Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • offshore & overseas
Лелеее, започна да ми се доисква и на мен едно момиченце  Crazy А се бях зарекла женско да не излиза от мен! Blush  Heart Eyes
Shocked Shocked Shocked
Що, бре?

# 91
Теди, доколкото си спомням нямаше никакви такива изисквания за БХС-то.  Аз тоя път май ще го прескоча. Не виждам голяма полза от тая статистика...
Амели, Далче, Иринка да пуска пчеличките в действие, а?  Wink
Амели, относно игрите- с Аля играем няколко игри-песнички, които знам от бабчето. Иначе се занимава с играчкуте си или тича навън и събира камъчета- това са ни най-универсалните играчки!

Да ви споделя нещо, което ни поуплаши днес- големият племенник (на сестрата на Ники 8-годишното момче) дойде да играе на село и паднал с колелото. Ударил си главата, доведе го едно момиченце, обаче Тишко неадекватен, напишкан- говори несвързано, не помни какво е станало, мени си три пъти версиите- абе, неориентиран, уплашен. Заведоха го в болницата и го приеха за 1-3 дни. На ЕЕГ-то всичко е ок, невролог го гледал- нямало проблем. Слава Богу, че ни стресна доста! Дано да минава по-бързо и да няма последици!  Praynig

# 92
Тедиииии,Честити розови гащички!!! Heart EyesВсичко е и ще е наред с бебка Hug
Танче,бързо възстановяване на племеника ви HugДоста ви е шашнал с това неадекватно поведение,важното е че ЕЕГ-то е ок,добре е че са го оставили за наблюдение няколко дни Hug
Марти също много обича да събира камъчета и да ми ги носи,също и цветенца и тревички,след това си ги взема,хвърля ги и така поне 30 минути Crazy

# 93
Аз само на бързо да се запиша,че съм в мноо кофти настроение...Танче дано момченцето се оправя бързо  Praynig

# 94
  • София

Танче, да се оправя детенцето бързо!  Praynig

Далче, Амели, айде действайте по въпроса!  Peace

# 95
  • До Балкана
Лелеее, започна да ми се доисква и на мен едно момиченце  Crazy А се бях зарекла женско да не излиза от мен! Blush  Heart Eyes
Shocked Shocked Shocked
Що, бре?
Женските в рода имаме наследствена обремененост с разни прекрасности като мигрени, ужасни ПМС, космаци и други прекрссни неща и не ми се иска друго момиченце да се дерзае. Но като гледам какви принцеси сте народили и някак се разнежвам (но пак ми се струва егоистично от моя страна).
Танюшка, най-вероятно има сътресение детенце, но много бързо ще се оправи, щом на снимката всичко е чисто! Стискам скоро да си го приберат мама и тати! Praynig
Мимче, какво стана, положително ли се развиха нещата?????
Да ви кажа, живот и здраве Борката удари ли 2-те годинки и ако е проговорил, така, че да се разбираме и ще пускам пчеличката! Blush
И не на последно място: ДОБРО УТРО!

# 96
Добрютро!
Юхче, мерси за кафето!  bouquet
С кеф сърбам едно голяяямо кафе с мляко в момента. Grinning
Танче, добре, че нищо му няма на момчето! Hug
Да се похваля - Акулка днес отбеляза първо успешно ползване на гърне. Party
Нямаше да го закачам за подобни дейности още поне два месеца, ама ми подпалихте чивиите с тези непрекъснати приказки за гърнета и ... барабар Петко с мъжете ... Вчера няколко пъти го поставях да седне, обяснявайки за какво иде реч, но (естествено) безрезултатно. Тази сутрин реших пак да си пробвам късмета и о, чудо на чудесата - всичко беше свършено за няколко минути. Случайност, но ми стана много доволно! Laughing И сега, заради вас, и гърне трябва да купувам, че това е на каката и тече. Crossing Arms
Хубав ден на всички!  bouquet

# 97
Добро утро!
Танче, както го описваш според мен става въпрос за мозъчно сътресение. Хубаво е че са го задържали за няколко дни за наблюдение. Теще кажат като го изписват, но ако е сътресение трябва известно време да се пази и да не гледа телевизия и компютри (много трудно за повечето деца). Дано бързо да се оправя и да тича пък с децата.
Свекърва ти много нетактична, как така ще нахълтва в стаята ви. Като и трябва толкова нещо поне да почука.

Теди, честито за пола! Другите притеснения след 10 дни ще видиш, че са били излишни.

Любезна, със закъснение ще стисна палчета, че още нищо не си написала. Дано всичко се нареди вече при вас. Как е Тински?

Ние се завърнахме от почивката в събота, но част от багажа още стои неоправен. Нещо не мога хич да се организирам Sad За капак Боби от вчера е официално болен с червено гърло и висока температура. Лекарката каза, че е вирус. Дано да минава бързо, че тази нощ не можех да му сваля температурата нито с нурофен, нито с панадол та цяла нощ се мъчихме с 39 градуса. Само вода с оцет помагаше да я намалим малко.

Приятен ден на всички!

# 98
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet
Тедии честита ти втора розова прелест!Ще видиш,че всичко е наред!Не се притеснявай излишно Hug
Танче дано се оправи племенника ти бързичко Praynig
Заключвай си вратата и да ти е мирна главата!Нас свеки без малко на калъп да ни хване,преди много години и то за да ми покаже една тенджера.А свекъра нахълтал в стаята на девера още гаджета бяха и си ги хвана.Оттогава чукат отдалече Mr. Green
Юхуу как сте с Диди?
Рали спадна ли Т на Йо?
Любезна ако не е късно вече имаш и моите стиснати палци Peace
Офф На Сияна носа и е постоянно запушен,не ми дава да и пръсна стеримар изобщо не мога да и доближа нослето.Няма никакви други симптоми и още не се притеснявам.Дано устиска и не се разболее.
Котенце браво на акулката!

# 99
добро утро на всички  Hug
на всички малки болни слънчица, пожелавам днешно оздравяване, а на майките им възможност за скорошна почивка или най-малкото 10 часов сън, добре и 8 часов може  Crazy
моята сладурана пък играе на мама и бебе - да! има си едно любимо мече и го приспива /завива го с хавлията за ръце/, дава му да яде, като го подканва с 'ам-ам' на всеки 30 секунди. слага си го в количката да го бута или по-скоро аз да го бутам и на стола си за хранене. същото това мече, разбира се трябва да получава и прегръдки и целувки от мен самата, така че често ми навира в лицето поради тази причина и ОТ ВЧЕРА вече се слага да гърнето да пишка, това е то!  Joy но и тя все снове напред-назад и си намира занимания, все ми е по петите и иска да ме копира за работата в къщи. слага дрехи в пералнята или пък взема мокри кърпички и кляка да бърши пода  ooooh! та затова ви попитах вашите съкровища как си играят, но определено има разлика между заниманията м/у момченцата и момиченцата :Simple Smile.....
вие давате ли на децата си да гледат ТВ? аз не искам много, ама сега заради това гърне, ако гледа някое филмче по-лесно става номера със задържането на него  Rolling Eyes
лек и не много горещ ден и след малко пак ще намина  Hug

# 100
Здравейте!  Heart Eyes

Пухче, много си мила  Hug. Една идея е по-добре. Сега ту я вдига, ту я сваля. Редуваме Нурофен с Панадол + Бисептол на 12ч + Вит Ц и калциев глюконат. Хубавото е, че апетитът му е непроменен и си играе, както преди. Тази нощ чак в 4ч вдигна Т и докато не спадна след час и половина не заспа  Confused. Вече 3 нощи не мога да спя и не ме питайте как работя  ooooh!. Приличам на зомби, но поне да се оправя милият  Sad. Поне да знаехме от какво е тази висока Т...
Танче, да се оправи бързо детенцето  Praynig.

# 101
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

И аз се нареждам за едно момиченце   Party Heart Eyes

Танче Много ужасно звучи преживяването с племенника. Дано да се възстанови много бързо.

Юху Мерси за кафето, аз вече съм на края на 2рото.  Mr. Green

Sunny76 Дано Боби бързо се оправи.

Вси4ки деца с разтройство и температура също да им минава бързо, 4е неприятно.

Марти  Е взел присърце поливането на цветята и кара баба си да ходят да ги поливат по 2 пъти на ден, тя се опитва да му даде наушким шише, но той я води на 4ешмата да налее вода  Joy
Реших аз снощи, дори да реве да не му давам мляко в 4ри, сега иска , когато му растат зъби, ина4е си спи до сутринта, та устоях аз един 4ас , по едно време се събуждам той слязъл от леглото и отишъл в хола и реве за мляко... ами ве4е беше към 5 та му направих Joy ужас , какво да го правя да го тормозя да седи и да пищи.. В4ера пък падна и си разби устата , горкото те4е му доста кръв, но му мина много бързо.
 Той оби4а да слага дрехи в пералнята, дори ако няма мръсни, ходи и взима от гардеробчето си и ги слага за пране..  Joy Joy  И така при нас...  весело е Laughing  Сутринта баща му спи, но той е решил 4е трябва да си сложи о4илата и докато Милен не си ги сложи не го остави намира Joy

# 102
  • До Балкана
Честит празник на всички именици! newsm51

# 103
  • някъде тук
Теди,честита розова новина Heart EyesЩе стискам палци всичко да бъде наред и да нямаш повече притеснения Praynig Hug

Ей,омръзна ми от тези вируси брей,всички болни дечица имами да се оправят  Hug

При Жоро май понамалява дрискането,пък и сутринта се събуди освирепял от глад Simple SmileС отварянето на очите ,махна бибата от устата и започна па-па -па. Дано да премине вече ,че се измъчи детенцето.

Юху,вие как сте с Диди?

# 104
  • offshore & overseas
Много е неприятно с тия болни дечковци. Confused У нас Калината е нещо лабава, но не знам какво точно ѝ е. През деня е ок, но вечер като легне, започва едно стъргане на гърлото, дразни я нещо, незнайно кво, и за капак похърква, явно има и некъв секрет в носа, може да е алергично, може да е настинка, един Господ знае. Не заспива до 23:30, което просто ми изсмуква силиците...

Хайде, всички болнички да се оправят! Ради, как е Алята? Мимчо, реши ли се твоя проблем (даже дали не бяха проблеми)?

Юхуу, Танче, Раличке, Бела, Пухи, Съни, не спирайте да ни държите в течение!

Вики, как си, повдигна ли духа?

Далче, разбирам тревогата ти, обаче гените винаги си имат свое мнение. Това го казавам в две посоки, едната е, че не можем да избираме пола на бебчето си (засега) и другата е, че както нямаш гаранция, дето момиченцето ще наследи вашите женски проблемчета, така и една здрава майкиня няма гаранция, че момиченцето ѝ няма да прояви някакви подобни „симптоми”, за съжаление. Тъй че, дерзайте и вярвайте, че вс. ще е наред!

ShockedТанче, стреснАх се и аз, но щом лекарите са казали, че е добре, значи ще им вярваме.  Hug

Сашкова, не мина ли ваЩа алергия? Жалко, че се налага да му правиш мляко, ако нямаше проблем, щеше просто да му налееш от кутията. При нас е още по-сиплистично, Люсил дори да се събуди, само се закача и отнасяме плувката пак (без да сме се разбуждали много-много при това). Е, разбира се, предпочитам да спя по цяла нощ, обаче дори туй, дето не ставам, е бонус. А като знам, че до две години и нещо ще е тъй.... ooooh!

Относно игрите, Люсил също играе много и различни игри, но нищо конкретно. Пък и съм забелязала, че не мож взе чуждия опит и просто да го приложиш към твоето дете, та... просто си споделяме от любопитство. Mr. Green Да не говорим, че аз през деня бачкам, а вечер на нищо не може да се играе, кат се съберат двата хунвейбина. Разбира се, аз им се радвам много, защото все пак има неква интерактивност и тя става все по-интензивна бай дъ уей. Абе, въобще, две е повече от едно, във вс. отношения.

Егасимуси, аз открих топлата вода! rotfImao

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:54 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт