Отговори
# 510
  • София
Чин, ужас, слава Богу, че сте се отървали само с уплаха... Тоя шофьор какво ще го правите сега?
Как мина погачата?

# 511
Съжалявам, че не съм чела....
Живота ми мина като на кино лента. Излизахме от уличка без предимство, Слав беше спрял, трябваше да направим ляв завой за да се включим на главния път...от лявата страна бяха наспрели микробуси и коли, Слав се изтегли леко за да се огледа и след 2-3 секунди ни удариха.
Сега според КАТ и двете страни са виновни, Слав затова, че е бил на път без предимство, а другия...какво като другия се е движил поне със 130км в час, със спортна кола, която е пригаждана за състезателна, там има пешеходна пътека, ами с тази скорост.. ако изскочи пешеходец?
Нищо не можеше да направи Слав, освен да чака... нямаше време да върне назад, а и имаше кола зад нас...
Никога през живота си не съм изпитвала такъв страх, секундите след удара ми се сториха вечност, в момента в който видях, че сме добре направо рухнах...
Аз си ударих крака и ме болят ребрата от отвора на въздушната възглавница. При Слав е същото, само че той си е ударил ръката..
Колата ни... не знам какво ще я правим, и двете ни леви врати са смачкани без стъкла, предното ни стъкло също е счупено, един катаджия ни каза че сме късметлии направо, ако колата не е била толкова тежка, не се знае какво е можело да се случи.. малкият дявол е това..

Погачата мина, ядоса ме много с коментарите си, но въобще не ми пука... мина...

# 512
Лелееее, кошмар! Баси изродите има значи! 130 км/ч....   #2gunfire  
Радвам, че на малкият поне нищо му няма. Мама и тати по-бързо ще се възстановят.  Много се дразня на такива тарикати със спортни коли и без акъл. Скоро имаше и катастрофа на една 20 годишна мацка с Ауди и линейка, защото видиш ли.... тя слушала радио. А в линейката недоносено новородено бебче....  Sad

Уф....

Момичета, може ли някой да добави Орикс на първа страница. Аз и парола нямам, а и идея как да го направя. Мерси предварително!   bouquet

# 513
забравих- честито бебенце на Орикс..    bouquet Да расте усмихната и щастлива малката девойка

# 514
Здравейте!

Честито на Орикс, най-после и тя гушка бебе. Да и е жива и здрава момата и много да я радва.

Чин, това е ужасно...Добре, че и тримата сте добре, колата майната и, макар да ви е необходима сега. Добре, че бебето не е било от тази страна на колата... Което ме кара да се замисля, къде е мястото на кошчето в колата? newsm78 Ние го слагаме точно зад шофьора, а май на средното място трябва.

Василиса, бързо да се оправяте и обратно в къщи.

Честита месечинка на Бухта

Ние днес сме много спокойни и поспаливи, за разлика от вчера. Направо ми кънтяха ушите вечерта. Никол цял ден почти не спа, здрямва за по 15 мин и после рев...ни легнала, ни на ръце, ни на никъде не и харесваше, добре че поне вечерта спа, само за ядене се събуждаше, да видим довечера какво ни чака.

# 515
  • София
Олеле, Чинче! Слава богу, че сте добре!!!  Hug Hug Hug
Ужасявам се от такива безумия! #Cussing out

# 516
  • Sofia
Чин, добре, че сте живи и здрави, направо лошо ми стана като прочетох, на вас не искам и да знам какво ви е психически.  Confused

Силвър, на средното място май няма как да се закрепи столчето по правилата.... Но дори и там да го слагаш, това е решение за 1 дете. Ами при 2? Кое ти е по-малко мило да го сложиш на по-опасното място?  Confused

Аз не искам да се хваля, да не разваля магията, само да докладвам, че днес от ранния следобед имаме напредък в спането и нереването. На последните 3 хранения давах Колийф и може би от тях има малко спокойствие...
Ана2, а възможно ли е от нищото да намалее кърмата?  Thinking Ям си, както и досега, но с изключение на този следобед и през нощта, иска да яде на около час - час и половина. Все още яде за 10тина минути, но ми се струва, че по-малко суче активно и после сякаш няма какво, макар че като отвори уста накрая и има следи от мляко. И връща всеки път поне 10 мл. Пробвах да изцеждам след това, но едва покривам дъното на чаена чаша - сигурно пак е около 10-20 мл. общо от двете гърди.
Сега почнах допълнително да се наливам с вода и мислех да си правя жито, но нямаше днес в магазина, утре ще търсим другаде.
Редактирам се: сега като по чудо яде 20 мин. и то само от едната страна, дано му държи по-дълго.

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 21:56 от Шунка

# 517
  • София
Силвър, най-безопасното място в колата е отзад диагонално на шофьора. Така е поради една много проста причина. При опасност от челен удар шофьора инстинктивно завърта волана надясно. Задната част на колата се изнася наляво и тя поема удара. Така че най-безопасно е детето да седи в другия заден край на колата (диагонално на водача). Тук, обаче Шунка е права.. Досега Саша седи на споменатото място. Сега се чудя бебето къде да сложа. Дали на мястото на Саша или на другото място с идеята, че все пак кошницата е твърда...  Confused Абе дано не стават инциденти  Praynig Praynig Praynig Така че зад шофьора по принцип не е удачно. Особено ако аз шофирам бебето задължително ще бъде до мен на предната седалка или в краен случай диагонално на мен отзад. Но за новородено най-правилно е да е отпред, освен ако в колата има въздушни възглавници. Те трябва да се изключат.

Шунче, иди в Св. Петка до Шератон и направо си купувай жито готово. Там много вкусно го правят. и няма да си играеш ти.

# 518
  • софия
Чинче, много те гушкам, направо изтръпнах, слава на Бога че сте добре Praynig
Не мога да смогна да пиша хвърлям по един поглед, но ми е трудно, сама съм с двете деца, всеки си иска своето, мъжа ми се прибира и пак заминава и цялата седмица пак сами.
Имам малко време отивам да ви дочета, Липсвате ми Hug

# 519
Влизам само за малко да вида как сте и чета за случката с Чин... кошмар! добре че всичко е наред с вас Praynig..майната и на колата (сори за израза  Blush) но си е така...

Днес и ние имахме случка с бебо но сега трябва Белата да се къпе - лека и безпроблемна нощ

# 520
Леле, ЧИН, ужас, нямам думи, много те  Hug и  Heart Eyes , както и мъника естествено, дано не се е уплашил много Praynig

БУХТА, честита месечинка и на вас!

Момичета, мерси вече си имаме череши!

ЦВЕТИ, ти си мама-герой!

# 521
  • софия
Теди много неприятно дано всичко да е наред.
Анн2 и на теб желая да е по малкото зло с тези конци и детенце вече да се е оправило.
Хеберлеа какво му е на бебчо, как мина разходката, първата винаги е пълна с емоции.
Кити, да цункаш Дара Heart Eyes
Шунче и аз ще взема Колив свърших Биогаиа и Инфакола.
Пао, Мушоморко и аз съм в клуба на напишканите или любимо и е на Симона да и сменя памперса и да се изака тогава Simple Smile
Тези дни нямам време да се наливам с течности да хапвам и веднага ми се отрази на кърмата, тъкмо бяхме влезли в някакъв ритъм.Симона я хващат колики от 3 през нощта и я държат до 12 на обед не плаче но толкова мрънка и се напъва милото Shocked
Толкова ми е страх от ваксини че тази тема ми е супер болна ние сме в понеделник Praynig
Спокойна и поспалива вечер от мен Heart Eyes

# 522
Силвър, смята се за най-безопасно мястото по диагонал на шофьора отзад, както е казала Ваче. Там стоеше Никола.. освен инстинкта при челен удар, статистиката сочи, че колите по-често се удрят от лявата страна.,толкова много се изплаши, че не можах да го успокоя половин час след това. Не се удари обаче. Спря един лекар докато чакахме КАТ и някой да ме прибере мен, каза, че щом спи му няма нищо, дано...  Praynig въпреки че аз щом видях че няма да на къде да ходим си сложих ръцете върху него.

Майната и на колата, сега Слав се прибра и каза, че ще могат да я оправят (щяхме да заминаваме в петък на гости при майка ми ) Ще я оправят, трябва да се сменят двете врати, седалката на Слав и предното стъкло, което не знам защо се счупи.  ooooh!

# 523
  • Sofia
Чин, доста брутално е разбита колата, но поне е поправимо. Вие нали тъкмо продадохте твоята...

Ваче, освен да пратя мъжа ми, иначе не се виждам как ще стигна с ревливото до Св.Петка  Laughing

Дъщеря ми пък точно зад шоф. седалка сме я возили досега, за да може да ми е по диагонал и ако има нещо, да й давам, оправям и т.н. Уф, дано не се случват такива работи!

# 524
Чинче, радвам се, че сте добре, мила. Hug
Аз си мисля за моята кола-Ситроен С1. представете си само- три деца отзад, Никола до мен (защото непрекъснато се напъва и връща мляко). Та, ако се беше случило на мен, сигурно никой нямаше да остане жив. Ужас направо. Слава богу, тук шофьорите са много внимателни, а и аз направо си карам само по права линия-от нас до бензиностанцията и обратно. Господ да ни пази от такива малоумници. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт