Няма радост по голяма, сърчице да чуе февруарска мама - тема 2

• 26 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
пенкапетрова , много ми е мъчно че така се е получило  Hug
Дано в най скоро време пак те засечем из темите за бременни !

# 706
  • София
Пенка Петрова- Weary ,много съжалявам...Ееееххх,какъв беше този ден,какво бе това чудо?!?....Просто  гледай напред,миличка...Моля се в събота всичко да мине добре и още нещо- не храни  надежди,но все пак-искай поне едно последно УЗИ,за да сте сигурни,че ембриончето  трябва да се отсрани...

# 707
  • Варна
Днес си взех епикризата и това ме върна към събитията от края на юни ... в момента съм с усещането, че не се е случило на мен ... може би заради работата ми, която не ми дава възможност да мисля за друго, може би е и до характер ... истината е, че в първите дни на моменти говорех, на моменти не исках да говоря по темата...
Това, което искам да кажа и да пожелая е да бъдете силни и да не се оставяте на лошите мисли прекалено, момичета ... Hug На останалите мами стискам палци състава в темата да расте и на брой и на габарити  newsm10

# 708
пенкапетрова, съжалявам, миличка  Hug Знам как се чувстваш в момента, но повярвай ми след няколко дни болката ще поотмине. Ако изобщо има нещо хубаво в цялата ситуация, то е че са го открили навреме и ще можете да действате планово, а не по спешност. И все пак, наистина, нека те погледнат пак. Пожелавам ти всичко да мине леко и след някой друг месец отново да се зарадваш на хубави новини. Бъди силна и го вярвай! Аз съм сигурна, че ще се случи!

*starlet*, значи наистина сме се видели там Simple Smile, жалко, че не се познахме. Нищо, с нашите чести посещения сигурно скоро пак ще се засечем Simple Smile . А между другото мислех да те питам, дали случайно знаеш, с този л-тироксин сега какво да правя? Аз продължавам да си го пия както преди, но може би дозата пак ще трябва да се намали. Ще ми се да мине поне месец от предните изследвания преди да ида пак при Начев, но да не сбъркам като продължавам със същата доза?

# 709
  • Сфия
Dulcita, обади му се, но мисля, че трябва да намалиш дозата на старата. Просто му звънни и му обясни ситуацията и той ще ти каже какво да правиш. Аз понеже 2 поредни месеца помятах още в 5-та седмица, заради ТСХ и го бях попитала предварително, ако не дай си Боже пак стане същото какво да правя с дозата и той ми отговори да връщам старата. Явно сме се видели там наистина. Ако си тази, която си мисля изглеждаш доста мило момиче.  Hug
Пенкапетрова, още не съм прочела историята, но наистина много съжалявам! Знам, че думите са безсилни, но ще отмине болката и ще гушкаш един ден най-прекрасния бебок!

# 710
Благодаря ти много, *starlet*, още утре ще му звънна. Ама и ти какви неща си преживяла...Нищо, всичко минава, важното е че сега всичко е наред Simple Smile Пожелавам ти да нямаш повече проблеми с пустото ТСХ и да износиш и родиш прекрасно здраво бебче!

# 711
Здравейте отново и от мен, скъпи кандидат-мами!!!
Най-напред, благодаря много за информацията, Deyzi, беше ми полезна,  в общи линии всички медициснки лица, с които съм говорила по темата,това са ми казвали също, последно и лекарката, като ме гледа в 6-та седмица каза същото...а таткото е А(+), но пак имало значение какъв точно подвид била тази А(+), че имало доста... то ще си покаже, да се стигне до там дето се казва...
И от мен...най-искрено искам да изкажа съпричастността си към загубата на двете кандидат-мами тук във форума  Cry виждам, че сте силни и искрено се надявам скоро да го преодолеете, както е и редно, макар че е разбираемо да отнеме и време...  Hug пожелавам Ви от сърце скоро да гладите отново наедрели коремчета, а малко след това да гушкате вече и бебецата си  Praynig не спирайте да ни пишете как сте и какви са добрите новини покрай Вас  Peace
Не мога да скрия и моите опасения.... от предстоящия преглед в петък... преди 2 седмици беше рано да се чуе пулс,сега вече тр.да се чуе.... дано всичко е наред.... искам да чуя цяла симфония..... от сърдечни тонове  Praynig Praynig Praynig  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig така ще мога вече с чиста съвест да се сметна за отговаряща на темата февруарска мама, изпитала най-голямата радост на този етап от бременността  Heart Eyes
Поздрави и прегръдки на всички, радвам се, че Ви има - за всяка една от Вас - и че вървим заедно по този дълъг път...... накрая всяка с по едно  baby_neutral а някои и с по 2 baby_neutral baby_neutral   Лека вечер   bouquet

# 712
 Hug Незнам какво да кажа, милички. Силно ви прегръщам и двете! Смело напред  Hug
Днескашния ден е направо ужасен, чудех се изобщо защо станах тази сутрин от леглото... Нашия татко ме ядосва, май го тресат хормоните и него  Rolling Eyes
Най-накрая записах час за вторник за изследвания и цитонамазка, и в сряда или понеделник ще ме гледат на ехограф да определят колко сме големи, и предполагам че термин също така.
За снимката на зъба: щом са ти сложили риза, всичко ще е ОК Wink Аз също ходих на зъболекар, но им казах още като записвах час че съм бременна и им напомних няколко пъти като отидах на място. И на мен ми правиха снимка на зъба само, и ми сложиха риза. Така че споко  Hug
Хайде, утре барем утрото да е по-добро за всички ни   bouquet

# 713
  • София
jully85 - аз както си се познавам като нищо ще го изтърся на 29.02 и ще празнува на 4 години веднъж  Joy Иначе като термин ми казаха от края на февруари към началото на март.
Любче-Бубче - уникален клип  newsm81
Dulcita - много съжалявам. Мисли позитивно за следващия път  Hug
пенкапетрова - ужасно е това, което казваш. Бъди силна  Peace
Мира Иванова - не разбрах какво точно се е случило, може би не съм чела достатъчно назад  Hug

Аз днес бях на консултация и видях тупкащото сърчице. И от емоцията забравих да попитам нормално ли е ръждиво-розовото зацапване, което беше за половин ден - на някоя от вас да се е случвало? Много тъпо постъпих, че не попитах Sad

Мислех, че съм в 8 гс, а се оказа 7 гс.  newsm78

Леко бременеене на всички   bouquet

# 714
Най накрая се престраших и се записах в неделя за скан Simple Smile  Praynig Praynig Praynig

# 715
  • Бургас
Мами, нали все си ви чета, та искам да изкажа съчувствие на мамите, които вече не са в темичката и да пожелая кураж и много скоро да се похвалите с Божията помощ отново!Силни прегръдки от мен!:)
Иначе гледам някои се притеснявате за седмиците, в които се намирате, няма страшно всичко зависи от самия ви организъм и кога се е получило бебчо.Мислете само хубави неща- как ще си расте в коремчетата месец след месец и ей тъй неусетно ще дойде и момента, в който живот и здраве ще си ги гушкаме.Simple Smile
Ванеска, дано да няма нищо притреснително и да не се появява повече зацапване, може би да е била имплантацията и от нея да е било зацапването.Зацапване може да има и около датата на цикъла:)
Трой, стискам палци да видиш щъкащо юначе, щом си се записала Simple Smile
Моля се да няма повече лоши новини, оттук-нататък само добри за всички мами!
Лек ден на всички и много усмивки!

# 716
Най накрая се престраших и се записах в неделя за скан Simple Smile  Praynig Praynig Praynig
Всичко ще е наред. Peace
Момичета днес бях пак на преглед и бебто не е пораснало изобщо и няма сърчице  Cry
И тъй като тази бременност неможе да продължи ми насрочиха операция за Събота за да ме изчистят .... Cry Cry Cry
Аз бях до тук с вас пожелавам ви всички да се зарадвате догодина на здравите си бебенца успех на всички и ви прегръщам Hug
А ти скоро да ни се похвалиш с добри новини. Hug

# 717
еххх, колко позитивно е последното съобщение - имахме нужда и от такива -благодаря от името на всички "Шоколадово бонбонче"   bouquet  Hug
Vanesska, и мен като теб ме върнаха 6 дни назад от това, което предполагах, но в крайна сметка важното е всичко друго да си му е наред... ще си дойде бебчо и така  Heart Eyes
Аз днес ... ако наистина на 1-жи съм била в 6 -та седмица и 1 ден..трябва да влизам в 8-та седмица... утре ще видим как е бебо... в 14ч съм на преглед... вечерта след работа обезателно ще Ви информирам какви са новините  Rolling Eyes  Crazy  Hug Дано наистина вече имаме само поводи за радост и за хвалби  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Желая лек и успешен ден на всички бременелки и по-малко да Ви притесняват негативите и неразположенията покрай ранната бременност... нямам търпение вече поне да излизаме от 3-ти месец, че това положение на неразположение си е гадно  Whistling

# 718
  • Сфия
здравейте, момичета! Примависта, чакаме да се похвалиш с тупкащо сърчице!
Ванеска, аз първия път, като имах зацапване се изстрелях до болницата по спешност. На мнение съм, че ако повече от няколко капки е хубаво да се съобщава на лекаря за него. Ако пак ти се случи-взимай но-шпа и звънни на доктора си или иди да те прегледа. Може да е безобидно, но може и да тръгне кървене след него. Просто не трябва да се пренебрегва. Аз вече няколко пъти имам, но само еднократно при забърсване.
Dulcita, дано наистина да нямам повече проблеми с ТСХ-то, че след последният път, като беше 5,6 още съм на тръни. А иначе не мога да кажа, че нещо кой знае какво съм преживяла, защото едно е да загубиш плода малко след, като си видяла двете черти, а друго е на по-късен етап. Единственото, от което се опасявах е да не стане отново пак така. Даже, като забременях за трети път сега и първото, което изпитах е яд, че съм послушала Начев да си продължа опитите. Бях сигурна, че ще се потрети случката. Даже след първия +тест, продължих да правя постоянно през 2 дни, за да съм сигурна, че потъмнява чертата и, че въобще я има. А на мъжа ми обяснявах, че утре сутринта, като стана да си знае от сега, че вече няма да има втора чертичка, че усещам как губя сиптомите на бременността. Опитвах се просто да се подготвя психически. На другия ден обаче, успокоена и примирена с факта, че бременността си отива се оцъклих ето така  Shocked , като видях едно по-плътна черта. Не й вярвах, не можех да го проумея, постоянно правех тестове, за да се убедя, че не сънувам. Искам да ти кажа, че чудесата се случват, въпреки всичко и вярвай, че в най-скоро време ще го преживееш отново. Колко време трябва да се пазиш?
А аз иначе да се похваля... Вчера се регистрирах в ЖК, видях пак бебо, т.е. лекарката ми обясняваше кое му било главата и кое краката, но аз нищо не разбрах, само виждах някакви въртящи се сенки, но важното е, че тя си го вижда. И НАЙ-ВАЖНОТО: ВЕЧЕ СЪМ В БОЛНИЧНИ!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 ОТ КОГА ЧАКАМ ТОЗИ МОМЕНТ!!!!

# 719
  • Габрово
Dulcita, Пенка, много съжалявам момичета. Кураж и сили да преминете през това изпитание.

Фолиевата киселина може да се пие през цялата бременност и по време на кърмене. Не може да навреди, излишното количество се изхвърля с урината.

Общи условия

Активация на акаунт