А се бях зарекла женско да не излиза от мен!

Всичко е и ще е наред с бебка 
Доста ви е шашнал с това неадекватно поведение,важното е че ЕЕГ-то е ок,добре е че са го оставили за наблюдение няколко дни 
А се бях зарекла женско да не излиза от мен!

За капак Боби от вчера е официално болен с червено гърло и висока температура. Лекарката каза, че е вирус. Дано да минава бързо, че тази нощ не можех да му сваля температурата нито с нурофен, нито с панадол та цяла нощ се мъчихме с 39 градуса. Само вода с оцет помагаше да я намалим малко.

но и тя все снове напред-назад и си намира занимания, все ми е по петите и иска да ме копира за работата в къщи. слага дрехи в пералнята или пък взема мокри кърпички и кляка да бърши пода
та затова ви попитах вашите съкровища как си играят, но определено има разлика между заниманията м/у момченцата и момиченцата :
.....

. Една идея е по-добре. Сега ту я вдига, ту я сваля. Редуваме Нурофен с Панадол + Бисептол на 12ч + Вит Ц и калциев глюконат. Хубавото е, че апетитът му е непроменен и си играе, както преди. Тази нощ чак в 4ч вдигна Т и докато не спадна след час и половина не заспа
. Приличам на зомби, но поне да се оправя милият
. Поне да знаехме от какво е тази висока Т...
. 

ужас , какво да го правя да го тормозя да седи и да пищи.. В4ера пък падна и си разби устата , горкото те4е му доста кръв, но му мина много бързо.
И така при нас... весело е
Ще стискам палци всичко да бъде наред и да нямаш повече притеснения

С отварянето на очите ,махна бибата от устата и започна па-па -па. Дано да премине вече ,че се измъчи детенцето.

Препоръчани теми