дано бързо и възможно най-безболезнено се решат нещата при вас. С тези кредити няма ли възможност за някакво разсрочване. В момента банките са доста склонни на такива упражнения, за да си намалят необслужваните кредити и са доволни ако за известно време клиентите могат да плащат и само лихвите. (Работя в тази сфера, та ако мога нещо да помогна свиркай на лични)
и бързо оздравяване на всички болни дечица и мами.

Идват да засичат уредите у нас и всяка година питат колко са живущите, ама що питат като имаме уреди - върви, че разбери... Тая година викам - двама възрастни сме, а през туй време Максо вършее в краката на чивяка.
На АГ не съм стъпвала от раждането, но навлизам в оная опасна възраст, дето два пъти годишно май препоръчват цито.
/.

Някой впечатления от там да има. Перманентно посещавахме Ахтопол, но сега искаме да разнообразим!
Идват да засичат уредите у нас и всяка година питат колко са живущите, ама що питат като имаме уреди - върви, че разбери... Тая година викам - двама възрастни сме, а през туй време Максо вършее в краката на чивяка.
Аз на нашия, със Софи и Калина в ръцете, му казах, че искам да ми пише прогнозен дял 2 човека, че иначе нон стоп трябва да ми връщат пари и да се разправям с Топлофикация. Пробвай следващия път така, моЕ и да стане. Нашия написА к'вото му казах. 
Дано да намериш време, че ... много е гадно така! Ти самата ще се обвиняваш много. Затова, макар и с резерви, гледам поне баба му на мъжа ми да посещаваме, че... тя даже Софи сега е там и прабаба й е на седмото небе от щастие.
Явно излизаме от кризата, мин. година нямахме проблеми в разгара на сезона. Намерих един вариант, ама за 1ва година се уговорих с приятели да ходим заедно, та ще видим какво ще измислим. Ако, обаче, някой е почивал във вилите на х-л Магнолия и х-л Вита парк, ще съм изключително благодарна да чуя нЕкой отзив 
Чакам резултатите от цитонамазката след месец, мамолога каза, че съм ОК и да продължавам да си кърмя и така... обаче стагнация, братче, таз година нямахме Вътрешни болести и ЕКГ.
И се надявам някога тоз инат безподобен да прояде, че искам да се хвърля отнякъде.

) Майка ми ми се сърди , особено на латиница , когато й пиша с грешки, 4е нищо не можела да прочете, но не е редно на работа да пиша по скайп и в бг мама и затова , драскам набързо и каквото такова..
Даже съжалявам, 4е изобщо съм го мазала! 
за подкрепата 

а и ни има кой да гледа децата,ни аз имам желание да се следя и проследявам и порфилактирам за квото и да било
) Но за всички на които им е мил животеца в точно тоз момент, горещо препоръчвам да се засилват по кабинетите
че е наистина важно 

), цикъл - тц, чавето ходи и още как, това му е любимото занимание, пие от чаша ако му дам, пък като му дам, гледам вътре да има минимално количество вода, щото прави поразии (поема водата с кеф и после с още по-голям кеф си я изплюва върху блузката).
Иии, Слънчи, от много малки ги почнахте с чуждите езици, бре!
Това ми напомня, че мъж ми беше много горд, че ротвайлерката му разбираше командите както на български, така и на английски език.

Те ще ми кажат кой бил основен консуматор на вода и кой не.