Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 477
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мяу Никак не минава тази алергия  Sad  Вече и свикнах, но все пак, сега е обринат целия по краката, хубавото е , че слиза надолу, т.е тялото се из4иства. Хомеопатията действа Simple Smile Сега ще го водя утре да ми дадат нещо за слънцето, защото и то му влияе. Чеше се като крастав. Ще му мине, няма къде да ходи. Аз му давам неща от магазина със суроватка и не му влияят, ина4е яде ов4е, козе, но няма такова мляко в кутия и ме е страх да му дам прясно, вие давате ли на вашите деца?? Thinking  Не помня дали споделях , 4е дадох 20лв за 300гр кашкавал и 400гр сирене и не ги близна.. не е свикнал с вкуса им само овче кисело мляко яде, но зимата какво ще го правя не знам! Записан е за ясла, разбрахме се да му пазят място до февруари поне.. уж да я израсте и така.. темата край няма  Stop

# 106
ДД!

Да кажа, че Тишко го изписаха днес за домашно лечение- почивка, разходки и никакви ТВ и компютри. Дано с това да се е отървал!
Бела, Рали, радвам се, че Жорето и Йо са малко по-добре.  Hug Сега чакаме Ирката и другите болни да се отчетат.
Ох, Роси, не мина ли тая пущина, бре? Упорита излезе! 
Старите обриви на Аля минават, но излизат нови с пълна сила. Появяват се като нахапано, полазено, и след 2-3 дни стават корави пъпки с връхчета. Егати чудото! Цяло лято ли ще се влачим с пъпки по цялото тяло?!
Мяу, айде да минават Калинките неразположения да не се тормозите вкъщи!  Hug

За малко да забравя- честито на всички именници!   bouquet Моето любимо маме (бабче) днес празнува, както и братовчед ми, та им пожелавам да са ми жив и здрави!   bouquet

# 107
При нас развитието не е розово. В 12 ч се събуди с 39.5 температура. След нов преглед при педи се оказа, че днес вече нещата са прераснали в гнойна ангина и сме на антибиотик. Първия прием му го натиках насила в устата - нещо се дърпа и не ще да го пие - не знам как ще се разберем цяла седмица по 3 пъти на ден Sad

Сашкова, хайде вече да я израствате тази алергия, че не си е работа така.
Всички болни дечковци да оздравяват.

А и забравих да се "похваля", че вчера сутринта нашия герой успя някак си с отварянето на очите да се прехвърли през решетката на креватчето си и да се издрънка яко на паркета. Сега не знам какво да правя, че решетката няма накъде да се вдига, а му е до под мишниците и не очаквах да може да се прехвърли, но факт ... За момента съм наредила големите възглавници от дивана пред леглото, че ако вземе пак да се метне, поне да е на меко.

Охх, от лудницата в нас забравих да ви почерпя за именния ден днес

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:23 от Sunny76

# 108
  • София
ДД!  Grinning
Бързо оздравяване на всички температурни, ангини и разстрайство!  Hug
Sunny76, питай педката дали може паралелно с АБ-то да мажеш гърлото с грануфорин - много бързо облекчава и Т пада още същия ден.  Hug
За леглото - Борко също искаше навремето да се мята, нашето е с чекмеджета отдолу. Махнахме ги и мъжа ми раздупчи нови дупки на тяхно място, свали подматрачната рамка на леглото и я монтира на новите дупки. Така изкара до 2 годинки и изобщо нямаше шанс да излезне от там  Mr. Green стана много дълбоко. След тази възраст му махнахме 3 от пръчките на решетката откъм краката /счупихме ги, а после видяхме, че се разглобяват  Blush/ и си излизаше сам когато се наспи. Та така никога не сме се притеснявали, че ще падне.
Сега Макси спи на голямо легло и си слиза сам без проблем.

Танче, радвам се, че не е нищо сериозно при племенника, тази неадекватност ме уплаши и мен.  Hug

Пфуй, мъжо каза, че ще ме води на МОЛ, легна и отнесе плувката.  #Cussing out Joy
И у нас съня беше мираж тази нощ - на Максо носа тотално му се запуши.  Mr. Green

Честит имен ден!   bouquet

# 109
  • offshore & overseas
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!

Сашкова, аз давам прясно мляко, да, но не се харесва в сурово състояние (трябва да е в кремче от куфнята например). Тя и Калината беше така, до третата си годинка не щеше да кусне прясно (освен от маминото, хихи). Пък сега да я видиш, само прясно мляко с мед налива. ooooh!

Съни, дано вс. е наред, що не пробвате с онуй зеленото, грануфорин ли беше, що беше? Тая диагноза гнойна ангина им е мноо присърце на педитата, тя и наща досега я е поставяла поне 2 пъти на Люс, но аз не се съобразих и съм доволна, не се наложи аб лечение нито веднъж.

За прескачането нямам идеи, у нас обстановката е първобитна, затова няма особена опасност децата да се наранят.... поне. Laughing

П.П. Ся видях, че с Никича сме се доблирали, нищо.

Ники, а дано да стигнете до мол-я! Аз вчера взех вързеливо решение да не се ходи на рд на едно калинкино приятелче и ся съжалявам, защото непрекъснато ме питат, ама защо, ама кога... начуках си го яко.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:33 от Мяуче

# 110
  • София
Прясно мляко нашия човек пие от доста време, от годинката май някъде.  Rolling Eyes Купувам в кутия, топля и давам, много обича и определено го предпочита пред адаптето.  Peace

Мяу, никъф шанс за излизане няма, кърти си човека.  Twisted Evil Нищо де, то на мен остана един бански да си купя, може и по-нататък, ем да има по-читави намаления.

Грануфорина е голяма работа, последния път мъжо си оправи собствената гнойна ангина с него и от тогава услужливо ми предлага да ме маже при оплаквания.  hahaha

# 111
Ника, Мяу, и аз се сетих за грануфорина, че от каката знам че бързо помага, но с Боби нямам никакъв шанс да успея да намажа гърлото (но със сигурност ще зеленяса половината къща Simple Smile). Аз ни мога да го видя колко зъба има, а и лекарката голям зор вижда да му надникне в гърлото - той захапва шпатулата и стиска колкото може, ще му изкърти човек зъбите докато му отвори устата.
Мяу, не знам колко я обичат таи диагноза педиатрите, но аз от вчера имах усещането че ще е ангина защото е с висока температура и отказва всякакво ядене. Само за по няколко лъжички кисело мляко успявам да го прилъжа. А той храна по принцип не отказва - дори зимата като кара грипа апетита не му беше намалял въобще.

Боби засега прясно мляко яде само на кремчета, грис, разни такива.

# 112
Съни, дано бързо му мине на Боби, с антибиотик...без...да се оправя! Hug
Честит имен ден на теб и всички празнуващи!   bouquet
Сашкова, в нашата къща прясното мляко се тачи във всякакъв вид.
Алекс много го обича - сипвам му директно от кутията в чаша и пие на воля. Peace
Неви, къде си? Отдавна липсваш! Hug
Звездичке, и теб те няма! Hug
Любезноу, свършиха ли работа палците или да впрягаме по-сериозни средства? Hug

# 113
  • София
Ха добър ви ден!  Laughing
Тедиии, честита ти момааа! За първи път се радвам, че звездите ми подадоха грешно инфо!   bouquet
И съм убедена, че всичко ще е наред! Кистите са физиологични и ще изчезнат, сигурна съм, че ще имаш още една сладка малка къдричка!   bouquet
Любезна, стискам де що е палец, от вчера стискам, дано дай Боже нещата да се разрешат, че всички да сте доволни!  Praynig
Съни, бързо да оздравява дребното!
Ника, оправяйте се!
Юху, как сте?
Сашкова за обривите като стане дума съм  #Cussing out Измъчи се милата, дръгне се като магарица, цялата е на рани Sad Сърце ме боли да я гледам. Мъжът ми й е давал прясно мляко, обриви има. Веднагически. Та се въздържаме. А тя тоооолкова го харесва   Confused Преди малко ми звънна телефона, нашата докопала 3 в 1-то ми и си пийна, треска ме тресе да не й стане нещо  ooooh!
Танче, не се ядосвай на свекърва ти. Според мен не е домислила. Очеизвадно, щом си бременна за 2 път, се сеща, че не е от въздуха  Laughing
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и да ви се свети името!   bouquet
Ние вчера цял ден нямахме вода.  #Cussing out #2gunfire Чак в 23 дойде, докато се изкъпя и т.н. стана .... а днес бях на профилактичен преглед и нямаше как да се пропусне. Поне днес ми казаха, че ще живея  Mr. Green
Калина от днес казва "джудже". Звучи като дЮде, тоооолкова е сладко, цял ден мога да си го слушам  Heart Eyes
Вчера бях на 1-та родителска среща на Софи. И ми беше едно странно... класната им стая е много хубава, госпожата ми се стори много лъчезарна и симпатична, събраха ни едни пари и така.  Mr. Green Като им видях помагалата за 1 клас... свят ми се изви, горките дечица Mr. Green
Та, трайно досадих, хубав ден ви желая  Hug

# 114
  • София
Привет, дами!  Hug

Ние сме почти добре, благодаря, че питате!  Hug Аз се оправих с 3 банана Mr. Green , дребното е на ентерол и (не много строга) диета. Има някакъв ефект, днес ака само два пъти. Уф... писна ми, превърнах се в експерт по лайната!  ooooh! Година и четири месеца само гледам лайна и инспектирам вид, цвят, количество, честота на... излъчване Crazy, придружаващи елементи (слуз, бели топчета, колики, газове), не е истина просто!  smile3544

Днес поне се откъснах за малко от дребното и го връчих на баща ѝ.  Twisted Evil Бях на редовния профилактичен преглед при АГ-то (всичко е наред, включително липсата ми на цикъл не е бременност  bowuu ). После ходих да пострелям малко, то дребното намаза най-вече, ама и аз де.  Flutter

И Диди си играе на най-разнообразни игри, доста примитивни, в сравнение с това, което повечето описвате.  Mr. Green Най-любимото ѝ занимание е да се разхожда насам-натам и да се катери (навън по стъпала, вкъщи по мебели). Обича и да се закача с мен и баща си - или се крие и изскача отнякъде с кикот (а ние се правим, че не сме я забелязали), или ни издебва в гръб и ни "плаши" (удря с ръчичка гърбините и се хили). Обича да смъква всички достъпни за нея книги от рафтовете и да разхвърля обувки. Ако няма нищо друго за правене може да разгледа някоя книжка, да подреди 3-4 кубчета или да прибере 3-4 играчки в някоя кофичка. Има и едни кофички с различни големини - вкарва ги една в друга. Ако чуе музика, която ѝ допада (от различни източници) почва да се клати или да прикляка (мисли си, че танцува сигурно). Хоро не сме тропали отдавна, ама нямам сили, ш'мЪ извинява.  Naughty

Любезно, стисках ли стисках палци, дано да е имало ефект!  Praynig

Еййй, Мяуче, доживях да видя правописна грешка в твой пост (и да не е обозначена с главна буква).  Hug Ся да не се обидиш, просто всички правим грешки, аз себе си неведнъж съм се хващала, а кой знае колко пъти не съм  Crazy , пък при теб сигурно е техническа грешката, щот е мноЛ очевидна, ама реших да отбележа паметния момент.  Mr. Green
П.П. Ся видях, че с Никича сме се доблирали, нищо.

Прегръдки за всички, стискайте палци да не се налага пак да подпирам тия ми ти 12 кила на измъчената си ръка.  ooooh!

# 115
  • София
 doh Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви се чува името!  Hug

# 116
После ходих да пострелям малко, то дребното намаза най-вече, ама и аз де.  Flutter
Къде и по какво ходиш да стреляш? Shocked

Еййй, Мяуче, доживях да видя правописна грешка в твой пост (и да не е обозначена с главна буква).  Hug
Леле, паметен момент наистина, но съм убедена, че е грешка на клавиатурата. bowuu

# 117
  • offshore & overseas
Грешка си е, абсолютна, не е нарочно, затуй не е означено с кепс, тенкю, тенкю, мноЛ мъй срам, макар
че е неволна и техническа -- от типа на опечатките. Embarassed Иначе, естественНо, мноо добре знам, че се пише дУблаж... ама...

# 118
  • София
Мяуче, и ти си смъртна, и ти грешки правиш!  smile3560Само се надявам да н'ми сЪ обидиш!  Hug

Коте, тоз' лаф Любезната го вкара.  Peace Отивам да пострелям = отивам на шопинг, форумски фолклор, к'во да правиш.  Crazy Mr. Green Иначе отстрелях за себе си едно пантальонче (ь няма главно, затуй не го отбелязвам  Mr. Green ) и едно сакенце секънд хенд (чудни, чудни pletka), за дребното едни бодита органичен памук (по етикет тъй се водят, иначе са меки, мекиии, да се сгушиш в тях, че и намалени бяха), потниче и роклА.  bowuu

Уф, един ден да не съм си вкъщи и това взело, че спало 2 часа - чудо нечувано!  Shocked В резултат ся ще заспи, ама... с Халята най-вероятно.  Mr. Green Отиде ми четенето тая вечер.  cryБях си приготвила ВонегътCrossing Arms

# 119
Отивам да пострелям = отивам на шопинг, форумски фолклор, к'во да правиш.  Crazy Mr. Green
Пффф, назаднала съм нещо май... hahaha
Честити покупки! Grinning

Момичета, някой знае ли цените на билетите за спалните вагони София-Варна, да речем? Wink

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 21:33 от Дива котка

Общи условия

Активация на акаунт