Няма радост по голяма, сърчице да чуе февруарска мама - тема 2

• 26 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Dulcita, искрено съжалявам!  Hug Бъди силна и вярвай, че много скоро ще те зарадва добрата новина!
medimed, мисля, че няма да има проблем с бебенцата и всичко ще е наред! Сложили са ти жилетка, спокойно!  Hug За твое спокойствие сподели с лекаря си  Peace.

# 691
Dulcita,много съжалявам.След година да ни се похвалиш,ей.Браво на теб,че намери сили и желание да ни напишеш.Желая ти оттук нататък само приятни емоции и положителни новини. Hug
Ей така като зачезне някой и все си мисля,че нещо не е наред.Още няколко момичета не ни навестяват и дано да е за добро. Peace
хмммм ... въобще не ме попитаха ... ама аз как може да съм такава патица и сама да не се сетих, а за упойката се сетих ама рентгена нещо ми убягна  Confused

Дейзи, дай боже да си права и всичко да е наред  Praynig (да риза ми сложиха)
Не се укорявай,аз съм толкова разсеяна,че чак се плаша.Много често забравям,че съм бременна. ooooh!Мисли положително-това можеш да направиш. PeaceАма ти чакаш близнаци.Леле как се радвам! Crazy

# 692
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  bouquet
Наистина вярвам, че както се казва "ще изгрее слънце и на нашата улица" и след някой друг месец пак ще имам повод за радост  Simple Smile

# 693
Dulcita какво стана мила, спря да се развива ли? много съжалявам, дано наистина скоро отново се похвалиш, и аз вече взех да се притеснявам , че съм ходила само веднъж в 7г.с. и незнам какво става, ще взема да отида!
Кураж!

# 694
Здравейте момичета,
аз съм от тези дето не са се вясвали скоро, нямах много време напоследък...

medimed, аз се побърках заради рентген на дробовете в началото на бременността и четох доста, консултирах се с рентенолози, ходих дори да се консултирам и в Националната генетична лаборатория...  всички ме увериха, че няма за какво да се притеснявам. Спомням си също, че снимката на зъба е с най-слабото облъчване от всички останали р.снимки, някакво съвсем съвсем нищожно количество...

Dulcita искрено съжалявам и аз... пожелавам ти скоро да те зарадват добри новини...

# 695
Силве тъкмо си мислех, че не си писала скоро  Grinning

Dulcita много прегръдки от мен  Hug Hug сигурна съм че скоро пак ще имаш повод за радост, и ще чакаме да се похвалиш.

# 696
Мила Dulcita аз също съжалявам за развилите се събития - бъди силна и не унивай в никакъв случай , Господ ще те дари отново с детенце сигурна съм Praynig - вярвай и имай надежда и ще се случи в най- скоро време отново да се похвалиш с радостни новини  Joy- желая ти го от цялото си сърце.
Много целувки  Heart Eyes, прегръдки  Hug и   bouquet

# 697
  • София
Dulcita,много,много съжалявам за случилото се!  action032Не знам как ще ти прозвуча,ако ти кажа да се отърсиш от случилото се  възможно най-скоро и ако можеш-да забравиш,но това е,което наистина трябва да направиш,за да продължиш спокойна напред.Аз вярвам в добрата развръзка,в положителния финал на нещата и тъкмо това е,което ме кара да мисля,че скоро ще имаш нов повод за радост!И ти,и другите няколко момичета от форума,на които се случи същото. Flowers Four Leaf Clover

# 698
Много ви благодаря, момичета, страшно мило ми става като чета топлите ви думи  Hug

NIA.M, да , така се случи. Няма да ви разказвам повече, не искам да ви плаша излишно. Ти не се безпокой, всичко ще е наред Simple Smile Иди да се видиш, ако така ще си по-спокойна, но не си мисли лоши неща.
Любче-Бубче, точно това се опитвам да направя Simple Smile В крайна сметка - така било писано...има неща които не зависят от нас и няма полза да се самосъжаляваме. Имам подкрепата на близките си, което в такъв момент е много важно и положителната нагласа за следващия път!

# 699
  • Сфия
dulcita, много тъжно ми стана  Cry Искрено ти пожелавам в най-най скоро време отново да си бременнна и този път всичко да завърши успешно! Аз също гледах пред кабинета на Начев едно симпатично момиче с права коса и си мислех дали не си ти? После веднага заминахме на море и нямах възможност да влезна, за да те питам. А иначе аз съм с къдрава коса, малко по-пищна, та може и мен да си видяла. Искрено се надявам следващият път да те видя отново пред кабинета на Начев бременна! Силно се моля за теб!  Praynig

# 700
dulcita надявам се да те видят тук скоро ! желая ти успех !
 Hug

# 701
Момичета днес бях пак на преглед и бебто не е пораснало изобщо и няма сърчице  Cry
И тъй като тази бременност неможе да продължи ми насрочиха операция за Събота за да ме изчистят .... Cry Cry Cry
Аз бях до тук с вас пожелавам ви всички да се зарадвате догодина на здравите си бебенца успех на всички и ви прегръщам Hug

# 702
Днес ни връхлетя тъга във форума !!! Момичета, страшно гадно ми стана, насълзите ме даже - много, много сила и оптимизъм на всички с които се случи това неприятно събитие. Искрено ви съчувствам
и желая на всички ви съвсем скоро да се присъедините с хубави вести !!!!
Желая ви само щастие и усмивки от тук нататък, било какво било нека остане в миналото и никога повече да не се връща.
Много ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 703
  • Варна
Здравейте, момичета, голяма прегръдка от и мен за тъжните Dulcita и Пенка Петрова ...

# 704
Здравейте и от мен, аз рядко пиша,нали лежа повечко та влизам в интернет по-рядко тези дни, но искам да поздравя всички новоприсъединили се към темата и да им пожелая здрави бебета на финала!!!

Dulcita и пенкапетрова , страшно мъчно ми стана от тези новини, много се натъжих и много съжалявам, пожелавам ви в най-скоро време пак да сте тук на линия! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт