Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 688
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
"Autumn Tale" вярно си е само за крайни почитатели на тежката драма #Crazy , а повярвай ми аз определено не съм Praynig , но как да устоиш на тези тримцата newsm78. Двама изключителни мъже Song Seung Hun и Won Bin се борят за любовта на една изключително красива жена Song Hye Kyo.
Но за сметка на това спокойно можеш да се прежалиш за "Friends". Само 4 серии, лек, неангажиращ, забавен и разтоварващ.

Тайна, това да не е Гън Сок hahaha ?

# 316
  • София

Тайна, това да не е Гън Сок hahaha ?
Той е, ама коментират китайците,че му били много тънки крачетата!

# 317
Някой дали се сеща за сериал подобен на Secret Garden? Или някоя смешна комедия.
Трябва да се запася с няколко сериала,а се сетих в последния момент.

# 318
Двама изключителни мъже Song Seung Hun и Won Bin се борят за любовта на една изключително красива жена

Което си е вярно - вярно си е, а и за мен света и с Song Seung Hun не е същия след 2-ра серия на My Princess.  Joy

Малееее, Тайна! Той е наистина и аз го познах, само по фигурата. Абе, не знам какъв е този негов имидж, който му налагат в последната година. Такова сладко, хубаво момче и във Virus-a, и в You're Beautiful, Baby and I, а след ролята му на Kang Mu Kyul - толкова женствен. Сладък е, но напоследък като гледам и снимките му във Facebook започвам да се чудя как да го приемам. Ляшка ми се нещо и на двата фронта.

Аз нали прослушах покрай Jung Yong Hwa - CN Blue, та гледам тъкмо сега и втория вокалист Lee Jong Hyun. Още не са го пробвали в драмите, но си мисля, че ще има успех.  Laughing
А другият сладур от CN Blue, който постоянно е гладен в Heartstrings/ You've Fallen for Me - барабанистът Kang Min Hyuk се справя много добре до тук. Чаровник - та дрънка.

# 319
Някой дали се сеща за сериал подобен на Secret Garden?..................

Това е въпрос с повишена трудност, да не кажа, че даже може и да е без отговор Laughing.

Ти как беше с английският? Защото мога да ти предложа няколко, но май повечето не са преведени Thinking.
Brother Beat , Hyena , Obstetrics and Gynecology Doctors , Snow White , The Man Who Can't Get Married , Woman Who Still Wants to Marry , Powerful Opponents , Fantasy Couple , Fated To Love You , Down With Love

Той Гън Сок, ако отслабне още малко и имам чувството, че ще се счупи. Хич не ми се вижда добре, а да не говорим, че е и нездравословно. Не знам защо ги подлагат на всичко това, защото не само той е в такова състояние. Аз макар и да не съм му върл фен май най-много го харесвам като Принца в Хонг Гил Донг.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 20:26 от 2в1

# 320
  • София
Двама изключителни мъже Song Seung Hun и Won Bin се борят за любовта на една изключително красива жена

Което си е вярно - вярно си е, а и за мен света и с Song Seung Hun не е същия след 2-ра серия на My Princess.  Joy

Малееее, Тайна! Той е наистина и аз го познах, само по фигурата. Абе, не знам какъв е този негов имидж, който му налагат в последната година. Такова сладко, хубаво момче и във Virus-a, и в You're Beautiful, Baby and I, а след ролята му на Kang Mu Kyul - толкова женствен. Сладък е, но напоследък като гледам и снимките му във Facebook започвам да се чудя как да го приемам. Ляшка ми се нещо и на двата фронта.

Аз нали прослушах покрай Jung Yong Hwa - CN Blue, та гледам тъкмо сега и втория вокалист Lee Jong Hyun. Още не са го пробвали в драмите, но си мисля, че ще има успех.  Laughing
А другият сладур от CN Blue, който постоянно е гладен в Heartstrings/ You've Fallen for Me - барабанистът Kang Min Hyuk се справя много добре до тук. Чаровник - та дрънка.

Минхук изобщо не го бях забелязала в групата, седи отзад и дрънка на барабаните, на снимките изглежда студен и сериозен, а във филма е толкова чаровен и сладък и гласа му е много хубав, неговата песен най-много ми харесва от филма.
  А за Гън Сок не вярвам да бие наляво, гледам и много други се правят или са се правили на жени. Хечул много често го виждам като жена, Jung Yong Hwa и Lee Hong Ki също съм ги виждала облечени като жени. Явно там това си е нормално и никой не мисли за тях нещо друго.

# 321
2в1,мерси много.
Както винаги в последният момент се сетих,че трябва да си запиша нещо за гледане.
Харесах си - Snow White и тайвадския Fated To Love You
Obstetrics and Gynecology Doctors е много готин.Него го изгълтах, след като реших да изгледам всичко налично с Song Joong Ki
Та се сетих,че в Frozen Flower - Song Joong-Кi и No Min-Woo имат малки роли.

И да се намеся в разговора за преоблечените мъже
Mizushima Hiro в Hana Kimi - беше много хубав  Laughing като жена.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 20:39 от Tuon

# 322

А този дали ще го познаете Innocent

# 323
Oguri Shun!!!!!  Heart Eyes

Хубави са дори направени и като жени. Факт. Позволяват им го лицата, фигурите. За това се и харесват, може би, защото са РАЗЛИЧНИ.

# 324
  • София

А този дали ще го познаете Innocent

Стига бе, наистина ли е мъж това?Изглежда като красива жена!

# 325
rossonera, позна Party получаваш награда  Wink

Тайна, вярваш - не вярваш мъж е и то не кой да е, а Огури Шун. Ето доказателството  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=vYbtNIbx__k

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 22:54 от 2в1

# 326
По-нежни и финни са. Дори и плувците им се отличават.
Сега ще поспамя малко,надявам се да ми простите,но още съм на вълна плуване. Blush
Park Tae-Hwan - най-добрия корейски плувец.
Още няколко снимки
http://kpculture.files.wordpress.com/2009/05/arena-parktaehwan3. … g?w=600&h=800
http://kpculture.files.wordpress.com/2009/02/parktaehwan.jpg?w=347&h=450
Това пък е  Yang Sun от Китай.Днес подобри реkод с давност 10г. в дисциплината 1500м.свободен стил

# 327
Tuon, нали знаеш кой мноооого популярен актьор е също плувец, че дори и медалист от Национално състезание newsm08
цък и цък  smile3502 newsm47.

# 328
Tuon, нали знаеш кой мноооого популярен актьор е също плувец, че дори и медалист от Национално състезание newsm08
цък и цък  smile3502 newsm47.

Упс, So Ji SubLaughing

2в1, тази вечер ме "разстопи" с наградата си. Song Seung Hun ми е е "оппа", че е по-голям с няколко години от мен...  Joy Благодаря!

Shun за това го познах веднага, защото точно тази реклама е един от клиповете, които съм си свалила и качила в iPhone-а.  Heart Eyes Другите да не ги споменавам, че са доста.  Joy

Tuon, виждам че се интересуваш от плуване. Хмм.. интересно. Аз от също леко ще поспамя - плуването е един от любимите ми спортовете, които следя. Значи и ти се гледала Световното в Шанхай? Само, че в този спорт съм за американците, но виж даваш ми идея, да започна да следя повече и корейските състезатели.   Simple Smile

# 329
  • София

Тайна, вярваш - не вярваш мъж е и то не кой да е, а Огури Шун. Ето доказателството  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=vYbtNIbx__k
  Еее  Joy, като жена ми харесва много, но като мъж не особено!

Общи условия

Активация на акаунт