Отговори
# 645
  • гр.В.Търново при моя любим
Бубулинка, мила...  Hug Възхищавам се на смелостта ти и силния дух да ни разкажеш историята... Няма да скрия,че всяка думичка докато четях ,ме плисваше все едно с вряла вода,и в момента не мога да спра сълзите си  Cry Толкова е страшно,толкова нелепо,толкова нечестно...както казваш ти: "защо на мен"... За съжаление имам близка приятелка,претърпяла същата случка,слава на Бога сега се радва на прекрасен син,но така и никога не сме разговаряли на тези тема...не всеки може.
Аз,честно казано незнам има ли успокоителни думи.Просто се моля малкото Ангелче да е намерило покой,някъде на по-добро място  Praynig Искам на теб да пожелая да бъдеш много силна,да вярваш,че след безкрайното нещастие ще дойде безкрайното щастие за теб,и твоето семейство!  Hug Пожелавам ти го от все сърце,защото никоя майка не заслужава подобна загуба!   bouquet
Силно те прегръщам!

Точно това изпитах ,като четях  написаното от теб Буболинка.Немога по-добре да се изразя,затова силно те  Hug

Ние сме добре ,момичета ,но имаме малко трудни моменти свързани с проблеми,който съпътстват близките ни хора и затова непиша ,но ви чета почти редовно. Heart Eyes

П.П. Надявам се Дидолинка да не ми се сърдиш,че те цитирах Hug  bouquet

# 646
здравейте мамчета Hug
извинявам се,че съм ви разстроила,но ми се искаше да споделя.
за плацентата какво да кажа-знаете че след свършен факт винаги почва ''АКО ...''!
не искам да виня никой,нито доктора,нито себе си-явно е трябвало да се случи,незнам вече какво да мисля.не знам ако бях в сф дали щеше да е по различно и не искам да го мисля,но да сме живи и здрави.просто патолога ми каза,при следваща бременност да не чакам до термин дори и да няма показания.
Деска балгодаря за съвета-като ви чета или гледам бебчетата се радвам заедно с вас,не се разстройвам,държа се,просто ми е странно и някак си не мога да не отворя поне веднъж на ден да видя как сте,чувствам ви близки Hugособено пишещите редовно Hug
благодаря отново за пожеланията,гушкам ви всички Hug

# 647
Бубулинка, за да преодолееш всичко това със сигурност ще ти е необходимо време. Няма рецепта за лек, прави това, което усещаш и което те кара да се чувстваш добре. Ако не те натоварва това, че пишеш за бебета и ни чувстваш близки- винаги си добре дошла при нас.
Ние искаме само да си добре... знаем, че никога няма да забравиш, но колкото и клиширано да изглежда, някой ден болката ще се притъпи от едно малко същество...  Hug

# 648
Bubulinka,много те  Hug
рядко влизам,че покрай малкия нещо ми идва нагорно.И аз съм в групата на цедящите се,защото Ники много бързо заспива на гърдата,а ако не спи след 5-10 мн. сукане започва да се нервира и да блъска с ръчички.Незнам по колко е нормално да изцеждам-най-много до 100мл съм стигала,но обикновено по 70-80мл и не по-малко от 50-60мл.чудя се дали е добре като количество newsm78Естествено и дохранвам,защото след като си изпапка кърмата малкия плаче,а и от седмица вече си изяда по 110-120мл
момичета,вярно ли е,че първите месеци бавят майчинството?

# 649
буболинка - плача с теб и не зная какво да напиша Cry... Няма по-голяма мъка от това майка да изгуби детето си... и само едно усмихнато същество сгушено в теб може да намали донякъде тази болка. Пожелавам ти скоро да изпиташ това щастие. Вярвам че ще имаш силата и куража отново да вървиш към него цели дълги 9 месеца. Ако можех бих те прегърнала сега Hug И да знаеш, че винаги си добре дошла сред нас! А това цвете е за малкото ти ангелче. Нека почива в мир  Flowers Rose

# 650
  • София
Бубулинка.. не знам какво да напиша, миличка... Cry Cry Cry
За твоя ангел Ивайла... Flowers Rose Flowers Rose

# 651
здравейте, милички. Моят син не спи повече от половин час м/у яденетата, затова се сещате в каква лудница се намирам. Плаче, напъва се, нямам време за нищо, но си ви чета...
Бубулинка, много, много сили.  Hug
Ние вчера се видяхме с мъжо интимно. То било хубаво нещо, само да не беше и бебефона до главата ми... ooooh!

# 652
Има две мами, които чакат да бъдат приети в групата във фейсбук. Моля да ми пишат на лични да кажат кои са, че така по истинските имена няма как да ги знам.
Искам и аз да се включа във групата. Как да ви намеря?

mamajune2011 е групата във фейса. Прати ми на лични името си да знам да те добавя.

Аз също изпратих.Името ми е Клавдия Николова  Hug Hug

# 653
Bubolina НЕВЕРОЯТНО силна си  Hug Случилото се е нелепо,няма думи,които биха те успокоили,затова искрено искрено от цялото си сърце ти желая възможно най-скоро да влезеш във форума и с големи червени букви да се похвалиш с бебе в корема!Миличка,не се връщай назад,не дълбай...както казваш АКО има винаги..кгато докитата кажат се хващайте с мъжът на работа и скоро ще гушкаш бебе... Hug Hug Hug

Хелен,мила знаеш в Пловдив каква жега е.Аз Мартин го обличам много леко,а завивам повече...той обаче е с топла кръв,както се изрази Ани2.Проверявам носа и ръцете и тялото и преценявам,но днес например беше по блузка с къс ръкав и ританки..завит с памучна пелена...вчера по боди с къс ръкав,голи крака и чорапи,но пелената е на няколко ката...питай Алекс той ще ти даде знак  Hug А вие взехта кошче лиии?Пиши ми кога планувате да тръгвате,може преди това да пием кафенце с малчовците на гребната база а?близо ли ви е?

Ние днес бяхме на консултация.Малчо е наддал 550 грама от изписването...педиатърката ни похвали и веднага попита дали сме само на кърма,да си призная много гордо отговорих Да.Вече не се съмнявам в количеството,много съм доволна.Вчера пък ни падна пъпа...ако знаете каква радост настана...почувставх все едно,че моето момче порастна ...остана без бебешкия пъп я. Mr. Green

А момичета,които сте решили да ползвате слънцезащитна козметика-какво избрахте?Аз нямам представа какво да купя...педи каза да го понамазвам и да избягвам да е на пряка слънчева светлина,но ние нямаме чадърче и на сутришните разходки се случва да му попече в лицето  Confused крия го с ръка и правя разни схеми ,ама...за нашата количка чадърчето е 50лв.  Shocked ,безумна работа!

Лек и безплачлив ден на всички,моите мъже сега спят,а аз отивам да унищожавам диня...толкова ми е кеф ..ям по една малка диня на ден мммм  Simple Smile

# 654
Сколасах да стигна и до тук ...

Бубулина искрено съжалявам за това,което ти се случи.Не знам какво да напиша...освен,че ти пожелавам много сили,за да преминеш през този ужас,да успееш да го преодолееш и някой ден,надявам се да е много скоро,отново да си щастлива.  Hug

Flowers Rose Flowers Rose за Ивайла...сигурна съм,че е на едно по-добро място с няколко други ангелчета...

Ние днес бяхме на ваксина.Обаче сутринта беше един малък ад-Никола беше супер кисел,як рев.Майка ми закъсня много и се изпокарахме,тя си тръгна.Едва се оправих с детето и съответно закъснях с 1ч за консултацията.Бях на ръба на нервна криза.Голям рев го ревах днес.Педи беше малко ядосана,че сме закъснели,въпреки че се обадих да предупредя.Но не ми каза дали да го къпя или не,дали да очаквам някакви нежелани реакции,като температура и т.н...та тук ще искам помощ от приятел,т.е. от вас.Какво да правя и какво да очаквам?

Иначе Никола е слон-вече е 4400гр.Педиатърката ме направи на нищо.Качил е 2кг за месец.И от днес е на диета.Как ще стане тоя номер да яде по 60гр на ядене,не ми е ясно...

Момичета,почват да ми избиват балансите...Имам зверска нужда от почивка.Имам чувството,че проблемите валят един след друг.Идеми да си събера багажа,да си хвана чаавето под мишка и да избягам в някоя гора.Другият вариант е психиатър...

# 655
Здравейте милички.На бързо минавам да ви се похваля.
Имам си дъщеричка.Роди се в сряда и бяхме в болница до събота защото имам много шевове и разкъсвания. Раждането беше бая трудно.Ще ви разправям подробно след някой ден когато поне мога да си седя на дупето.
Много съм щастлива.
Казва се Михаела 3560кг и е 56см дълга.

Честито на всички други родили мами.  bouquet
Чувството е прекрасно.

# 656
Бубулинка,  Hug  Hug  Hug Не мога да кажа нищо друго, четох сутринта, но така ме стисна гърлото, не можах да пиша. Моля се на Господ да ти помогне да го преодолееш и да се радваш на най-сладкото бебче скоро - а може и две   bouquet

Аз тази сутрин обляках Сиана с боди-потник, памучно панталонче, блузка с дълъг ръкав и чорапки. Количката беше на слънце със спуснат сенник и като се прибрахме, малката беше потна.

Яни, първите месеци парите идват по-бавно защото това не е още майчинство, а болнични. Регулират се нещата.

За погачата - и ние ще я правим тази неделя. Ще се съберат около 12-15 жени. За менюто - ще го правим по кафеено време, така че сладкото ни се връзва добре. Ще сложа и ядки, малко соленки и една пита, която майка ми ще направи и всеки може да си я топи в купички с мед или сладка, които мисля също да сложа. А за ритуалите аз какво знам - всеки трябва да донесе нещо сладко, слага се червен конец напреки на вратата, събират се железни парички, които после се качват нависоко, под възглавницата на детето също се слагат метални парички, нищо не се изнася от къщата, всички си тръгват по светло и май това е.

Аз ще побързам да се изкъпя докато мънинкото спи  Mr. Green

За малко да забравя... Чинче, запали ли свещичка, направо ми настъхна косата, като прочетох! Хеберлея, и ти да запалиш! Развам се, че и при двете ви всичко се е разминало  ooooh!

Лелеее, Честита да е малката Голяма Михаела, много да ви радва   bouquet

# 657
Честито, Бъни! Да ти е жива и здрава Михаела!
Роси, след шестата седмица обикновено кърмачетата намаляват броя на нааканите памперси и се случва и да пропуснат един, два, три дни Simple Smile Разбира се, и тук има различия - някои по-често се "оакват", други - по-рядко... А с моята рана - уж се позатвори от Цитикардината, но не знам дали това е добре - сега на едно друго място е леко червено и подуто - дали няма да се отвори там  newsm78  Тия конци явно трябва просто да си  излязат  ooooh!
Вещи, хепатитната ваксина се води по-лека, а и тя е втори прием - първият е бил в болницата още, така че не се очакват кой знае какви реакции. Но нищо чудно да е по-неспокойно детето. На мен ми казаха, че този ден мога да го къпя, но под течаща вода, а не във ваничката. Нямаш ли някоя приятелка, с която да можеш да излизаш и на която можеш да споделяш? А за наддаването - бебетата наддават най-много първия месец, спокойно.
Пао, браво!!!
Яни, чудесни количества цедиш! Когато бебо суче, прилагаш ли компресия? Ако му даваш по-често да суче и цедиш по-често, вероятно няма да се налага въобще да дохранваш... Hug
Иси, дано скоро проблемите са зад гърба ви...

# 658
РаО, отивай бързо в Джъмбо да си купиш чадър, купих си сив за 10лв, става за нашата количка  Peace

Мама Ани, не мога да стигна до църква без кола, а в метрото не ми се иска да го водя. Запалих си вкъщи...  Rolling Eyes

Бъни, честита да ти е Михаела, знаех си, че ще е мома Wink   bouquet

Вещи, няма нежелани реакции, може да се зачерви малко. Можеш да го къпеш.
Не си слагай детето на никакви диети...  Naughty Никола е 4700, като гледам не е много по-голям на дни от адаша си, така че...
Не забравяй, че се роди по-мъничък, 2400 ли ви изписаха, че е наддал 2килограма?- има да си наваксва, следващия месец може да не наддаде толкова.
П.П 60гр са безобразно малко, толкова давах първата седмица след раждането!  Peace

# 659
Bubolina Много силно те прегръщам, радвам се че си теглила чертата.Както се казва всяко Зло за Добро  Hug. Много си силна просто нямам думи , аз сигурно ако бях даже и нямаше да чета и все щях да рева като се сетя, че примерно сега моето бебче щеше да е на толкова месеца и тн.
Пожелавам ти от сърце в най скоро време да си пак бременна и да се роди едно Здраво и хубаво бебче и да си най щастливата мама.И разбира се да ни се похвалиш  Hug Heart Eyes защото наистина всички много те мислим тук  Hug Heart Eyes.
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ  Мила Честито   bouquet, точно вчера те мислех какво става с теб.Радвам се че вече си гушкаш Михаела е тя манекенка ще става  Hug, да ви е Жива и Здрава от това по хубаво няма  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт