Усмихнахте ми деня от рано! Толкова се бях притеснила, че Ришкия проход е в ремонт, че се чудех и маех как да го направим.
Още веднъж, големи благодарности и за двете ви
Колкото до карането бързо - не, че миОто е някакъв джигит, ама Калина често изтрещява при пътуване, та скорост от 40-60 км/ч и влачене с часове така означава всички да изпаднем първо в кротка, после в дива лудост
И съм доволна - за 2 седмици - 2 кила, кой ти ги дава...
. Кефиш, определено! Макар че ние няма да можем да се присъединим към вас или ако случайно стане, ще се знае в последния възможен момент
МиОто пази един от преди две години, но за съжаление, тоз списък се нуждаеше от актуализация, тъй като Калина не фигурираше вътре като нужди с изключение на една фолиева киселина и таблетки магнезий 
Целувки на къдричката, и погали другата кандидат къдричка през коремчето от мен

),а оня ден като отидох единия нерв не се беше умъртвил и си ми го извади така.Умрях от болка.Докато ги вадеше пък не видяла,че не е уцелила зъба и ми проби венеца
На два-три пъти ми удари коронката отпред и се уплаших да не ми я събори.Ако не си бях платила предварително,нямаше да завърша зъба при нея.Днес ще ходя вече да ми го завърши и от сега ме е страх!
Всички ще стискаме палци да не са се уголемили и да не минаваш през нещата за които споменаваш!

Налага се да съм книжен плъх това лято, ама другото ще видите вие!
Само да се наредят нещата, де... 
По-опасно е да не се забележи подобен проблем и после да се чудиш отде ти е дошло (ако се случи нещо). Ника май наистина е най-подготвена по въпроса, има и контакти на разни лекари, с които можеш да проведеш допълнителни консултации. И Диди беше с леко уголемени бъбречни легенчета, но аз се отказах да чета в нета статии по въпроса... Следихме нещата, поотложихме някои ваксини, минахме и през болница (плашещо е, ама Диди почти не страда, "хванаха" инфекцията за отрицателно време, после там правиха специфичните изследвания) и от повече от година няма никакъв проблем.

ама гледам да свиквам с мисълта
. настаних малката на гърнето да ака, дано измъти нещо, докато си напиша пост-а.
.
кураж!
идея нямам, какво ще се случи сега 

И съм доволна - за 2 седмици - 2 кила, кой ти ги дава... 
От половин година не сме посещавали педката и въпреки че много пъти съм ходила зарад Калина, тя си мълчи по отношение на Люси, дали забравя, дали друго нещо. 

,една даже ме докара до там ,че предните три зъба са ми метало-керамика.Сега ходя при една ,която е супер ,работи нежно и нито един зъб не ми е мръднал.Дано и вие да намерите подходяща.
.Дано бързо си наредят нещата,заради благото на дечицата 

.Почти винаги си казва ,само ако се е заиграл много го издебвам да не забрави.С акането обаче
сме зле ,казва си ама неще да го върши на гърнето.Твърдо убеден е че тая работа е по- удобна в право полужение
.Здраве да е,проубувам и обяснявам спокойно и се надявам да свикне
.Да ви кажа обаче определено се усеща финансово

Изчакайте да видите дали хидронефрозата се увеличава. И да расте, пак не е страшно, ако и бъбрека расте и увеличението не е за негова сметка. За сериозно състояние се смята когато увеличението на легенчето е над 10 мм, но това се мери към края на бременността, той Марков ще ти обясни. После веднага след раждането /ако до тогава не е изчезнало, щото това е много вероятно/, ще ви прати при детски нефролог. Дано всичко е наред и при вас, моя Бо се роди с увеличение от по 7 мм. на всяко легенче, наблюдение с ехограф честичко, после се видя, че бъбреците растат, а уголемяването е спряло да се увеличава и до 3-годишна възраст го израстна /едното беше останало с увеличение от 3-4 мм. което казаха, че не пречи на нищо и го броим за здрав юнак/.
Лошо е при вас, че не можете да вземете проба, при момчетата е много лесно.