Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 741
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
nelka123   bouquet

mimata67,да ти е жива здрава свекито!  bouquet

# 361
Нели,в новия сериал ще играят Къванч и Бура Гюлсой братя.Нали се смяхме,че толкова си приличат  Grinning,че сигурно са от две майки.На снимката двете бебчета са беличко и тъмничко-като тия двамата Grinning

# 362
  • Пловдив

За сравнение....Прекрасна игра с ръце в облака. Там дори много повече подчертават това...

# 363
  • Пловдив

Пак сравнение....

# 364
Мариянка,като визия много повече ми допада Керим-нещо Мустафа с тия мустаци ми прилича на тъмен балкански субект. Grinning Ама като знам,че е Енгин-всичко му отива Joy Усещаш ли накъде бия? Grinning Wink

# 365
Нели,в новия сериал ще играят Къванч и Бура Гюлсой братя.Нали се смяхме,че толкова си приличат  Grinning,че сигурно са от две майки.На снимката двете бебчета са беличко и тъмничко-като тия двамата Grinning

Детелинко , тези бебета на снимката наистина са от една майка...!?  Peace Сега ще ти пратя една снимка..!?  Peace

# 366
  • Пловдив

Задължително го изгледайте ....Вътре Енгин с дамата.....дали е с нея още - незнаем ...

http://www.youtube.com/watch?v=rj_9iHIYREU&feature=youtu.be

# 367

Детелинко , тези бебета на снимката наистина са от една майка...!?  Peace Сега ще ти пратя една снимка..!?  Peace

Нели,сори,ама са много грозни и тримата-само К. е муцка Grinning

# 368
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1944834054453

колкото пъти го гледам точно този клип,толкова пъти се разплаквам

# 369

http://www.youtube.com/watch?v=M79jNcIIelQ

е не бях я чувала така да пее-аферим на нашето момиче,ашколсун,машалла и всичко останало

# 370
  • Пловдив

Двамата братя...

# 371
Eх, ще ме накарате и мене да го гледам тоя Облак най-накрая...с тия хвалби и пускането на такива еротични сцени... Joy
И "Брак с чужденец" също мисля да започна.
Къде мога да ги гледам и двата?
Надявам се поне вторият озвучен. Simple Smile

Иначе днес като четох в първата тема какъв е бил сюжетът на миналата екранизация на Фатмагюл - филмът, който е правен, и се замислих всъщност каква голяма крачка напред са направили турците по отношение на жените и правата им. Първата версия егати чудото - тя била виновна, пък той продължава да я бие, пък и спи с нея очевидно...втората сега - не само, че не я смятат за виновна, но я карат да си отстоява правата, няма такъв закон в който може изнасилвачът да се ожени за нея, Керим не само не я бие, но не я и докосва, но и на всичкото отгоре се опитва да изкупи вината си...въобще....жената се е издигнала отвсякъде...очаквам следващата версия четирима мъже да се опитат да изнасилят Фатмагюл, а тя да ги ступа, после дори да ги осъди и накрая да идат в затвора, а и огромна сума пари да й дадат...а в по-следващата екранизация - самата Фатмагюл изнасилва четирима мъже, а пък всички смятат тях за виновни... hahaha Joy Joy Joy

# 372
  • Пловдив

Още сравнения.....Талант.....отвсякъде....

# 373
  • Пловдив
тинтири в Брак с чужденец, Енгин играе като Кадир - комичен льохман. В облака - като Мустафа - луд, но страхотна игра, а в нашият сериал Керим - мъж мечта за всяка жена. Заслужават си да се гледат...

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 21:47 от mariana51

# 374

Общи условия

Активация на акаунт