Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 653
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
П.П снощи не го видях това клипче на Rain Embarassed Какъв пропуск.

Ами гледала си No Min Woo на барабаните и си се отнесла. Напълно нормално.  Laughing
Аха.  Laughing
Днес дори си изтеглих клипчето и хоп на телефона Mr. Green

# 301
welcome nioba  Peace

Не само имената им ще запомниш, ами и доста други неща около тях Wink . Честно казано в първите няколко сериала даже ги бърках кой кой е Embarassed . И понеже споменаваш "Хънтъра", а пък аз точно заради него влязох да го похваля, че го гледам в момента, та......... тоз дечко Lee Min Ho ми харесва все повече и повече във всеки следващ сериал, в който участва. В началото на БОФ изобщо не ми допадна, но в последствие започнах да го харесвам. След това в "Лични предпочитания" ми беше голям сладурко с панталоните над глезените, а се оказа и скрита лимонка с тези негови целувки smile3508. А сега като Хънтър показва и заложби като екшън-геройче smile3521.

А Кимура си е класа  Wink.

# 302
  • София
welcome nioba  Peace

Не само имената им ще запомниш, ами и доста други неща около тях Wink . Честно казано в първите няколко сериала даже ги бърках кой кой е Embarassed . И понеже споменаваш "Хънтъра", а пък аз точно заради него влязох да го похваля, че го гледам в момента, та......... тоз дечко Lee Min Ho ми харесва все повече и повече във всеки следващ сериал, в който участва. В началото на БОФ изобщо не ми допадна, но в последствие започнах да го харесвам. След това в "Лични предпочитания" ми беше голям сладурко с панталоните над глезените, а се оказа и скрита лимонка с тези негови целувки smile3508. А сега като Хънтър показва и заложби като екшън-геройче smile3521.

А Кимура си е класа  Wink.
ТУк сме на едно мнение:peace: По темата:

И още

# 303
Понеже песента от клипчето на nioba ме подсети за изпълнителите и TVXQ - Mirotic (много жалко, че вече не са заедно петимата Sad ) и по конкретно за един от тях newsm03 , ето ви една доза за тази вечер  smile3534

И още две направени за ELLE

ELLE Movie Still with Jaejoong: Perfect Day  -  1 част

ELLE Movie Still with Jaejoong: Perfect Day  -  2 част

не ме обвинявайте, ако не успеете да заспите  newsm48

# 304
Симпатяга е, но от бившите TVXQ и настоящи JYJ предпочитам Micky YoochunGrinning
Hero Jaejoong ще го видим след сряда в Protect the Boss.

Аз отивам да спя, че след още една порция Midas едва стоя. Четох, че специално за тази роля No Min Woo е отслабнал с 10 кг. Направо се е стопил.

# 305
 Mr. Green
2в1, това,че сме пристрастени е вярно, но да знаеш,че аз ще искам подобна  доза всяка вечер.

# 306
  • Пловдив
 wavey Момичетаааа, много кофти ми влияят тия клипчета преди сън  Laughing,защото съм ей така  Shocked Пристрастена,май е слабо да се каже.Мъжа взе да се оплаква.Всяка свободна минута(т.е.бебо като спи) съм на компа.Зацепила съм всякаква домакинска работа.То остави чистотата ами ще ги уморя от глад  Mr. Green Все чакат да ми омръзне,но незнам дали ще се случи,а и като съм възпрепятствана да гледам когато искам ми е още по-сладко Heart Eyes Сега съм се завъртяла във вихъра на Sungkyunkwan Scandal.Micky Yoochun  Peace  yes
nioba,добре дошла!   

# 307
wavey Момичетаааа, много кофти ми влияят тия клипчета преди сън  Laughing,защото съм ей така  Shocked Пристрастена,май е слабо да се каже.Мъжа взе да се оплаква.Всяка свободна минута(т.е.бебо като спи) съм на компа.Зацепила съм всякаква домакинска работа.То остави чистотата ами ще ги уморя от глад  Mr. Green Все чакат да ми омръзне,но незнам дали ще се случи,а и като съм възпрепятствана да гледам когато искам ми е още по-сладко Heart Eyes Сега съм се завъртяла във вихъра на Sungkyunkwan Scandal.Micky Yoochun  Peace  yes
nioba,добре дошла!   

Така е, dovede. довечера ще видим с какво ще ни изненада 2в1.   Laughing

И нещо от днес... Jang Keun Suk’s mother wants Park Shin Hye to be her daughter-in-law

Майка му хубаво я иска за снаха, но и малката има вкус: “But the only actor that I think is gorgeous is Won Bin,” added Park.  Hug

# 308
  • София
dovede,   bouquetне се притеснявай за мъжо Grinning. Така им ставаме по-интересни  :  bouquet
Моят вече ми свикна. Де ш'иде hahaha '
Малко новини за този симпатяга
http://7floor.moy.su/news/opublikovany_fotografii_chkhve_chzhi_u … at/2011-07-30-878
 Малко е странен този сайт. Трябва да превърти човек страницата до края, за да стигне до инфото или дорамата. ooooh!

# 309
  • София
    Добре дошла, nioba! Радвам се,че има нови попълнения!!Като се сетя как две години се опъвах на желанието да изгледам нещо азиатско, а сега ето сутринта си легнах в 7.30 и станах в 11, за да продължа да гледам!

Много ми харесаха календарите, дали ще познаете, кой си сложих на десктопа  Joy?

# 310

Този ли е?

Аз лично се обзаведох с него.

# 311
  • София

Този ли е?

Аз лично се обзаведох с него.

Аха  Heart Eyes!

# 312
Някой освен Micky май си има и друг любимец Won Bin newsm53

И нещо забавно около него. Малката сладурана Kim Sae Ron, която му партнира във филма "The Man From Nowhere", в едно интервю разказва, че дори и след приключването на снимките си остават добри приятели с Уон Бин и често се чуват по телефона или си пишат СМС-и. Но, когато тя е на училище се налага да му отказва повикването или пък да игнорира съобщението му. При което режисьорът на филма казал, че тя сигурно е единственото момиче, което "отсвирва" обаждане или съобщение от Уон Бин hahaha .

rossonera, не знам какво си гледала с него, той така или иначе няма много роли, но пък всичките са доста запомнящи се. От филмите му съм гледала само "The Man From Nowhere", а "Mother" и "Taegukgi / Brotherhood of War" все още не се наемам да ги гледам. Вторият се нарежда до класиките в този жанр с доста награди, а Уон Бин печели награда за най-добър актьор. От драмите бих ти препоръчала Friends и Autumn Tale, макар че вторият е една от най-тежките драми, които съм гледала. Успееш ли да я догледаш до край, значи можеш да се справиш с всяка приумица на корейските сценаристи, колкото и абсурдна да е тя Sick .

А вашите съобщения ми напомнят, че скоро не сме писали за новите драми, които започнаха или предстои да започнат да се излъчват.

Освен I Need Romance, който приключва тази седмица, и продължаващите Myung Wol the Spy и You've Fallen for Me започна и

Scent of a Woman

Kim Sun Ah/Lee Yeon Jae разбира, че и остават броени дни живот затова решава да напусне работа си в туристическа агенция и да изживее това, което и е останало на max. Lee Dong Wook/Kang Ji Wook е син на собственик на туристическа агенция, с който ще се забърка главната, а Uhm Ki Joon/Chae Eun Suk е лекар и бивш съученик на героинята, който я среща в болницата и става неин приятел и опора по време на боледуването и. Seo Hyo Rim/Im Se Kyung е дъщеря на богато семейство притежаващо верига хотели, която се е отдала на кариерата си като шеф на хотел. Принудена от семейството си да приключи връзката си с мъж с беден произход, по късно научава, че той всъщност се е преструвал на влюбен и е вземал пари от баща и зад гърба и. По настоящем сгодена в уреден брак с Lee Dong Wook/Kang Ji Wook.

Protect The Boss
След доста мъки Choi Kang Hee/No Eun Seol най-накрая си намира работа като секретарка в голяма корпорация и "естествено" ooooh! се влюбва в шефа си. Ji Sung/Cha Ji Heon е незрелият и несериозен най-малък син на богато семейство и лидер на Тим-1 във фирмата. Hero Jaejoong/Cha Moo Won е негов братовчед и съперник, лидер на Тим-2. Известен като "Принца на финансовия свят" винаги постъпващ по правилният начин и доказал се като непогрешим в действията си, той ще се опита да измъкне компанията от ръцете на братовчед си. Желанието му е да се ожени за подходящата жена, която ще му помогне в издигането му. И като че ли това е осъществимо в лицето на Wang Ji Hye/Seo Na Yoon, адвокат в компанията и не по-малко амбициозна в желанието си да успее. Но, както винаги се получава в драмите, нашето момче неочаквано се чувства привлечен от крайно неподходящата No Eun Seol.

Can't Lose
Choi Ji Woo и Yoon Sang Hyun са двойка женени адвокати, които решават да се разведат. Какво ще се случи ще разберем към края на Август.

My Love By My Side
Самотна млада майка се опитва да се справя в живота.

Hooray for Love
Lee Bo Young/Kang Jae Mi се развежда със съпруга си Jin Yi Han/Han Jung Soo и открива новата любов в лицето на адвоката Lee Tae Sung/Byun Dong Woo

И няколко исторически сериала, които правят впечатление. За съжаление за някои от тях субтитрите се бавят.

Warrior Baek Dong Soo

The Princess' Man

Gye Baek

King Gwanggaeto the Great

# 313
2в1, първо изгледах Mother (впечатли ме много с играта си на срамежлив син), а след него The Man from Nowhere (тук ме довърши, филмът е най-добрите, които съм гледала през тази година). И това ми беше достатъчно... Невероятно присъствие има на екран (дори не ми се описва вече, че ставам банална)! Уххх, тези корейски актьори, изпиха ми мозъка това лято! Brotherhood of War ще е следващия ми филм с Won Bin.
В драма още не съм го гледала, четох доста за Autumn Tale, но нещо не се наемам, поради същите причини, които си описала и ти. Невероятен е, невероятен! Гледам го постоянно и в Youtube.

Изгледах преди малко Lovers Vanished, малко да се разнообразя преди поредната порция тази вечер с No Min Woo и Midas (усещам, че ще се реве с него в последната серия). Истинска драма, но ми хареса много, не само заради участието на Kim Nam Gil.

Тайна, направила си страхотен избор на тапет.  Hug Аз се спрях за утре (поне) на Kim Hyun Joong. На тази усмивка как да му устоя?  Laughing

# 314
  • София
 Joy Познавате ли тази мацка?

Общи условия

Активация на акаунт