Отново за АБКМ - 3

• 356 555
  • 5 263
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета! Аз се поизгубих малко,но бяхме на море. Бебо се чувстваше прекрасно там, направо съм очарована от него- ядене и сън, кротичък, абе нямам думи. Малко се бях притеснила ,че нямаме ваксини, но  всичко мина ок. Вече ядем и броколи, мисля утре да го пробвам с пащърнак. Някъде назад четох,че майче пита за Аптамил АДС. Ние сме на такова мляко отначалото. Разликата от ФРИЗОПЕП, е че е по сладичко, поне така казват, но е по скъпо. За аптека за млекаІима при нас срещу Трета градска болница. До скоро.

# 46

RDW% (девиация на еритр. р-ие)  18%       при норма 11.6-15.7
Това ви е ОК май, че и над нормата, не е занижено newsm78или и така не трябва да е.
Дано всичко със захранването да си дойде на мястото Hug.
Д-р Масларска и на мен ми каза да давам свинско.И аз по подобен начин трябваше да почна млечните, но още ме е страх ooooh!.Всяка пъпки и малко промяна в акото ме  #Crazy
Това мляко Аптамил като е като Фризопепа и по хубаво на вкус защо не го изписват newsm78

# 47
  • Бургас
Дано всичко със захранването да си дойде на мястото Hug.

Дано! Praynig

Силви, благодаря ти и на теб за отогвора!   bouquet

# 48
Незнам защо не го изписват Аптамил АДС то. При нас като откриха АБКМ ми предложиха и двете млека, като ми обясниха разликата. То и по цената можеш да се ориентираш кое е по добро.

# 49
Здравейте момичета- тази вечер ако не ме домързи мн ще направя отделно подменю в сайта с рецепти за деца и възрастни за непоносимост към мляко и яйца

ще се радвам ако ми пращате рецепти със снимки за да ги включа, очаквайте едни много вкусни предложенич от newradost в сайта за което й благодаря че ги сподели   bouquet Hug Heart Eyes

ние сме добре, както вече знаете ядем козе сирене, но козето прясно мляко не се понесе, малко се обринахме, но бързо реагирахме с мъжа ми и го спрях още същия ден- сега чакам да ми докарат козе кашкавал и кисело мляко за да пробвам и след това съм решила да рискувам с пъдпъдъчените яйца

дали да му предложе белтъка- не нали - май ще трябва да процедирам като с кокошите и да дам само жълтък какво ще кажете ?

# 50
  • София
Здравейте!
До сега не съм писала в тази тема. Сигурно това, което ще ви питам е обсъждано в предишните теми, но нямам време да ги чета. Затова моля да ме извините.
Бебето ми е на четири месеца и половина. На 1 месец получи АБКМ и АД. Пие Фризопеп АС. Ходим при доц. Ковачева. От една седмица го захранвам със зеленчуково пюре. Трябва да редувам зеленчуково с месно-зеленчуково пюре. Ковачева ми каза в да купувам  пюрета  на Hipp с буквата „А”. Интересувам се дали има и друга фирма, която да произвежда пюрета за алергични деца или това е единствената ми алтернатива засега.

# 51
Според мен, всички пюрета, които не съдържат млечен протеин стават. Сщо така е хубаво за захранване да са едно и двукомпонентни, т.е, да не съдържат много различни съставки. Аз съм давала плодови на Гербер освен Хип, а сега давам Ганчев.
Не съм много веща по въпроса, но не избързваш ли с месните?

# 52
  • София
Jana 08 почти всички марки пюрета на пазара стават и за нашите деца, просто трябва по-внимателно да четеш съставките  Peace Ползвала съм Хип, Бебивита, Семпер (на по-късен етап от захранването), Гербер и Плазмон.

Лукс изчакай малко с белтъка, предложи му първо жълтък.

# 53
  • Бургас
Lux и аз мисля, че е по-добре да не бързаш с белтъка. Може би съм по-страхлива отколкото трябва, но още дори и жълтък не съм предложила на малкия.
А рецептите ще ги очаквам с нетърпение. Съжалявам, че не мога да допринеса за менюто в сайта, но не съм такава добра кулинарка.

Jana 08, освен предложените марки от момичетата ще добавя и пюретата на Sunval. Те са основно за алергични деца. Но и аз като Нелика съм на мнение, че може да изчакаш още малко със захранването. Peace

# 54
Jana 08 и на нас ни откриха АБКМ на един месец. Но до шестия месец е бил само на мляко. Даже към края на петия пробвах да го захраня ,но се обрина и спрях за малко. Според мен е ранично да захранваш бебчето, но то всичко е индивидуално. Аз бих изчавала още малко време. Успех.
Момичета стискайте палци на 5 юли ще слагам първия пентаксим и синфлорикс. Дано всичко да е ок,че ми се е свило сърцето.

# 55
Ковачева ми каза в да купувам  пюрета  на Hipp с буквата „А”. Интересувам се дали има и друга фирма, която да произвежда пюрета за алергични деца или това е единствената ми алтернатива засега.

Всички фирми имат пюрете без мляко - просто трябва да четеш етикетите и да си избереш подходящите за вас! За начало аз също бих ти препоръчала Хип или друга по-известна марка - нещо нашите българските ми се струват бъкани с повечко боклуци! Буквата "А" обаче не винаги е достатъчен ориентир - има я например върху пюрета с телешко, грах или праскови, а на нас те ни бяха забранени също.

# 56
  • София
От пюретата много хубави са и Pro Bijo. Всичките им пюрета са без млечен протеин, а и са добри като комбинации и консистенция. Аз много ги купувах за малкия, а от плодовите и до момента взимам за десерт понякога.

# 57
Като сме на тема пюрета, кажете с какво да й дам агнешко? Днес в магазина намерих само две и в тях имаше масло  Tired

# 58
  • София
Нелика, има пюре чисто агнешко на Плазмон. Виж линка: http://plasmon.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&i … c=3&prodid=19. В него няма масло  Peace

# 59
Endira, мерси! Ако не намеря някакъв смес със зеленчуци, ще взема това и ще го добавя към друго пюре.

А щом съм дала грах и го е приела добре, да смятам ли че с всички бобови ще е така  newsm78 Трябва да побързам със захранването, че яслата ни зове

Общи условия

Активация на акаунт