Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 483
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Ха, привет!
Коте, имам някакъв спомен, че тия 10 лв са надбавката за спален вагон + цената на нормалния билет.
Слънчи, съвсем правилни са ти спомените.  Peace
Ако някой се интересува, с намаленията отиване и връщане със спален вагон на 2 възрастни + 1 дете излиза 122 лв. София - Варна - София. Значително по-добре от самолет. Rolling Eyes
Миме, дано баща ти спечели от тотото (сериозно) и да разчистите дълговете!  Hug
Пухче, знам, че ти е тежко, но такъв е живота! Дано успеете да видите бабчето навреме! Hug

# 136
  • София
Котич, кое дете няма да водите, че само една бройка си посочила?  Laughing Очаквах, че е по-евтино, честно.  Mr. Green

Да питам - проходиха ли всички?  Hug

# 137
Котич, кое дете няма да водите, че само една бройка си посочила? Hug
Ми, мъжа няма да водя. hahaha
Алекс не го броя, бе, под 2 години не са хора и нищо не се плаща никъде. ooooh!

Да питам - проходиха ли всички?  Hug
Алекс още се мотае, представи си! Crossing Arms

# 138
  • София
Аз писах ли писах.. и какво стана из4ена вси4ко, и аз не разбрах как... #Cussing out #2gunfire smile3515

# 139
Добро утро и от нас!
Любезна,  Hug дано бързо и възможно най-безболезнено се решат нещата при вас. С тези кредити няма ли възможност за някакво разсрочване. В момента банките са доста склонни на такива упражнения, за да си намалят необслужваните кредити и са доволни ако за известно време клиентите могат да плащат и само лихвите. (Работя в тази сфера, та ако мога нещо да помогна свиркай на лични)
За Тински, след като нищо не е изолирано дано скоро изпият зъбчета и поне тази грижа да ти отпадне от главата.

Боби и тази нощ изкара с висока температура. Надявам се довочера антибиотика да започне да действа по-сериозно, че се измъчи детето. Най-странно ми е, че през деня като вдигне много бързо се повлиява от температуросвалящите лекарства. А през нощта вдига над 39 и няма сваляне. Тази нощ Хексалгин давах и никакъв ефекта - та пак с вода и оцет се справяхме с положението. Тази сутрин иначе яде малко повече от предишните дни, дано това е признак на някакво подобрение.

Много  Hug и бързо оздравяване на всички болни дечица и мами.

Пухче,  Hug

# 140
  • offshore & overseas
А стига, бе, точно най-грамотните у темата, сите се изкарАхте неграмотници (начело с Юхуу), при тва на мой гръб, ааа-ма-ха! hahaha

Аз нямам претенции да съм неграмотна, налага ми се да се старая мноо в туй отношение и задобрявам. Че и образованието, и професията, а и призванието ми го изискват. Embarassed

Ся сириозно, ъф корц, че ми се случва да греша правописа, че и граматиката (си гълтам), дори и там, дет не трябва. Това е неизбежно, когато човек е изтормозен от хиляди щуращини. Затуй си има спелчек, който има време и желание да го ползва, и който не се увлича по разговорния език, разбира се.

Оу, да, и аз имам един субект, който искрено и  лично ме радва с колоритния си правопис, но също няма да го разконспирирВам, дансъ Убиди (най-малкото, щот не съм сигурна кое е случайно и кое - нарочно).

Аааа, Юхуу, ти мое да не си от правописната полиция, но тогава си спец агент на типографическото управление, пА явно и аз съм отдавна търсен криминАл, за да ме сгащиш и изобличиш толкоз публично и да го чепкаме тъй дълго и напоително, с което аз лично ужасно се забавлявам, че ми и личи. Mr. Green

Ние сме пътували с влак в спален вагон, мноо е фецко. Единственото нефецко е, че влакове има само до Варна и Бургас, а после? После както дойде, най-вече бакшишите пИчелят. В тва отношение май климатизираните рейсове са по-добре. Но там излиза доста по-скъпо. До Албена примерно е 61 лв. за възрастни и 56 лв. за деца над 7 г. За деца под 7 г. май беше наполовина, ама не съм съвсем в час.

Котич, аре издай накъде сте се запътили, м?

Пухче, и аз притреперих за баба ти. Най-вече, щот и аз имам една единствена любима баба останала и все се каним да я навестим, и все нещо не ни достига... а тя е на 86 г. вече... Дано да успеете да ѝ заведете Сиянчето, да се порадва, не за нейно, а за ваше успокоение.

За грануфорина, и аз туй щях да кажа, че то си има начини за малките. Люсил умира да поема Панадол, дори и Нурофен, даже свикна и с носните спрейове (сигурно пак е отвикнала, де), а пък ако тая зеленилка е толкоз чудотворна, може би си заслужава да се опита.

Никич с тоя си въпрос, а и Юхуу с посещението си при АГ-то, ме подсетиха, че май отдавна не сме се питали, кърмите ли още, дойде ли ви МЦ-то, проходи ли отрочето, пие ли от чаша и разни такива ключови питанки.

И не на последно място, Мимчо, стискам палци всичко да си дойде на мястото при вас. Защо пък да няма надежда, само повярвай!! Тин ще бъде ОК, дръж го на диетка 1-2 дни да се стегне стомахчето!

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 11:09 от Мяуче

# 141
Котич, аре издай накъде сте се запътили, м?
Абе, запътили сме се към Страната на мечтите (ако питаш мъж ми), ама надеждата последна ще я дам. Naughty
Имам още месец-два да проверявам, сравнявам, претеглям и да се види окончателно ще ли се отсрамим таз' година или не ще. Боря го, с две думи. Иначе, засега съм се спряла на една оферта с народната цена от (онези със слаби сърца да примижат) 55 лв. дневно за нощувки + храна за цялото семейство в Равда, пък каквото сабя покаже. Sunglasses

На въпросите - кърмя още (ама ми писна вече), май и цикъл имам (не съм ходила на преглед изобщо след раждането, макар че имаше защо), отрочето се е запънало кат' магаре на мост, пие от чаша и без чаша, според случая. bowuu

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 11:25 от Дива котка

# 142
  • София
Котич, под 2 годинки никой не ги брои за хора, освен топлофикация.  hahaha Идват да засичат уредите у нас и всяка година питат колко са живущите, ама що питат като имаме уреди - върви, че разбери... Тая година викам - двама възрастни сме, а през туй време Максо вършее в краката на чивяка.
Той вика - аааа, и дете имате. Викам - ми той е на година, нъл не се брои?  Laughing Броял се, и още как, даже задължително се броял, щот бил най-големия Консуматор на топла вода. Ми ядосах се и си премълчах, че Консуматорите са двама /щот големия беше на градина и не го видяха  Embarassed/.

Мяу, ама 61 лв. в едната посока ли?  Shocked Вие как ще пътувате?

По наболелите въпроси - от чаша пие, ако му дам.  hahaha На АГ не съм стъпвала от раждането, но навлизам в оная опасна възраст, дето два пъти годишно май препоръчват цито.  Twisted Evil Не кърмя /напоследък  Joy/.

Аууу, Котич, мноо яка оферта.  Hug

# 143
  • offshore & overseas
Котич, офертата е супер! В Равда не било лошо, казват. Аз последно съм ходила там през лето 83-то на лагер, веднъж от у-ще и веднъж от майкиния ми институт... Нямам хубави спомени, но то е щот аз съм смотана, не щот там не е убаво.

Никич, не, двупосочен е тва (и май е по-евтино, но по-бавно, от самолет).

По наболелите въпроси, и аз съм тъй кат Никито, не съм ходила на АГ, но за сметка на тва нямам МЦ и не смятам, че скоро ще имам (поне до Коледа, на мен по туй време се връща скитника след раждане). Опитът ми подсказва, че няма сми да ходя на гини, докато не ми дойде, щот цитото дава отклонения.

Люсил проходи интензивно и стабилно преди около 5 месеца, пие от чаша (ако ѝ дам, аз често ѝ давам чаша, пълна на 1/4), кърмя интензивно, особено за приспиване (и мое собствено), но слава Богу, удържам се и кърмя само 1 бр. дзвер... и пр. и пр.

П.П. Аз пък съм навлязла вече в оная опасна възраст, но що ми се чини, че беше веднъж на 2 години, а не 2 пъти годишно? Дали не е, щото тая процедура ми е порядъчно противна?

П.П.2 Тия от Топлофикация да ги вземат мътните!! #Cussing out #2gunfire
 Joy

# 144
В Равда съм ходила веднъж на лагер точно преди 15 години и ми хареса. Имам усещането, че нещата доооста са се променили. Не е сигурно, че ще е там и не е сигурно изобщо. Ще видим. Grinning

# 145
  • До Балкана
Любезна, стискам усилено и дано нещата се развият благоприятно за всички ви! Е'си случката! Hug
За правописни и пунктоационни грешки сигурно съм начело, но също така забравям да напиша главните букви на всички думички, с които се лигавя, така че нищо чудно аз да съм любимката на Юху!  Embarassed Mr. Green Но, страшно много се старая, защото правописа ми е някаква мания - уви, понякога хич не ми се получава!
На АГ и аз не съм ходила и ме тресе някаква треска, че ще ми намерят нещо. Но ако ви кажа, че ме е срам да отида при док при който раждах, няма да повярвате! Просто, защото дете родих, но не съм му се разкрачвала! Blush Laughing
Редно е да подвия опашка и да отида, обаче!
Аз се замислям за Китен, като говорим за почивка! newsm78 Някой впечатления от там да има. Перманентно посещавахме Ахтопол, но сега искаме да разнообразим!

# 146
  • София
Котич, под 2 годинки никой не ги брои за хора, освен топлофикация.  hahaha Идват да засичат уредите у нас и всяка година питат колко са живущите, ама що питат като имаме уреди - върви, че разбери... Тая година викам - двама възрастни сме, а през туй време Максо вършее в краката на чивяка.
Той вика - аааа, и дете имате. Викам - ми той е на година, нъл не се брои?  Laughing Броял се, и още как, даже задължително се броял, щот бил най-големия Консуматор на топла вода. Ми ядосах се и си премълчах, че Консуматорите са двама /щот големия беше на градина и не го видяха  Embarassed

Мале, Ника, тоА голям Дзвер проверяващ бил бре!  ooooh! Аз на нашия, със Софи и Калина в ръцете, му казах, че искам да ми пише прогнозен дял 2 човека, че иначе нон стоп трябва да ми връщат пари и да се разправям с Топлофикация. Пробвай следващия път така, моЕ и да стане. Нашия написА к'вото му казах.  Peace

Пухи... много добре те разбирам как се чувстваш! Моята баба така като бях само със Софи и тя беше на таз възраст някъде, все ми се обаждаше и искаше да ни види. Аз ходех по веднъж в месеца, след ДК. Когато получи инсулт, единственото, което ми беше като някакво облекчение тогава, бе, че 4 дена преди това я бях посетила с мъж ми и Софи. Почина 2 седмици по-късно  Cry Дано да намериш време, че ... много е гадно така! Ти самата ще се обвиняваш много. Затова, макар и с резерви, гледам поне баба му на мъжа ми да посещаваме, че... тя даже Софи сега е там и прабаба й е на седмото небе от щастие.

Мда... За Равда виждам си говорите. Ние ходихме преди няколко години (примерно 4) на Св.Влас и минахме през Равда. А и миналата година минахме транзит. Личното ми мнение е, че целия този район е ужасно презастроен - Слънчев бряг, Несебър, Св. Влас, Елените, че и Равда. Няма зеленина, скъпо е сравнително... има доста народ и съответно мръсотия. Не, че ние мин. година не бяхме на Несебър, но честно казано не се изкефих особено. Говорих и за дестинации вчера с една колежка, сега ние търсим различен тип почивка, но и тя има моето мнение, че Равда е доста презастроена, но пък тя беше усетила недостиг на добри кръчми и на дискотеки и нощен живот. Всеки с грижите си  Laughing Коте, с което не искам да те откажа, офертата е супер. Но да знаеш, че има вариант и да е леко пренаселенко, че и не особено леко.  Whistling

Сутринта след като харесах няколко хотела за периода 1-10 август и се обадих на кол центъра на Албена, ме застреляха, че всичко е заето! И не могат в нито един от тези хотели (бяха къмто 5) да ми предложат 10 ношувки  #Shocked Явно излизаме от кризата, мин. година нямахме проблеми в разгара на сезона. Намерих един вариант, ама за 1ва година се уговорих с приятели да ходим заедно, та ще видим какво ще измислим. Ако, обаче, някой е почивал във вилите на х-л Магнолия и х-л Вита парк, ще съм изключително благодарна да чуя нЕкой отзив  newsm78

Аз пък вчера бях на профилактичен преглед на мамолог и АГ. От работата ни ги плащат и е задължително да се иде. Добре, че са те, никога няма да си мръдна д-то да ида доброволно.  Whistling  Чакам резултатите от цитонамазката след месец, мамолога каза, че съм ОК и да продължавам да си кърмя и така... обаче стагнация, братче, таз година нямахме Вътрешни болести и ЕКГ. Mr. Green

За цикъл - имам, но не особено редовен; Калина ходи, тича и беснее. Пие от биберон вода и кисело мляко, от цица - прясно  Laughing. Пие от чаша с моя помощ, не може да пие от чаша с накрайник, но ще го преживея. Може да брои до 3 на френски  smile3534 И се надявам някога тоз инат безподобен да прояде, че искам да се хвърля отнякъде.

Айде, оставям ви!  bouquet

# 147
  • София
Здравейте,
(повторението е майка на затъпяването Mr. Green )
Любезна Надявам се вси4ко да се нареди по най-добрия начин.
Пухи Разбирам те напълно, аз много страдах, когато моята баба почина. Дано да се подобри жената и да успеете да заведете малката да я види!

Аз ходих на профилактичен, та цитонамазката ми е в ред, само микробиологията не е, но голяма работа.. ще си слагам нещо сега.. и ще мине Crazy

За правописа, аз пиша страшно бързо и нямам време да си 4ета поста пак, понякога, когато видя ужасна грешка си я поправям след това, но "бързи пръсти.." Та ако съм вашия човек(гузен не гонен бяга  Blush )  Майка ми ми се сърди , особено на латиница , когато й пиша с грешки, 4е нищо не можела да прочете, но не е редно на работа да пиша по скайп и в бг мама и затова , драскам набързо и каквото такова..
Делче, не се излагай, на доктора му се "разкрачват" по цял ден, та няма да си му първата.. ходи си спокойно  Hug
Слънчи, ти с какво мажеш, аз с А-дерма и помага, вече подтискащи контикостероидни не мажа..  Naughty  Даже съжалявам, 4е изобщо съм го мазала!

Ника Тези от топлофикация са големи мизерници.. ама..  #Cussing out

Марти е със почти вси4ките си зъби, голям зор видяхме, остават най задните кътници! Та така, за сега това от мен!

# 148
Ще ви замола много да не се напъвате за любимки на Юхуу, направо съм си сигурна че съм аз, на мен още в училище ми куцаше правописа, граматиката чи и правуговоръ  Crazy
Благодаря ви момичета  Heart Eyes за подкрепата  Hug
Да ви кажа, Марто ходи,пада-става  Crazy
На гинеколог ходих месец след раждането и от тогава не съм стъпвала... ма нема и да стъпя... като знам колко пара трябва да си приготвя за цитонамазки и секрети и тям подобни  newsm78 а и ни има кой да гледа децата,ни аз имам желание да се следя и проследявам и порфилактирам за квото и да било  Rolling Eyes Дори на съдов хирург не съм ходила, макар и да трябваше... ако не умра от некой съсирек кръв или рак на матката ще умра от притеснение по баща си... (давам си сметка ,че не е смешно,но в момента ме забавляват такива мисли Blush ) Но за всички на които им е мил животеца в точно тоз момент, горещо препоръчвам да се засилват по кабинетите  Wink че е наистина важно  Naughty
Пухи, стискам палци да гушнете бабчето скоро  Praynig
Съни, за съжаление от банката не предлагат никакви приемливи вариянти, искат си парите веднага  Confused а и той вече дори не може да плаща лихвите само... очакваше едно плащане, с което уж да погаси една трета от фирмата, но се оказа че фирмата е продадена и няма нищо да получи от там, та буквално е потънал... освен това имот оценен преди кризата на 600 000  в момента има пазарна цена 100 -150 000 лв...   Да се оправя Боби бързо  Hug

# 149
  • София
...май отдавна не сме се питали, кърмите ли още, дойде ли ви МЦ-то, проходи ли отрочето, пие ли от чаша и разни такива ключови питанки.

Кърмя, ама и на мен ми писна вече (Коте,  Hug ), цикъл - тц, чавето ходи и още как, това му е любимото занимание, пие от чаша ако му дам, пък като му дам, гледам вътре да има минимално количество вода, щото прави поразии (поема водата с кеф и после с още по-голям кеф си я изплюва върху блузката).  bowuu Иии, Слънчи, от много малки ги почнахте с чуждите езици, бре!  hahaha Това ми напомня, че мъж ми беше много горд, че ротвайлерката му разбираше командите както на български, така и на английски език.  Crazy Mr. Green Представете си как мъж ми строго подвиква "Сит даун! Сит даун!".  hahaha

Коте, искрено ти пожелавам да осъществите почивката си и всичко да е идеално - и пътуването, и летуването.  Peace

Ника, тия са егасимуси нахалниците, 'начи.  Crossing Arms Те ще ми кажат кой бил основен консуматор на вода и кой не.  Naughty

Мяуче, препоръчително цитонамазка (хаха, чували ли сте за вариацията "цитонна маска"  Mr. Green) трябва да се прави веднъж годишно, пък още по-добре - на 6 месеца. Моята АГ ми препоръчва втория вариант, пък аз ходя долу горе на 8-10 месеца. Освен цито, пускам и микробиология и ме гледа на ехограф.

Далче, Сашкова, Любезна, нито една от вас не е моята правописна любимка, ма няма да подсказвам повече.  Stop Mr. Green

Любезна, дано да се справиш с грижите си. Много, много кофти наистина. Тински да се затяга!  Hug

И аз искам да ходя да си видя бабЕто, много ми липсва вече. Не сме се виждали от миналия септември, само се чуваме.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт