а ние тук се моткаме и накрая на деня пак нищо на лице.

Мани,мани  Laughing И къщата чиста и подредена,и мамата гримирана и нагласена ,и децата изкъпани,и прането простряно,чудя се вече каква работа да си създам  Laughing
Ама знам си аз от какво е.От диетата ми.
Защото иначе все приготвям нещо из кухнята и се занимавам или просто главата ми все е в хладилника...и си оплътнявам времето.
А сега гладдд  #Cussing out Нито готвя,нито нищо ,само на децата нещицата  Laughing

Ако ти е скучно ела у дома, има мнооооооооого домакинска работа за вършене Mr. Green

и тук  Mr. Green Mr. Green

# 316
  • София
 smile3511 smile3511 smile3511
От 3 часа и половина ми виси на циците. Цокне малко и после се заравя в тях. Обаче оставя ли я в леглото и рееев!  #Cussing out #2gunfire Вече се чудя гладна ли е, кърмата ли ми е малко, какъв е проблемът, по дяволите?

# 317
 Laughing Laughing Laughing

Сетих се за една серия на Малкълм,в която  Луис и Хел бяха спрели да правят секс за една седмица.И градината беше изрядна и къщата светеше и Луис от нямане на работа,както си пиеше чая на излъсканата маса си го разля нарочно ,за да го избърше  Crazy

И все за тази сценка се сещам  Laughing

# 318
Добър вечер, минавам само на проверка! Hug
Хоуп така ме съблазняваш с това конче  Mr. Green! Филип е разкошен  Hug!
ПравдаЧестит Имен Ден на Дамян бонбона!
Нелка аз съм в Царево/ за уточнение/, но какво са 20 километра по на юг Wink.

Да кажа с Тошко не съм купувала нищо нищо освен 5 бодита  Mr. Green 2 шишета+помпа. Кошари, играчки, ванички от каката, дрехи от приятелки, памперси подарък за изписването и кърмата на мама  Laughing.
-кошарата, е почти нова  Party, на 3 години каката я преместихме сама в стая, е и ММ поспива някой път там, за да няма излишни драми.
-ваната- Топчо е предимно къпан на мивката, но натежа гюлето засега 2 пъти е употрабявана  Crazy
-играчки- различни деца, но каката спадаше в графа " не употребявам", най се радваше на вестник за късане или празна тенджерка с щипки да дрънка. Затова не купувам, за мен 90 процента от играчките са направени за гъдел на мама, ама като писне да ги подритваш и хвърлиш няколко през терасата и покупателната страст умря при мен  ooooh!.
- единствено залагам на скъпа козметика/ всъщност тя си оправдава цената/мл и качество.
- дрехи- около мен само момчета и само разнасяме торбите из коопрецията със съседките  Mr. Green, за 5 носения, то бебеешките чисто нови. Peace

Понеже ми е второ и ново май ще имам само след чифт нови бъбреци  Tired нося, гушкам и люшкам на воля  Flutter. Така го чувствам, тези моменти са толкова кратки, мили и красиви, не ми се иска след години да се натрапвам и надпреварвам с някоя снаААА, да си нося внучето и да ме разнасят из форумите, защото съм пропуснала момента с моите деца  Joy hahaha Joy.
Не е укор, сега да не се появи някой намусен и дълбоко обиден  Naughty. Това е хубаво на второто, че разбираш, какво си пропуснал и допуснал с първото  ooooh!- ранно захранване, кошари, играчки. Аз и сега спадам в графа некадърни и нескопосани майки, но с каката можех да ви разбия представите за майчинство  Joy hahaha Joy.

# 319
nandi, цункай каката и от мен, да мине по-бързо!  Hug
Елфи, и през нас мини!!! Мен по принцип чистенето и подреждането не ме влекат, а сега съвсем  Whistling Оф, аз днес от сутринта се тъпча с каквото намеря - то не ядох кексчета, кашкавали, кафета пих после, абее.... ooooh!
Елис, и аз много харесвам кончето. Има и в розово, за момиченца. И много сладко бълбука и е мекичко, а и свети ако го гушне бебето - последното не съм го изпробвала още понеже е малък, но се надявам като порасне и си го гушка да го радва  Simple Smile

# 320
Честит имен ден на Дамян.
Благодаря за отговорите за солариума...те така "бяла " ще си ходя.То аз имам няколко  бани по рождение,ама съм свикнала да съм шоколадова:)

# 321
smile3511 smile3511 smile3511
От 3 часа и половина ми виси на циците. Цокне малко и после се заравя в тях. Обаче оставя ли я в леглото и рееев!  #Cussing out #2gunfire Вече се чудя гладна ли е, кърмата ли ми е малко, какъв е проблемът, по дяволите?

И аз това се питам ........

# 322
Привет и от нас,  Hug,

Днес купихме на Еди активна гимнастика и шезлонг, много се радва малкия, вече взе да бута едната играчка с ръчичка  Mr. Green Heart Eyes Явно ще сме фенове на играчките  Heart Eyes

Мушенце, браво на вас за пишлето.

Аз почнах да правя по този начин както каза Жени, но май нещо съм нескопосана и не го правя както трябва...  Crossing Arms ooooh!

Елф, само да сме те чули да се оплакваш от децата, щом си свършваш цялата работа в къщи и се чудиш какво да правиш  Heart Eyes

За коричките по главичката - виждам че и Еди и той има мъничко но не по цялата глава, мислих че не го изплаквам хубаво като го мия с шампоана, но не е от него де. На една лекция на училището за родители бяха казали, че може да се пробва: преди баня се намазва главичката с бебешко олио и след това се измива, ама колко е вярно незнам, не съм го пробвала.

Ой, одеве малкия така се дра като разпран, какво беше това нещо незнам, тааа от незнаене какво да го правя му дадох цицки, ми суче там нервира се, то нали няма много и се дразни, мятах от едната гърда на другата и така... амааа не се окроти, после айде на баня и после хрЪната, рахатяса това бебе  Crazy

Честит Имен Ден на Дамян на мама Правда! Жив и здрав да бъде детенце и много щастливо!

Менианте, как ще държиш толкова часова на цицка  Tired, да не би да има колики, или пък памперса, или температура знам ли? Или просто да иска да заспи, а да не може? Бутни залъгалка...

# 323
  • София
Здравейте момичета! Laughing Laughing
Ето ме и мен- цял ден миткосвам нагоре-надолу с дечицата,та чак сега се вкючвам! Peace
Хоупче: Много сладко синче- да ти е живо и здраво! Hug
Правда: Честит имен ден на Дамянчо!
Елфи: И от мен имаш заявка за чистене-даже от Пловдив ще те вземем, че мъжа ми утре е там, та направо да те докарва у нас вечерта! Добре ще си изкараме- ще си попеем, ще почистим, ще се поразходим със 6-те деца-целия квартал нас ще гледа Laughing Mr. Green
elissee : И аз съм така с гушкането и спането до мен, но по отношение на покупките ауууууу....разбих се от пазаруване за малкото ми зайче! Голям мерак, голямо чудо- но всяка похарчена стотинка за Маги си заслужава! Peace
 И ние се кърмим на поискване, та от 2 дни през деня иска през 1.5 часа, но за сметка на това спи по цяла нощ- много ми е добро детенцето, не мога да се оплача! Hug Днес, макар и да е студеничко- цял ден почти я кърмих навън и тя беше доволна, че не е затворена вкъщи.

# 324
  • София
Laughing Laughing Laughing

Сетих се за една серия на Малкълм,в която  Луис и Хел бяха спрели да правят секс за една седмица.И градината беше изрядна и къщата светеше и Луис от нямане на работа,както си пиеше чая на излъсканата маса си го разля нарочно ,за да го избърше  Crazy

И все за тази сценка се сещам  Laughing
Елфи: Да не сте спрели  luvbed, та да имате толкова много време? Joy
За солариума: Знам колко е вреден, но пак го ползвам- затова сега не мога да се понасям толкова БЕЛА И ДЕБЕЛА! Twisted Evil не съм била пристрастена, но аз много бързо си чернея и после тена иска поддъжка 10 мин. на месец! Сега съм изкушена да пробвам( без гърдите разбира се), но още не съм го направила! newsm78

# 325
Хоупче, много красив Филип си имаш, пу-пу.

Нелка, и на нас (на мен особено) това ни е любимата поза. Като застанем така и можем да си седим с часове, и така си блея и си блея и нищо не свършвам.

Тва забелване май ще го пропусна да го правя сама, страх ме е нещо, доки да каже кога и кво да го правим, аз ни ща!

Елфичка, как ги правиш тия работи бе, жена? Честно, не мога да повярвам всичко това за лъснатата къща, нагласената мама, изкъпаните деца, потретването на филмите и сериалите и скуката (най-вече!), ама наистина. Аз за скучаеща майка на малки деца почти не съм чувала, камо ли пък тридетна. Ти по 30 часа в денонощие ли имаш? Кога ги успяваш тия работи, пък и чак време да скучаеш и работа да си създаваш?? Или си факир, или аз съм хипер хипер зле (дано е първото!). А и не излизате ли навън? Щото то като излезеш и повече от половината време литва.

# 326
  • Айтос/Бургас
Добър вечер и от нас! Hug

Момичета,вие на страни ли слагате бебоците да спят и до кога трябва така? Защото Калоян от няколко дни сам се обръща по гръб и се върти в кошарата Shocked.
И за пъпчиците да попитам-ние имаме,но май не са точно пъпки,а нещо като мастни точици и не се махат-той ги има от раждането Rolling Eyes.Вие имате ли такива и какво да правя за да изчезнат?
Попитах по-рано,но не ми отговорихте-давате ли вода и слагате ли захар?(говоря за бебетата изцяло на кърма).
Това е от нас-лека вечер  bouquet

# 327
здравейте и днес от мен малко късно но цял ден сме на някъде
по обед бяхме на лекар за оченцето заваляни дъжда колата в центъра ние с количката сме в другия край на центъра че изведро заваля че дойдоха взеха ни с друга кола че после до нашата да си я вземем и малкия се разплака малко се намокри цялата бях вир вода ..... но и гладен беше голямо чудо после яде  като луд и после дойде голямото спане на мама и Дани ....

и днес много си игра милия гука ми след спането де;)

а виждам че говорите за гимнастичките е пробвала съм го но не проявява интерен тя и нашата нее кой знае каква но не мисля да купувам друга че си имам достатъчно играчки и люлки  и столчета цял басеин ни подариха за това че все ще намери къде да играе ...

дано обаче се заиграе в тая гимнастичка голяма услуга ще ми направи .....

виждам че и доста от вас спат с бебенцата аз ме истрах да спа с него първо да не свикне и второ да не взема да го затисна:)
иначе съм си го взимала през деня да спа с него или сутрин спогаждаме се но той доста си обича кошарката и там  си спинка...

За коричките ние имаме малко но взех преднина купих си на Мустела какво да кажа нямам мнение но виждам че намаляха малко и с четчича в банята на обратно на ръстежа да пада каквото има
Но има и на авене също и другото ми казаха да не е с мас ами зехтин е доста добър ефект имало още несме пробвали ама ако вземат да стават много ще пробвам

menyanthe   е що не пробваш да спреш да я храниш и да я оставиш малко да поограднее хубаво и после да се насучи хубаво
сигурно си станала кълбо от нерви че и детето си осеща всички и то е станало нервно
милата !
Виждам че днес има имен ден незнаех Е честито на МАлкия Дамян да е жив и здрав!!!
Elfi4ka[/b]
е избора е твой от толкова много неща направо незнам кой ще си избереш:) а тиган все пак не се купува всеки ден за това че понякога и 200 лв си заслужават а искам да ти кажа само още един модел в метро ги продават става и като тавичка сваля се и дръжката с незнам си дъна те са цял комплект де ама няма сайт да ти покажа модела

# 328
Аз лично давам вода, в началото слагах захар - на 200 мл. една чаена лъжица и постепенно намалях захарта и вече не слагам захар   Peace Общо взето до 20-ия ден слагах захар Simple Smile

# 329
Хи-хи....много къщи се насъбраха,незнам дали ще успея с всичките  Laughing

Ами ,как.Вечерта след като сменя памперса на голямото бебе Вико и му дам млякото ,подреждам хола,който не е чак толкова разхвърлян.Няма килим и само плъзгам фотьойлите по местата им след като сме изгледали 3-4 серии на "семейство Сопрано"  Laughing
Оправям кувертюрата,подреждам играчките слагам таблетка Байгон в контакта,спирам компа,вземам вече изпитото шише мляко от кошара,загасям и приключвам с хола  Crazy Всичко това за 10 минути най-много.

След това прая мляко на малкото бебе Рая/мъжът ми се мотка из банята все още/,избърсвам стъклената маса в кухнята с микрофибър и препарата,изсипвам пепелника и слагам нов.Чиниите са са ми измити още отпреди.След това влизам аз в банята,правя там каквото правя и излизам.Влизам в спалнята,сменям панперсът на беба.Ако е наакана я измивам.Ако не е,не я мия  Laughing Храня я за 10 минути със 120 мл с 4 лъжици.слагам я да спи и аз се мятам в леглото.

Сутринта ставам в 8:30-9:00.Беба и ММ спят.Вико вече тършува из апартамента  Laughing Пускам кафемашината да загрява и правя попара на Вик.Измитам набързо ако има нещо за метене,пускам един парцал и 2 мокри кърпи за прах.Отивам в хола,сменям му памперса и го храня докато си пия кафето.След това идва и ММ,а Рая вече плаче.Хайде пак мляко и пак памперс  Laughing Предпочитам да я къпя сутрин,да кажем по това време особено ако се е наакала.
След това най-накрая съм се добрала до цигарите  Laughing После вися на компа до 12:00-13:00 и се гримирам през това време  Laughing Тези дни са малко ветровити,та не сме излизали.Но ако е хубаво времето това  е моментът.След 13:00.А и ние не се застояваме часове наред,а най-много 2 часа.След това ММ вече се е прибрал към, 15:30 и се прави нещо за обяд.
А страничните неща,като пералня,чистене на баня и миене на чинии ги правя междудругото без предварители нагласи.
От 17:00 нататък идва скуката и засядаме пред компа да зяпаме сериали,та чак до 23:00  Laughing С паузи разбира се,за цигарки,бирички,хранене на бебето ако плаче и т.н.
 Звучи натоварено,но всъщност тези неща бързо стават и се получават много скучни моменти  ooooh!

П.П. За секса,прави,правим  Blush ....не е от това енергията  Laughing

Лека нощ на всички  Hug Отивам да лягам,че тази вечер съм еднодетна и няма кой знае какво за правене.Тя спи,но аз ще я будя да яде,че и е време и да се надявам ,че няма да има среднощни яденета  Laughing

П.П1. Подчертавам,че ако кърмех,това нямаше как да се случи  Wink Така,че всичко си има обяснение и не съм никакъв факир.Горкото бебе ми отнема едва по 10 минути за ядене през 3-4 часа  Grinning

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:54 от elfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт