Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 38

• 49 473
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Наблягат на красивите очи.....

# 661
Здравейте !
Хубав ден и от мен!
Гледам още 3  серия и се чудя на Мустафа - каква е тая ярост.Явно е човек,който не може да контролира емоциите и действията си .Сценаристите добре ни подготвят за неговия персонаж-  всичко може да се очаква този младеж!!

# 662
Добро утро!

# 663
  • Пловдив
Здравейте !
Хубав ден и от мен!
Гледам още 3  серия и се чудя на Мустафа - каква е тая ярост.Явно е човек,който не може да контролира емоциите и действията си .Сценаристите добре ни подготвят за неговия персонаж-  всичко може да се очаква този младеж!!

Снощи късно я изгледах 3 серия. Отритнаха Фатма от всякъде. Стаха и - тънки сметки за пари и нов живот в Истанбул. Родителите на Мустафа - ограничени хорица, мислейки за доброто на Мустафа. Мустафа не направи всичко - не прие разговор с Фатма - при пожара на къщата им. Подмина я. Пожелавам му да гони на Фатмето сянката до края на филма...и накрая нашето сладурче - Керим - ошашавен и объркан.....

# 664
  • Пловдив
Явно и днес ще е скука....Шътайки съм си отворила да догледам 18 серия на облака. Там любовта на Мустафа/Енгин - Нерин разбира, че е бременна....Мустафа забремени и двете си жени от първият път....Брей....Но мустафа чак в последна серия ще разбере, че детето е от него....как забременяват от 1 път - това ми беше мисълта.....

# 665
  • Пловдив

Страшни фенове.....

# 666
  • Пловдив

# 667
  • Пловдив
Гледам на балкона влизате, излизате - не пишете....защо.....

# 668
  • Пловдив

Готова е. Но ние си знаем - да изпишем старата.

# 669
Мацо,малко ми е чоглаво днес-разбрах,че нямам шанс за отпуска цяло лято Sick
Но и това си има добра страна-ще си гледам по цял ден сериалчето Grinning

# 670
А на мен дребосъчето ми е болно и не съм спала Sick Sick Sick

# 671
Здравейте! Пустичко е днес в темата. И аз влизам за малко. Сега като няма серии си припомням и анализирам понякога. Разни "размисли и страсти". Скоро си мислих ами ако беше обратно. Ако Керим беше на мястото на Мустафа как би реагирал? Като го знаем какъв е див и луда глава. (Ние малко се приспахме от неговите "тамам") Все се мъча да разбера и Мустафа. Трудно ми е. Може би един мъж би имал друга гледна точка.

# 672
Мацо,малко ми е чоглаво днес-разбрах,че нямам шанс за отпуска цяло лято Sick
Но и това си има добра страна-ще си гледам по цял ден сериалчето Grinning

dettodorowa, нямате ли график за отпуски?   newsm78

# 673
# 674
Здравайте и слънчев ден на всички!

Филма е изключителен. Попаднах случайно на него преди двайсетина дни и го изгледах на един дъх. Снощи приключих гледането му за втори път - от първи до последен епизод. Просто нямам думи за актьорската игра на Берен и Енгин.

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички за положения огромен труд за превод, субтитри и за оформлението на темите. Докато гледах през цялото време четях и Вашите коментари, беше ми много интересно и установих, че съм съласна с почти всички от Вас.    

Общи условия

Активация на акаунт