Нетърпеливо да отиде на моренце е ФЕВРУАРСКОТО ни сладичко детенце - 34

• 23 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • offshore & overseas
С риск да ви скандализирам сериозно, аз не усещам необходимост да си правя редовни цитонамазки, но може от кумува срама (нищо повече) да ида веднъж и тва да ми се брои за следващите 4-5-6 години, докато евентуално се замисля за трето бебе (което ми звучи все по-невероятно). Mr. Green

Глей сички как се засилиха да стават на Юху от неграмотните любимки. И все пак тя само мен изложи, за другата любимка ще си мълчи до гроб (явно е доста деликатна мама Twisted Evil).

smile3505

Любезна, напротив, смешно е, и е много хубаво, че винаги успяваш да погледнеш от този ъгъл и на най-шибаната ситуация.

А инак, проблемът когат се въртят големи парЕ (щот за мен тия суми, дет ги спрягаш са напраО нечувани), е че има и големи затъвания, падаш отвисоко и на глибоко, дет има един лаф. Което разбира се не означава, че няма да се намери изход за вас, защото сте специални и много ви обичаме!!!

На мен кърменето ем ми е писнало, ем знам, че за много неща ми помага и на моменти направо си ми е живото и нервоспасяващо. Така че продължавам смело и тва си е. Да му мисли Люса кога ще се отбива!

# 151
  • София
..... пие от чаша ако му дам, пък като му дам, гледам вътре да има минимално количество вода, щото прави поразии (поема водата с кеф и после с още по-голям кеф си я изплюва върху блузката).  bowuu

Марти също го прави с кеф, но аз много се ядосвам, защото го прави, когато  е обле4ен за лягане и трябва пак наново да го обличам! Simple Smile. Оставям го, когато вечеря да се маца, преди баня, да плюе, да се маже...  Mr. Green , но след баня и тоалет, не ми е смешно Naughty

Кажете къде има поли , к ъси панталони, намалени сандали за мен  Flutter Трябва да ида на пазар!

# 152
  • София
Някак си дълбоко бях убедена, а вече почти непоколебимо, че любимата Юхува неграмотна в темата съм аз!  hahaha На ви!  Laughing

Любезна, дано преминете възможно най-леко през това, пфуй!  Hug

В Равда съм ходила за последно през далечната 2002г. ми не беше лошо, а вече трябва да се отчете факта, че всичко там е свързано в един общ курорт - Равда, Несебър, Сл. бряг и има за всекиго по нещо. Офертата звучи супер като цена и аз не бих се отказала, ако и условията са що-годе прилични.  Peace

С топлофикация имам и още един бисер от тия дни - отивам да си подавам декларация да си плащаме сметката към тях на равни месечни вноски, щот през зимата изнемогваме. Кацам на нужното гише в 4 без нещо, само за да ме попарят, че "приключвали" и няма да ме обслужат.  Twisted Evil Но имаха време да ми обясняват колко нямало смисъл това, и да сме се стягали малко през зимата  Twisted Evil и как после нямало съм да разбера изравнителните сметки /не, че им разбирам и месечните, ама карай/.
Добре, че видях една позната, та ме обслужиха, ама всичко ли требе така да става бе - с връзки и познати?  Mr. Green

Аз затова написах, че пие от чаша, само когато му дам, защото пие три глътки и останалото го плюе блажено върху себе си.  Laughing Голяма игра, няма що. Затова предпочитам със сламка да му давам или от бебешкото шише.

# 153
  • offshore & overseas
Някак си дълбоко бях убедена, а вече почти непоколебимо, че любимата Юхува неграмотна в темата съм аз!  hahaha На ви!  Laughing
Да, бе, да! Ще ти се. Twisted Evil

Юхуу, вземи предай се, да не се изпотрепем тука за едното нищо!
Хората почнаха вече да се самономинират за твои любими неграмотници, работата върви към скандал.

Аз вчера бях на касата на ДУндукУв и напраО ми иде да ги псувам доде съм жива. Нооо ако и аз да не го направих, едно бабе им го върна и за мен. Така ги наруга, дълго и напоително, то не бяха тъпанари, гадове, изедници, д.е.майки и пр., че чак ми стана едно такова смотанко, дет съм отишлА с Калината.

А Калина пък напоследък си пипа зърната на гърдичките. И мен тва ужасно ме дразни, да ме питаш що. Ама, дразни си ме и ѝ се репча, без да мога да дам сериозен аргумент, защо не трябва да ги пипа. Снощи докато ги къпя и двете (вече го правя на конвейр, хип-хип-ура), тя пак си усуква зърната, аз я насмОтах, при което ми бе зададен следния въпрос:
- Мамо, къде са ми дупките? Аз леееекинко се озадАчих:
- Кои дупки, маме?
- Ами дупките, от които излиза млякото (еее, то било еУементарно, бее, пък аз да не се сетя!)
- Оооо, маме, ти нямаш дупки още.
- Защо?
- Защото нямаш бебе и нямаш мляко. - И вече отговорът ѝ ме накара да припадна неколкократно, па да плесна с ръце и да я целуна и да я призная за Дипломат номер 1 на годината:
- Ама аз имам бебе -- Люса е моето бебе.
Обичам го това дете!!! hahaha

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 14:06 от Мяуче

# 154
  • София
Цитат
Слънчи, ти с какво мажеш, аз с А-дерма и помага, вече подтискащи контикостероидни не мажа..  Naughty  Даже съжалявам, 4е изобщо съм го мазала!
Сашкова, аз мажа само с Нахткерцен на Д-р Тайс. Нашата педиатърка каза, че кортикостероиди няма да се мажат засега, аз слушкам. НО пък, Калина вече може да яде краве сирене и кисело мляко, телешкото месо не й понася особено, макар че намерих домашно младо теле и купих малко телешка кайма от тези хора. Лошото е, че в топлото време и около потенето около памперса се получават някакви знам ли и аз какви обриви, които Калина чеше и разранява и си е таковало такованката, без извинение  Confused
Колкото до сандалите ... аз си купих едни от Сити Пойнт-а за 65 лв, естествена кожа отвсякъде, италЯнски. Имаше и симпатични чехли. Не съм ходила по молове (а трябва!), но така или иначе, аз май мога да вляза само в размерите на Ула Попкен (срам!!!). Теб като те гледам по снимки си влизаш в съвсем човешка номерация, та ... но в неделята не видях никъде в Дъ Мол да има разпродажба, те май са август, та ако не е мноО спешно - позачакай  Peace

Любезна, стискам палци за чудо! Дано да му падне на баща ти една 6-ца от тотото, да си оправи дълговете, а ти да живнеш. Хубаво е, че приемаш нещата от смешната им страна, защото иначе май трябва да се ФърлАш. Hug

Юху, нищо целенасочено. Зет ми е французин, не говори български и от там - говори на Калина на французки. Последният път като я гледаха със сестра ми, я беше научил за бъзика, а не толкова, че я почвам с чуждите езици. Но няма шега, няма на майтап - наесен позчва също да учи английски и немски, сори, ама в ДГ ми казаха, че не можело да не посещава тия часове. ТюрлЮ гювеч ще й стане в главицата, ама не моА да й помогна.  Crossing Arms
Колкото до написваното на "цитонамазка", освен цитонна маска, съм срещала и: цитусна маска, цито -на- маска, цитУнамаСка, цитова мазка, цито на маска и др. вариации, не ги помня всичките, но са много.  hahaha
А и все се каня да те питам - в каква нАучна област ти е дисертацията, че ми е много любопитно, а все ме е срам  Embarassed

Мяу, цитонамазките не са глупост... важно е да се правят превенции. Че после болестите са страшни, трудно лечими и т.н.  Hug

Далче, аз също мразяяяя да ходя на гинеколог, а самия гинекологичен преглед и бърничкане е ужас. Но замъкни се, трябва си човек да се профилактира.  Peace

Айде, лек ви ден. Баш досадник пак ще се появи, ако зачекнете нещо интересно!  Mr. Green

редактирвАм се: Ооо Мяу, ти ми напомнииии Simple Smile
- Мамо, на мен защо са ми толкова малки циците?
- Защото си още дете, Софи!
- Аз искам моите да станат като твоите - големи и пълни с мляко.
- Софи, те моите не са големи, маме.
- По-големи са от моите. Мамо, а Калина може ли да цока от мен?
- Не може, Софи, ти нямаш бебе и съответно нямаш мляко.
- Имам бебе.
- Кое е твоето бебе?
- Калина е моето бебе, бе мамооо (толкова ли не можеш да стоплиш, тона е такъв)
- Не, Софи, Калина е моето бебе!
- Аз съм я родила, бе Софче!  Laughing
- Не е верно! Може да са я извадили от твоя корем, ама аз я родих и аз ще се грижа за нея, пък!
Капитулирах и се отказах...  Mr. Green

# 155
ДД!

Днес времето е кофти при нас- вали, мрачно, хладно. Затворени сме вкъщи, но до компа не стигам, защото Алекса се сърди и иска тя да седи пред него и да пипа. Даже направо го изключвам понякога, че бара мишката дяволчето и прави поразии.
Пухенце, много гушки от нас!  Hug Съжалявам, че бабчето ти не е добре!  Sad
Любезнич, дано се развият по най-безболезнения начин нещата при вас!  Praynig
Да се изкажа и аз за грамотността- много ми е кеф да чета грамотните ни постинги! От малка много се старая в тази насока и се надявам да успявам да пиша прилично. Много ме е яд на небивалиците, които се пишат навсякъде както и на неграмотните деца наоколо ми. Ще се постарая моите момичета да държат като мен на правописа и да го спазват.
Евала на все още кърмещите мами!  Hug През ноември смятам и аз пак да се присъединя към вас.  Laughing
Ирка, Роси, и Аля много обича да разлива вода, да маца с ръце и да се мокри до ушите. Изобщо не й позволявам, обаче, че много ме е яд да сменям дрехи по 100 пъти, особено току-що облечени.
Писанията ви за почивки умишлено ги чета "през пръсти", защото нас няма да ни огрее  Sad, но се надявам поне на един плаж да заведем Алето, като ходя на ЖК до варна. Така че простете, че пропускам да коментирам тая тема!  Wink Желая на всички ви мнооого приятно да си изкарате и да си отдъхнете, а ако не- поне да се разнообразите подобаващо!  Hug
Слънчи, хубаво е това с профилактичните предгледи от работа. И нас ни пращаха, не е лошо.
Ника, да нацелуваш Консуматора от нас1  Heart Eyes  Laughing

Божеее, утре съм на фризжор да си подстрижа връхчетата на косата, представете си! От 3 месеца не можем да отделим 30 лв да ида на фризьор и педикюр...  Sad Сега вече съм се решила, че Ники взе някой лев от частно, та ще се възползвам. В събота сме на детски РД, та трябва и за подарък да изляза. И на селски сбор сме канени, ама не знам ще стигнем ли до там. Хайде, хубав ви ден, мацки! И доскоро!  Hug

P.S.: Щях да пропусна да поздравя и тук Стефи- честит рожден ден, хубавице!   bouquet Желая ти здраве и слънчеви дни!

# 156
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на красивата Стефи!!

Слънчи, още 1 пример, че са на 1 акъл двете ни керки.

Ся следва мъжките майкини да се отчетат с по някоя история за пишки.

# 157
здравейте Simple Smile
радвам се на всички нови приятелства и само мога да кажа, че февруарските деца са най-красивите, то бива разкош, бива чудо, направо свят да ти се завие Wink
брей, не мога да ви изчета.... много active сте днес. аз още не съм много благоразположена. мъж ми демек ме ядосва МНОГО!!!!! от снощи че и цяла сутрин, но дошъл му ум в главата, направи ми изненада. ще идва кака ви Ванеса Мей тук /цигуларка една, аз кат' бивша пианистка, падам си по таквизи концерти/ и говорихме няколко пъти, ама все много му се виждаха билетите и сега като гледам да ме умилостиви ги е купил. аз повече щях да оценя едно извинявай, много трудно му излиза от устата, особено като знае, че не е прав. ама айде....... пак от мен ще мине. поне на концерт ще ходя  Mr. Green
уфф, една глава ме е зацепила.
и аз кърмя още. в безбожни часове будят ли се да искат мляко? моята госпожица напоследък все да се изхитрява и мрънка и се върти, докато й дам.  Tired и тя пие от чаша. като я захраних вода, сок, всичко взех с чаша да давам и не съм имала проблеми.
отивам да я слагам на гърнето, че до момента само 2 пъти пишка, що така, не знам  newsm78

# 158
  • offshore & overseas
Амели, знаем я Ванеса Мей, не ни подценявай Wink

# 159
Амели, знаем я Ванеса Мей, не ни подценявай Wink
хич не съм се усъмнила и секунда дори Simple Smile ама тук /демек дето живея, има и такива, та... затова Wink/

# 160
  • До Балкана
По повод Ванеса Мей, имахме едно време (ехеееее, кога беше то, мисля че са го затворили вече) в Габрово едно клубче рокерско, Любезната ще се сети колко е тесничко, зовеше се "Черната дупка". Точно на такова си и мязаше. Та там съм умирала от смях със следната гледка - Звучи Ванеса Мей с популярната нейна мелодийка, около бара (Пе-образен) са се наредили едни грамадни маймуни рокери и рок-фенове, жулят текили и се клатят доволно на песничката. Нежни души - какво да ви кажа! Mr. Green
А по повод прегледа - Слънчи, винаги съм била стриктна, но този път се Улабих, както се казва. Но ще затягам контрола няма начин! Naughty

# 161
Стефи, честит рожден ден и от мен!  bouquet

# 162
  • До Балкана
Кристинче, как сте? Виждам, че надничаш, как е Калата? Hug

# 163
  • offshore & overseas
По повод Ванеса Мей, имахме едно време (ехеееее, кога беше то, мисля че са го затворили вече) в Габрово едно клубче рокерско, Любезната ще се сети колко е тесничко, зовеше се "Черната дупка". Точно на такова си и мязаше. Та там съм умирала от смях със следната гледка - Звучи Ванеса Мей с популярната нейна мелодийка, около бара (Пе-образен) са се наредили едни грамадни маймуни рокери и рок-фенове, жулят текили и се клатят доволно на песничката. Нежни души - какво да ви кажа! Mr. Green
hahaha ПаднАх от стола!

Никич, спИцЯлно за теб улазям, да кажа, че ние ще ходим by car (за ужасен ужас на лъв ми), зер напраздно дадохме илядо лв. за ремонти миналия месец, аамаха! Дет се вика, таа кола не струва толко, ама ко да праЙш, робия, братче, и кървава пот. Crazy

# 164
  • София
Мяуска, и ние ще сме с талигата.  Peace Доколкото помня, девойката от Съни турс ми каза, че за кола се плаща еднократно 5 лв. за целия престой, и остава там на някъкв паркинг /не знам общ за курорта или конкретен за хотела/.

И аз искам да слушам Ванеса Мей!  Crazy Никакво извинявай не ми трябва, предпочитам в натура - нещо подарък, туй-онуй.  Joy

Танче, приятно прекарване на разкрасителните процедури.  Hug

Нещо пуфтя тук... лудницата е пълна. След едночасово резане с ножица, по-точно уча Борис да реже, че поизостана с туй умение - така ми се доспа. Ма тия деца нивгаш не ми съчустват в тоя момент - сега са ми пуснали новини на руски, малкия върви и като латерна повтаря любимата му дума "Кола, кола". Големия не спира да бърбори и всичкото му говорене е въпроси, въпроси... майка ти това, майка ти онова. Нарича ме майка ти и няма отучване.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт