Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 465
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Хайде и тук. Честито  Теди.   stork-girl Всичко ще е наред след 10 дни, ще видиш. Hug

Любезна  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 18:08 от dari_geri

# 76
  • София
Честито момиченце, Теди Hug Всичко ще е наред, стискам палци!!!

Любезна, дано нещата са се наредили добре при вас!!! Пиши как е Тин.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 18:04 от el_P

# 77
  • offshore & overseas
Хей, Теди, браво-браво! Според мен вс. е наред, има ги тия неточности при ранните фетални. Hug

Моите звезди явно ме изоставят или правят рисков залог на петте остващи процента, но... ще видим... бъдещето ще покаже. Mr. Green

# 78
честито и от мен!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet
лелеееееееее, колко готино!!!!!!!!!!!!!!! супер! и аз много искам 2ро момиченце скороооооооооо

# 79
Х-Апсолютно, Мяу, звездите вече не ти говорят! Laughing
Честити розови гащи, Теди!  bouquet А тия кисти сафизиологични в тая възраст,помня че и преди ги бистрихме, та няма място за притеснения. Wink

# 80
Честита розова радоооост!  Hug newsm51 stork-girl Вярвам, че всичко ще е наред на следващия преглед, ТедкоHug За тия кисти съм чувала, че изчезват от само себе си...

# 81
Мяу, не си сама - и мен звездите ме изоставиха на произвола на съдбата. Crossing Arms
Ни за Танчи познах, ни за Теди, но без бой не се давам, докато не изплачат сладурите! Laughing

# 82
  • София
Теди, честити ти розАви гащи!  Hug Бе погледнах ти аз лентичката, рано ми се видя, нали се прави в 18-23 г.с. ма викам дай да не се мешам като свъкарва и си премълчах.  Laughing
Котич, без бой и аз се не давам, дотук ни едно бебе не съм познала, ама тъпо и упорито продължавам да приемам факсове, дето очевидно не са до мен!  Joy
Любезно, много стиснати палци и от мен, дай знак, че всичко е тръгнало в правилната посока!  Hug
Танче, тва твойто свеки голем дзвер бе!  Twisted Evil
Не знам дали съм ви разказвала една историйка - когато бях по майчинство с Бо, на площадката идваше един дядо с внуче на неговата възраст. Та дядото беше много готин и ни разправяше, че навремето е бил заврян зет и тъщата е влизала по няколко пъти нощем... да завива внучките. Казваше, че му е прикипяло, когато е успяла да изкърти заключената врата една нощ, само и само да влети да ги завива, и тогава са си купили с жена му собствено жилище.  hahaha

# 83
Казваше, че му е прикипяло, когато е успяла да изкърти заключената врата една нощ, само и само да влети да ги завива, и тогава са си купили с жена му собствено жилище.  hahaha
Колко мъка има по тоя свят, Боже... Shocked Shocked Shocked

# 84
  • София
Теди, честити розАви гащи!  Hug Всичко ще е наред след 10 дни!  Peace

# 85
  • offshore & overseas
Котките не падат по гръб обаче, та аз ш си запазА скъпоценното честито за следващата фАтална, или най-добре за на изпроводяк-а. Laughing

Все пак звездите нещо ми говорят, както и на всички вас, де, че тревогите на Теди относно мнимите кисти са напразДни.

Любезноу, обаждай се и ти, мори!

Малиии, Никич, тая е била мноо бясна тъща. hahaha Добре че младите са имали възможност за ново жилище, да ги питаш що не са си го купили по-рано, ма нейсе...

И въобще завряното зетство често взима жертви. То не е за майтап, де, ама в младост в апартамента под нас преди сумАти години си завъдиха един заврян зет и мина се, не мина, някоя година, спомина се тъстът, после мина се не мина още някоя, тъщата и тя... аре да не използвам цинични изрази, вие си знаете.

# 86
Теди,ха честити ти розови гащета!!!!!Като гледам каква сериозна дамска група се заформя,да взема да се пробвам и аз,а,току-виж и мен ме огряла една мацка тоз път hahaha Wink
Мойто мъж е заврян зет,ма да ви кажа,мама по-се грижи за него от неговата.Иначе си имаме чат-пат търкания кой какво е направил или не.Ама като не може да ми купи къщЕ ще си трайка Twisted Evil

# 87
Момичета, да ви питам нещичко...за БХС трябва ли да ида гладна и жадна да ми вземат кръв или няма значение дали съм яла  newsm78

Пф забраиФ да попитам доки днеска  Crazy

# 88
  • offshore & overseas
Момичета, да ви питам нещичко...за БХС трябва ли да ида гладна и жадна да ми вземат кръв или няма значение дали съм яла  newsm78
Няма значение, само тестовете за кръвна захар се правят на гладно (доколкото знам).

# 89
  • До Балкана
Тедии, честита ти розова новина, но и аз ще чакам като Мяу за окончателен поздрав! Mr. Green
Ноооо за след 10 дена всичко ще е тип-топ, сигурна съм!
Лелеее, започна да ми се доисква и на мен едно момиченце  Crazy А се бях зарекла женско да не излиза от мен! Blush  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт