Тема Незабравима 210

• 33 817
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Абе Зизу  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ,де ме прати баш при кмета , поне нещо по - младо и  готинко да беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , умори ме .

момичета аз ви изоставям , поддържайте огъня

# 526
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Зизу  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ,де ме прати баш при кмета , поне нещо по - младо и  готинко да беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , умори ме .

Кесооо, "кажи баба ТЕНКЮ..." hahaha Joy hahaha Joy
Варненския кмет е доста актуален, опаричен и тн... Whistling Whistling Whistling

# 527
# 528
кесарче,Зизу smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3532 smile3532

Мокси,страхотно оформление! newsm51 newsm51 newsm51

# 529

Новия на есен може да се окаже по-млад. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добър ден и от мене, Незабравими! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прекрасна атмосфера цари в темата вече няколко дни! PeaceКакво му трябва на човек сватбата на щастливо влюбените ни професионалисти е достатъчен повод! smile3521
Само не унивайте, моля , а посещавайте темата и след гранде финалето , вярно няма да е същото като трепетното очакване на поредната серия . но все пак е мястото където преживяхме неповторими и незабравими емоции. Peace
Поздрав за римите на Боб, Дани, Вени, Кесара, Зизу,Бганьо, за Мокси, прекрасни колажи и оформления, за Ради , отново чудесен клип, много любов струи от него, за Рекси, Ивва и Леман, за Розовка и Росисан, за г-жа Броненосец, без които нямаше да разбера какво се случва всъщност.На всички вас , които всекидневно поддържате огъня и  направихте темата райско кътче! bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Приятен ден и много емоционална вечер ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички именници днес честито!  bouquet

# 530
  • Русе

Ах ти Изкушение мое ,
Не успях да те направя свое,
Йозлемка е  хубавица млада ,
Май на нея честа се пада ,

Пусто  късмет ли е това ,
Само да мечтая за това онова,
За формите красиви да блянувам,
А пред компа аз да ти кумувам,

Вече и рими не мога да редя ,
Чий професионализъм сега ще следя,
На уроци при кого ще ходя ,
Мерак имах професионално да те обходя.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Joy

Как да дам да ме нaправиш свой...
като имам аз мераци мой?
Как от Едичка аз  да се откажа?
Как от тебе секс да намажа?

Как професионализъм аз да ти показвам?
От своята Незабравима аз не се отказвам.
Ще мачкам чаршафите само с нея...
ще я обгрижвам с часове и ще пея.

Не знам за този твой късмет...
я, земи се огледай във Варненския кмет.
Мен ме остави в щастието голямо.
Ако не стане с кмета...ще ударя рамо.

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Ох, Кесара-Зизу, скици такива!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 531
  • Русе
Мокси, много красиви снимки и оформление ! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Рекси, Кесара, за клипчетата  Hug Hug Hug!
За вас, с благодарност!

# 532
# 533
  • Русе

Harun: Çok güzelsin. Büyülendim. Dünyanın en güzel kadınıyla evleniyorum...

Eda: Bende dünyanın en yakışıklı erkeğiyle evleniyorum. Aşık oldugum adamla. Kalbim ona yıllar önce evet dedi. Sonsuza kadar...

Eda: EVEEEETTT... Party Party Party

# 534
  • Русе

">#at=13[/video]

# 535
# 536
Ако някоя от Вас се разпознае, да не се спотайва

# 537
Добър ден мила Незабравима компания  Hug

Дойде последната сряда,в която с трепет очакваме поредния епизод.Дойде жадуваният финал-края на една приказка,на незабравимата любов между Еда и Харун  Heart Eyes
Очаква ни прекрасна серия!

Боб,Бганьо,Кесарче,Зизу поздравления за стиховете  newsm51 newsm51 newsm51
Мокси чудесни колажи  newsm51

Благодаря от сърце на всички всеотдайни преводачки.Страхотни сте   newsm51 newsm51 newsm51

# 538
Здравейте скъпи и незабравими съфорумки!
Честит имен ден на тези , които празнуват.Пожелавам им и след една година да можем да ги поздравяваме виртуално, защото смятам, че тази атмосфера ще се поддържа още дълго във времето.

Днес какво направихте от мен? Не мога да работя. Непрекъснато влизам в темата да ви чета и се забавлявам от сърце. На мен обаче ми е тъжно и това чувство надделява над радостта.
Не ми се разделя още с героите. Ако кажат трети сезон ще съм щастлива. Ако решат могат да го продължат със съдбите на децата. Блажени са вярващите, а? Ще стане една сага като Дързост и красота, ама нейсе, важното да е със Йозлем и Серхан. Много се замечтах.

Поздравявам всички творци, а те са: поетите, преводачите, създателите на клипове и разбира се всички останали, които поддържат този огън вече в 210 теми.

Поклон пред вас скъпи мои!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 539

Общи условия

Активация на акаунт