Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 683
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Sega, добре дошла!

Tuon, 2в1, гледам аз, гледам. Тези корейски мъже са такива чаровници и толкова добре стоят на екран, че е много трудно да останеш безразлична към тях.
В Gumiho много се зарадвах и на епизода в автобуса с участието на Park Shin Hye. Голяма сладурана и отлична млада актриса. С ролята си на Go Mi Nam в You're Beautiful ме спечели.

2в1, това е култово и аз го мисля.  Joy

... а вторият е един от малкото, в който главната не е невзрачна, тъпа и невъзпитана.

Определено продължавам със серията No Min Woo, изгледах и прилично количество откъси от Midas в тубата, така че действам.

# 271
Нубав е No Min Woo  Heart Eyes Heart Eyes, но добре,че са му махнали русата коса:
1
2
Така е много по-хубав.

И как свири на барабани

# 272
Ааа, Tuon, Basta, Basta!!!   Laughing

Този епизод с барабаните го помня отлично в 6-та серия и на Pasta. Gorgeous!

От мен нещо отново разхлаждащо от TiO Ice Tea, но този път със сладура Lee Ki Kwang. В My Princess е страхотен, но естествено след Song Seung HunGrinning

# 273
Това с русата коса е от периода му, когато е бил член на групата TRAX , но аз не си падам много точно по този тип музика Mr. Green .
А ето още едно изпълнение на Heartbeat вземете си салфетки и лигавничетата и изгонете половинките си в друга стая Twisted Evil

И като съм почнала със секси клипчета ето още едно на батко ви Рейн  newsm47.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 23:32 от 2в1

# 274
 Crazy
Това е много по-добро изпълнение Laughing

# 275
Мале, мале...  Crazy, а и тъкмо днес четох, че на 4 октомври Rain влиза в казарма. Ще липсва.

# 276
Няма как - със Северна Корея за съсед няма начин да не обучат населението.
Пък и се очакваше за Bi Rain (на 29 год.е),а там до 30г. трябва да си влезнал.Поне имат избор кога да го направят,а не просто да получат повиквателна по средата на някой сериал и айде за две години...И след като отададе почит на родината ... е наш. smile3508
Има и по-зле  Sad

# 277
Апропо, онзи ден на 27-и юли се навършиха 58 години от сключването на мирното споразумение със Севера. Те така и до ден днешен нямат сключен официален мирен договор, във всеки един момент могат да ги мобилизират.

Вчера публикуваха снимки на Hyun Bin в казармата. 4-ти месец е там, а толкова е отслабнал... Чета, че Rain влиза на есен, Kim Nam Gil е там от година, а тази сутрин виждам и снимки в Korea.com на Lee Jun Ki как хвърля пръст с лопата. Войнишки живот.

# 278
а тази сутрин виждам и снимки в Korea.com на Lee Jun Ki как хвърля пръст с лопата. Войнишки живот.
CryКак можа да ми го припомниш събота сутринта?
Голяма ми е мъка.
Обаче ме е яд,че ги карат да си бръснат главите.

# 279
...Поне имат избор кога да го направят,а не просто да получат повиквателна по средата на някой сериал и айде за две години...

А, не е точно така, на Kim Nam Gil му намалиха сериала от 20 на 17 серии, заради повиквателната, И Джун Ги беше започнал да снима филм и в началото на снимките... айдеее в казармата, компанията замени актьора, защото срещу държавата не можеш да се бориш. Може да има и други подобни случаи, но се сещам за тези в момента. Simple Smile

# 280
  • София
   Съсипаха сериала заради една казарма! Викам си всички, на които им предстои да влизат в казарма, да ги поканим да живеят тук, тук казарма вече няма  Joy!

# 281
Не знаех.
Просто в другия форум има един вид съпоставка между казармите в Корея и Израел (болна тема си е).Та там бяха написали,че в корейците имат право да отлагат казармата до 30-та си годишнина.
Беше ми интересно да прочета,но само това запомних,а и че е две години.

# 282
Имат право да отлагат, но като че ли това важи повече за по-известните. Обикновените граждани май нямат чак такъв избор. А около влизането на Lee Jun Ki и Kim Nam Gil се завъртя някаква полемика, защо на тях не им позволиха да го отложат докато приключат с проектите си, а на Рейн позволиха. Общо взето, по мое мнение, за корейците военната служба е доста чувствителна тема. За тях е един вид чест да изслужиш тези две години за родината си и на тези които се опитват да "изклинчат" не се гледа с добро око. Доколкото съм чела Song Seung Hun е един от тях, но разкритието е предизвикало доста негативни мнения, в следствие на което, след много извинения към феновете и обществото е изпълнил дълга си на добър гражданин. Други пък влизат по желание преди да ги извикат официално като Lee Wan или пък малко неочаквано като Joo Ji Hoon, който явно решиха да го покрият в казармата след като бе хванат и съден за притежание на наркотици.

# 283
За Рейн си мисля, че го отложиха, защото имаше доста международни проекти, а нали страната се е засилила към по-сериозно присъствие на международната сцена(не говоря за бизнеса само, но и  за културата, и обществените прояви). Но, това е мое мнение, не съм се ровила за подробности, относно тази ми теза. Simple Smile

# 284
  • София
Цитат
Други пък влизат по желание преди да ги извикат официално като Lee Wan

И жените ли ходят в казарма  newsm78?Това на снимката ми прилича съвсем на жена?

Общи условия

Активация на акаунт