Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 590
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Ани,аз съм от старите пушки на ЗП и в началото там бе като един малък оазис на спкойствие и отмора както е в темата за Фатма и Керим,беше весело и много хубаво....но в един момент стана голямо мазало за жалост.Дано тук да не се получава,Мариана зане най добре,какво имам  в предвид.
Лека вечер! smile3525
Аз отивам да работя,че шефовете не чакат newsm61

Да Славенка, видях, че ти и Марианка сте били там и сте коментирали, може би и други момичета от нашата тема също, дано си запазим добрия тон и занапред и тук нещата да не се променят така. Praynig

# 496
Въпрос от малката ми дъщеря  "Мамо,защо гледаш постоянно Тарзан?"  Явно Керим и прилича на Тарзан Joy

Знаеш ли smile3506 наистина по визия прилича на Тарзан,но Керим е по по по по най ХУБАВ smile3521 newsm08  newsm10 txtloves

# 497
На 14,но никога не е гледала турски сериали и няма никаква представа от тях Grinning

# 498
Момичета, досега не бях посещавала темата на ЗП, преди малко влязох, ей така от любопитство... #Crazy Леле, та там си е същинско бойно поле, даже и за някакви заплахи четох в старите теми Shocked
Искрено се радвам, че нашата темичка е такъв оазис, където всеки е свободен да си изкаже мнението свободно, без нападки и заяждане.  Искрено се надявам така и да си остане. Peace В този ред на мисли искам да споделя колко много ми е приятно във вашата компания и в темата. Hug Искам да благодаря на всички ви за приноса към това спокойно за нас място.  bouquet Обичам си ви всички, вие си знаете. newsm51

valkova, добре си дошла и от мен Hug

Не знам как да го формулирам , но преди четири месеца "онова" което става там ме накара да търся друг пристан и се озовах тук и сега съм от обсебените !?  ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 499
Въпрос от малката ми дъщеря  "Мамо,защо гледаш постоянно Тарзан?"  Явно Керим и прилича на Тарзан Joy

Отговор на съпруга ми "Този, тате, е Тарзан,ама от Турция" Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy

Да ви кажа пък при мен какъв беше коментара- като видя един ден малка част от филма и по-специално Керим, милото ме попита- Какъв е този Освалдо Риос, който така задълбочено си загледала hahaha Явно намери прилика заради косата, идея си нямам Joy Joy Joy

# 500
Аничка,той нашия сладур верно има прилика с Освалдо Риос Joy

# 501
И още един коментар от милото "Абе тия хора защо си лягат с анцузи? Joy

# 502

# 503
И още един коментар от милото "Абе тия хора защо си лягат с анцузи? Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 504
Всеки сам да намери приликите  Joy

И Освалдо, и Тарзан да ме прощават,ама от нашето момче по-хубав няма Grinning

# 505
Точно така,Аничка! newsm10 newsm10 newsm10

# 506
За феновете на Мустафа Булут

http://www.dailymotion.com/video/xctu0c_turnam-gidersen-mardin-e … _music#from=embed

Turnam gidersen Mardine
Turnam yare selam söyle
Turnam gidersen Mardine
Turnam yare selam söyle
Karlı dağların ardında turnam yare selam söyle
Karlı dağların ardında turnam yare selam söyle
Turnam gidersen ataşa
Karlı dağlar aşa aşa
Turnam gidersen ataşa
Karlı dağlar aşa aşa
Hem kavime hem kardaşa turnam yare selam söyle

Аз съм фен на музиката на Айтекин Аташ, която е музика и на филма. Мога да преведа текста, ако някой иска.

# 507
  • Пловдив
sara bri задължително при възможност. Все имам чувството, че облака ще го гледаме след Златната клетка....по наша телевизия. С Мелиса Сьозлен, може да завъртят и този...Почти не ме лъже седмото ми чувство....А после и Фатмагюл....

# 508
  • Пловдив
Направи ми впечатление, че облака стана отново актуален в момента. Покрай Фатмагюл, по фейсовете, сигурно всички забелязвате, че вървят успоредно клипове и снимки и за двата сериала....Дано нашето момче печели от това....Незнам какви са им договорите на комшиите, но се чувства интереса и за двата филма....

# 509
  • Пловдив

С много любов от мен за всички фенове на сериала....

Кликни върху надписа.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 08:00 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт