Жената Лъв - 54-та тема

• 20 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

Закуската си я изберете сами. Hug Хубав слънчев ден на всички! Hug
Аз се надявам да отида на плаж. Flutter

# 436
Добро утро!

Тази нощ много дъжд, много светкавици и гръмотевици.
Вече ми е схванат гърба и кръста от тази спалня. Не ме бива да спя на чужди легла  Mr. Green Wink

Днес смятам да се поразходя по града - магазините. Тук е мн скъпо по принцип защото всеки магазин е манипулист.

Пол, приятен плаж   Nature Sunny

Да питам нещо разбирачите. Заздравителя за нокти се слага на нокътя, после пак и после топ лак, така ли беше? newsm78

# 437
  • София
Здравейте,
Аз си взимам от кафенцето, че вчера  cheers beer eat и сега ми е малко сънено Crazy.
Реа - аз съм само със заздравител, без топ лак newsm78.
poli-poli - успех с диетата Peace.
mozila - една приятелка прави много бърза торта - бишкоти, цедено кисело мляко и каквито плодове имаш в наличност Crazy. Вярно, че не е много представителна, защото не става на оформени парчета, но пък е страшно вкусна Crazy. Ако искаш, можеш да сложиш и някакво сладко, за да е по - сладка, че не се слага захар.
polin_a - весел плаж Simple Smile.
Отивам да поработя, до скоро Whistling.

# 438
Здравейте, мацки  Hug

Не знам как издържате с тези диети по месеци. Аз втори ден съм на зеленчуци и плодове и си мисля само за сладолед и шоколад  Mr. Green обаче съм решила и няма връщане. Хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 439
Аз се наплажувах. Като ходя сама и не издържам дълго, става ми скучно. Whistling
Норче, не съм спец по нокти, обаче заздравителят се слага май върху ноктите, отгоре слагаш лака, и накрая топ. Целта е да се слага нещо под лака, за да не се боядисват ноктите, а пък колко заздравява, нИ нам. Mr. Green

хепи, къде купонясва снощи? Flutter

поли-поли, и аз не знам как се издържа. Whistling Тази диета, дето я почнах, вече въобще не я спазвам. Започнах да ям разделно. Закуската и плодовите дни ги спазвам - само плодове, но днес си позволих да ям друго. През останалите три дни до следващият плодов - каквото имам в къщи. Но разделно. Засега ефект има. Много добре се чувствам. bowuu

# 440
Пол, къде мога да я видя тази диета? Звучи ми много добре... Rolling Eyes

# 441
Пол, къде мога да я видя тази диета? Звучи ми много добре... Rolling Eyes

Ами за коя питаш? newsm78 Аз почнах 90-дневната, има тема тук във форума, но иначе за разделното тук не съм чела. Предполагам, че пак има тема. Номера е да се яде месо+салата, ориз+ салата, картофи+салата, а не всичко това смесено. Whistling

# 442
Ами за коя питаш? newsm78 Аз почнах 90-дневната, има тема тук във форума, но иначе за разделното тук не съм чела. Предполагам, че пак има тема. Номера е да се яде месо+салата, ориз+ салата, картофи+салата, а не всичко това смесено. Whistling

Къде да я намеря тази 90-дневната? Поне да видя за какво иде реч...

# 443
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593678.0

Ето я. За мен яденето на тесто въобще не е диетично, и затова реших да пропускам този ден. Е, като ми се дояде тесто, ще ям, но през три дни да се тъпча с такова, няма как да стане. Crossing Arms

# 444
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593678.0

Ето я. За мен яденето на тесто въобще не е диетично, и затова реших да пропускам този ден. Е, като ми се дояде тесто, ще ям, но през три дни да се тъпча с такова, няма как да стане. Crossing Arms

То не само, че не е диетично, а е калорично и то много Thinking

# 445
То къде е калорично, обаче и се прекалява, не се спазват малките количества. Затова повечето мацки в темата се чудят що аджеба не смъкват. newsm78 Специално в този тестян ден се позволява и сладко, та разкошът да е пълен. Joy

# 446
  • София
Има тема за разделното хранене - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579184.0, аз пиша там Flutter. Ако си стриктен и вникнеш в смисъла, се сваля, пък и е здравословно Crazy. Само дето не мога още да мина на такава вълна - стриктна Laughing.
polin_a - ходих да вечерям с един приятел в много симпатично и уютно заведение, което наскоро открих Flutter. А после в едно заведение - рок&рол, ама там седяхме малко, че беше задимено много Sick, а и нали днес съм на работа Joy.

# 447
А бейкролс-а и той е калоричен нали  newsm78 не става за диета?

# 448
  • Кьолн
Здравейте момичета! Бързам да се похваля,че днес ходих да си правя прическа. Боядисах се,изсушаване и сега самочувствието е до небето. Колко малко му трябвало на човек за да е щастлив! Всички ми правят комплименти. Хубаво е от време на време човек да се поглези.
Happysmile,благодаря ти много за рецептата,страхотна е. Утре ще я направя и ще докладвам.
Момичета много ви моля утре да ми стискате палци,защото ще ходя да се разправям с един мошенник да връща едни пари на мъжа ми. Малко е мисия невъзможна,но може и да имам късмет! Praynig

# 449
Мозилка, честита да ти е новата прическа!   bouquet Наистина малко му трябва на човек, убедила съм се многократно. Силно стискам палци за утре, много ги обичам мошениците  Twisted Evil

Аз не разбрах редно ли е да ям бейкролс или не, като съм на диета?!

Общи условия

Активация на акаунт