Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 599
  • 730
  •   1
Отговори
# 465

# 466
9- четвърта
Я. казва на Гюл че винаги ще е с нея, М. отива и взема Н. за да я заведе при баща и.
Кадир- Ние горим и те ще си платят.
...
Асие нарочно бута Хатун и лъже.
....Аслан и Ибо заплашват злататря.
...С. и Асие говорят....
.....М.- ако гръмне, ще изхвръкнеш
Асие- Се извинява, моли я да и прости
Хатун- Ти си лоша, лоша.
С.- Всичко е нормално, да я контролирате.
Аслан- Не можем да ви се отплатим......на М.- Утре в съда сме заедно, помисли
М.- Утре Я. ще застане срещу нас,в съда, защото д-ра му е казал нещо.

# 467
Еха..темата живее...супер..
днеска си размишлявах за продължението есента и сигурно вече сте обсъдили, обаче нали има слух от мн места, че Керим ще е само 2 серии в затвора, и че времето в затвора ще го показват с връщания назад, явно така ще запълнят 3те месеца пауза. Ще покажат през спомени как цяло лято Керим е бил в затвора и един вид хоп вече на излизане сериала се завръща...
горкия Керим, аз си викам 2 серии 2 седмици, а той 3 месеца...
нямам търпение да заживеят в отделна къща и под един покрив..

# 468
Момичета от форума,ПРИВЕТ!
От известно време чета вашите коментари за сериала "Каква е вината на Фатмагюл" и съм впечатлена от тях.Как сте вникнали само в психологията на героите,каква прозорливост у някои от вас и дълбочина на изказа !!!
А дали "групата " ви е отворена за нови членове?
Еееее, и да не ме искате ,аз вече започнах отново да гледам сериите  с ВАС!
Имам доста да наваксвам. Grinning Laughing

# 469
  • Пловдив
bubblehead, не знаех, че ще го покажат с връщане назад - това е супер.....По-малко ще сме притеснени......дано е вярно....

valkova*, за всички бели и добри - има място....Щом си в темата и наваксваш, значи си една от нас. ДОБРЕ ДОШЛА .....

# 470
  • Пловдив

Да не се сърди Керим, да не се сърди Мустафа....Обичаме и двамата,
а най-обичаме Енгин............

# 471
  • Пловдив
Още едно прекрасно гифче.......

# 472
Мариана, благодаря ти за разясненията за ролите на Енгин в двата сериала. Май ще започна с Брак с чужденец, че е по-весело:)

Да Ви кажа - запалих сестра ми по сериала:) Сега ще го изгледа на един дъх, сигурна съм!  Crazy

Това за показването на времето в затвора с връщане назад е хубаво наистина. Значи все пак повечко ще си постои там. Интересно ми е през това време онези богаташчетата как ще се въздържат да не посегнат на Фатмагюл, този Ердоан толкова се беше наточил в затвора...чак мене ме хвана страх...а пък Мустафа със сигурност ще се опита да използва тези месеци възможно най-активно. Бляк, много ми е противен, както каза някой друг - повече от Ердоан дори. Този мъж няма нищо!

# 473
  • Пловдив
Да, с нетърпение чакаме да видим как ще го режисират. Задължително ще има от всичко. но се надявам силите на Фатмагюл да не я напуснат....До нея ще са Мерием и Кадир....Гаднярите са измислили нещо....Мустафа, трябва да трепери от страх - той знае, че ние знаем, че той е убиец.....Лично аз нямам търпение. Но, трябва да си починат актьорите.....

# 474
Момичета от форума,ПРИВЕТ!
От известно време чета вашите коментари за сериала "Каква е вината на Фатмагюл" и съм впечатлена от тях.Как сте вникнали само в психологията на героите,каква прозорливост у някои от вас и дълбочина на изказа !!!
А дали "групата " ви е отворена за нови членове?
Еееее, и да не ме искате ,аз вече започнах отново да гледам сериите  с ВАС!
Имам доста да наваксвам. Grinning Laughing

valkova , добре дошла !!! [/size][/color] [/b]Hug  bouquet newsm51  love001  love001

# 475
  • Пловдив

Нова снимка......ама хубавец......Много инфо за него това лято
Само за момичето ни нищо......
И аз ще си купя черно потниче

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 21:05 от mariana51

# 476
  • Пловдив

Кликни върху надписа

# 477
ДОБРЕ ДОШЛИ,МОМИЧЕТА!
Заповядайте с нас на раздумка-от месеци тръпнем в очакване за прегръдка,целувка,плачем и се смеем с нашите сладури.Сами ще се убедите,че са страхтни.Започнахме да гледаме без преводи,после на руски,на английски-вече сме цели енциклопедии на сериите.Ако има нещо-питайте,че ние сме ги нищили,дъвкали и предъвквали....Аз вече не знам за кой път ги повтарям. newsm78.Това не ми се е случвало с друг сериал.Абе в темата сме луди фенки на Енгин и Берен и както ще се убедите-те го заслужават.

# 478

Няма как да не си "открадна" тази снимка на Берен с брата на Къванч !?    :mrgreen:newsm78

# 479
Много са му грознички братята,но сестрите му са хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт