Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • До Балкана
Влизам да чакам Теди да се върне и да казва! Аз съм заложила на момче, така ми го говорят звездите!
Мимче, стискам душичке! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Дописвам се:
1. Да оздравяват Диди и Йони много бързичко! Hug Heart Eyes Praynig
2. И аз съм бляла за братчето на Йони, но определено баща и по-голям син си приличат страшно много! Hug

# 61
ДД!

Алето нанка, аз направих една баничка с локум, сутринта изчистих и сега съм FREE.
Стискам палчета на Тедката всичко да е наред и с нетърпение чакам пред компа завръщането й от ФМ-то.  Hug
Раличка, дано да минава това чудо при Йони по-бързичко! Прегръщаме ви силно!  Hug Пък аз забравих да коментирам за приликата на Емо и големият му син- поразяваща е! Йоан определено има доста и от теб! Аз пък не бях разбрала досега, че Йо си има полубратя... пак съм бляла и не съм чела редовно...
Иринко, много неприятно това с разстройството.  Sad Да ви напуща бързо неканеният гост! И дано диди да не вдига Т!  Praynig
Любезно Миме, палцестискам и за теб!  fingerscrossed
Ел, на тая зъбарка явно й ги говорят отгоре, щом вижда нещата преди още да ги има.  Laughing
В анкетата съм гласувала с момиче, защото така й го пожелавам на Теди, а не защото имам предчувствие...
Нашите носове още са запушени, но спрях капките. Трябваше след 22.06 да ходим за последния Пентаксим, но като не сме съвсем здрави, малко ще го поотложим.
Пухи, и Лекси снощи се прехвърли при мен, Ники изчезна на дивана, обаче Дребка реши, че ще спи залепена до мен и цяла нощ изкарах на една кълка на половин легло, та днес също ми е лееекинко дискомфортно на кръст и гръб.
Да минават леко всички посещения при зъбаритеее!  Hug
В събота сме канени на детски РД. Ще има малко разнообразие явно тоя уикенд.
Иначе да споделя за свекървата- мааалко по-малко се дразня вече, ама не никак, де. Тя се е юрнала да си чисти етажа си и да си оправя градината, та аз пак си се занимавам с всичко останало. Е, днес поне тя сготви и аз си изчистих. Снощи реши, че в 23ч. ще влиза при нас за някаква глупост, което ме издразни адски- все пак можехме голи да си ходим, секс да правим, наша си работа... От днес вратата се заключва със заспиването на Алекса.   Crossing Arms

# 62
  • До Балкана
Ама, как сме се накачили на балкона, толкова не сме били отдавна! hahaha

# 63
  • offshore & overseas
Стискам, Мичоо, айде да свършват твойте мъки, а пък ти сподели, па почерпи, да пийнем по е'но Wink

# 64
  • Най-зеленият остров
Миме и от мен много  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 65
Полазвам и аз да се разпиша,да  не ме забравите!  love001
И от мен едни:fingerscrossed: Flowers Four Leaf Clover за Миланска!После на отчет!!!
Нямам някакви новини за разказване и също ищях за писане и съответно само шпиониРВам от балконЯ к'ви ги вършите.С мъжО пак ни тресат едни свекърски вмешателства,които бъгат цялата картинка и съответно ме качват на прахосмукачката. #Cussing out
Относно нервите към хлапетата-ми,според мен е нормално да изтрещиш в един момент,при положение,че тия малки същества ни висят 24часа в денонощието по всички възможни части и се свират където си решат,че им е харесало в момента.Кофтито е,че в крайна сметка пак там избива нервата,защото винаги се оказват в неподходящия момент на подходящото място.
Такаааа...Сега чакам Теди да пише за ФМ-то ,че и мен ме гложди любопитството,какво са й казали!

# 66
да ви издам ли една тайна? да? добре...
като ми е умряло, винаги чета тук и се разведрявам.... не че съм част от вас /тъй да се каже, че мнооого рядко пускам по реплика/, но ми действате усмихващо. радвам се, че ви има  Hug
на какви игри си играете с малките съкровища? все имам чувството, че сега като бебка /бебка???? аааххххх, пораства вечеееее/ е по-самостоятелна, не й обръщам достатъчно внимание Sad

# 67
Пффф, тук няма на кого човек един пол да честити! Crossing Arms
Тедииииииииииииииии...чакамеееееееееееееееее.... Hug

Танчо, стреляй по свеки и това е! #2gunfire Заключената врата е добро решение без караници - чиста работа! Laughing
Амели, направо не знам какво да ти кажа за игрите. Rolling Eyes
При нас винаги се импровизира - опитвам се да го уча да строи кубчета, но не проявява интерес. Много обича да разглабя разни работи, обича книжки - четене, повтаряне, пак четене, пак повтаряне. Все още фаворит остава рисуването с всичко, което се намира под ръка. Другото е ровенето в клечки, пясък и дреболийки навън. Grinning

# 68
  • До Балкана
Амели, Бо се увлича по отваряне и затваряне на капачки на всичко, което ги има. Вманиячен е просто и да вади и прибира неща от шкафовете. Аз му измислям разни песнички за части от тялото му и си играем, изреждам му разни предмети или броим. Напоследък се е зарибил да ме хваша за ръка и д аме води из къщата като мечка на синджир и да ми показва разни неща (че иска вода, че е гладен, да му дам нещо) или просто ме води в стаята, в която му се играе, показва къде да стоя и се сърди ако се махна! Mr. Green

# 69
  • София
Делче Все едно ми описа Мартин! Joy 
Едно от "любимите" ми е сутрин като стане, аз още не съм отворила о4ите, той дошъл и ме дърпа за нощницата да ме развежда  Joy 

Теди и на мен ми е много любопитно Simple Smile Аз заложих на моми4е!

# 70
Хаахахха, Далче, страхотен сладур е Бо  Laughing.

Йони много харесва книжки и преди време му купих доста. Сега са под ембарго, защото ги поунищожи от гризане - това му е като мания, какво толкова намира в тази целулоза не знам  Grinning.
Строим разни неща с конструктора, измислям му игри с колите и камионите, които са му любими. Играем на криеница (ау, много се забавлява  Laughing), броим, показваме си частите на тялото  Simple Smile, гледаме колите от терасата (той крещи и тропа с крачета от кеф  Mr. Green), играем там с топката и т.н. и т.н. А, и коронният му номер е да казва "А?" и да ми сочи я предмети, я друго и аз съм длъжна да кажа какво е това, въпреки че той самият знае много добре  Mr. Green. После ми се усмихва показвайки, че е доволен от отговорите ми  Laughing. Не ни е скучно хич, но това събота и неделя. През седмицата се занимават с баба му или татко му  Wink.

Танче, много нетактично от нейна страна, но се радвам, че сте намерили решение без драми  Peace Hug Бързо да се доуправяте с Али!

Тедииии, къде сиииии?  Grinning

# 71
Ей ме на, ей ся влизам  и пак ще е момичеееее...поне 95% newsm44 newsm44 newsm44

П.П. Ся обаче ме е яд, щото било рано за ФМ...пък мен доки ме прати тази седмица...нейсе, края на другия месец ще вървя. Сега ме прегледа и кво... в мозъка имало две точки, които лекарите наричали кисти....оообаче понеже е малка седмицата не може да се каже 100%, че са кистиии, та след 10 дена пак да ида и също в коремната област има някаква сянка, която можела да е от това дето съм кървила, но може и да е от...не каза какво....и тва след 10 дена да се види... Tired

# 72
Ей, първа-първа ЧЕСТИТОООООООООООООО МОМИЧЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! smile3525 newsm06 moresmile
Всичко ще е наред след 10 дни, ще видиш! Hug

# 73
  • София
Честитоо Теди, да кажа 4е познах  Flutter за сега  Laughing  Не се притеснявай с развитието на плода тези неща може да из4езнат! Simple Smile  newsm51 smile3525

# 74
Супер, ТедиииHug Hug Hug Радвам се, че е това, което искаше  Grinningnewsm44

С другото всичко ще е наред, ще видиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт