Професионални серии за коса - 20

• 48 442
  • 664
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
ами на първо четене се сещам за серията CURL CONTOUR на Лореал - не мога да я препоръчам от опит, защото не съм я ползвала, но е предназначена за коси като твоята, не е фокусирана към решаване на конкретен проблем, колкото за хидратация и оформяне на къдриците, а спрея и за блясък - разбира се - без да прекаляваш - с финиш продуктите - се действа внимателно - при повече количество е анти-ефект

серията включва шампоан, гел-маска и спрей; гледах да е нещо с балсам, но и така е добре

ще разгледам още неща - за нещо подходящо и ти ще решиш, а ние можем да помагаме  Peace

# 121
Забравих да напиша до снимката,че косата ми не е къдрава.Това е ефект,ако я вържа докато е влажна,тогава става чуплива.

# 122
  • в 1001-та нощ
да Wink)) това беше важно да се уточни, аз дори щях да питам дифузер ли ползваш, но понеже добави, че не се сушиш - се въздържах  Peace

въпреки това - серията е предназначена за "права, вълниста или къдрава коса" - основното й качество е хидртацията, така, че мисля би била подходяща за твоята коса, особено финиша - който работи и за блясък

все пак - ще огледаме още неща  Hug

# 123
Благодаря ти Алена.Сега ще разгледам серията на Лореал по-подробно в интернет   bouquet

# 124
  • в 1001-та нощ
ако се справяш с английския - виж тук http://www.lorealprofessionnel.co.uk/node/5959

описано е за каква коса е подходяща, какъв ефект да се очаква и т.н.

сега се сетих, че милк шейк имат една серия за блясък, която вероятно ще ти хареса, но ще погледна и ще споделя после  Peace

# 125
Аз погледнах серията в рибката.Подобни неща пише и в линка,който си пуснала(единствено  в рибката са пропуснали да напишат,че серията е подходяща и за права коса).А какво мислиш за шампоана и маската Форс вектор,дали биха били подходящи за мен?
Спомена лек финиш,удобно ли е да ми предложиш такъв?

# 126
 newsm78 Алена можеш ли да ми посочиш някоя маслена маска,че аз хич не им разбирам съставките.

И понеже много бързам преди да прочета съветите точно абсолют рипеър маската си поръчах  ooooh! ,в момента разполагам с нея, deep care на  Lakme, и тази на Вела http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=232_320&products_id=2970,но май няма да ми свършат работа сега,ако проблема ми е прекаляане с протеин  newsm78

Някъде бях чела,че и коприната на Чи има silk protein ,това означава ли че за сега трябва да се въздържам и от нея ?

# 127
Аз съм ползвала предишната версия на серията за къдрици на Лореал. Може ли някой, ако е ползвал новата серия да сравни дали има разлика в действието и състава или само името е ново?

Аз си взех доста неща, но ще пиша поетапно като ги пробвам   Flutter

# 128
  • в 1001-та нощ
Люлякова  Hug чакаме с нетърпение  Hug

Danito:) - според мен - форс вектор е изключително за третирана коса, кото е загубила кератин и има да навакса Peace - не виждам какво ще ти даде на теб, особено за шампоана имаше и особени отзиви, с добавка, че е подходящ, ако се ползва с маската (а не самостоятелно)

за теб си мислех - да ползваш едни продукти за боядисваните краища (за да ги поддържаш и възстановиш максимално) и други за нетретираната коса  Peace но това означава и по-голяма инвестиция  Peace все пак за краищата - можеш да се погрижиш и с финиша

такъв лек финиш - е спрея в серията на Лореал, който коментирахме или хидра рипеър спрея от серията интенс рипеър, или двуфазния балсам на лакме  Peace ; има такива спрейове на ЕКС .....всяка марка има - гледай да е лек спрей  Peace

специално за дължините, ако имат нужда - можеш да ползваш и по-силен продукт  Peace

Leni24 аз лично не съм убедена, че си прекалила с протеина  Hug освен, ако не споделиш - какви са били грижите в последния месец  Hug също така си мисля, че ако се боядисваш - повечето прекалености "отиват на кино"  Hug интенс рипеър е по-маслена маска, но има и протеин (не много според мен - усещането е за масленост, а не за протеин), лумино контраст също ....по памет - масла - без протеини, тя е за коса на кичури; маските на керастаз - оранжевите - също по памет са по-маслени; Шварцкопф имат такава серия

от опит - най-пълноценни и богати маслени продукти - съм гледала в американски продукти - с коктейл от естествени масла - примерно ABBA и разни други органик и т.н.

П.П коприненият протеин задържа влага, не втвърдява, а и с един финиш - няма да стане бетон - спокойно можеш да ползваш коприната  Peace

# 129
Благодаря за съветите Алена.Засега се спирам на Curl Contour и ще продължавам да ви следя Simple Smile

# 130
Алена  Hug  bouquet

През последния месец съм ползвала шампоана Витамино колор,2 пъти реконструктура на Чи ,придружен предварително с масла със загряване (бадемово,зехтин и стимулант на Икаров),1 ампула Фиберюстик + маската от серията,маската на Вела за блясък и на Орзен с бира.

След измиване или спрея с Кератин или Термомлякото Форс Вектор,коприната винаги.

1 ампула Реню Ц

Това е

Боядисвам се на всеки 3-4 седмици

# 131
  • в 1001-та нощ
да ти кажа никак не ми звучи, като прекаляване, особено, като се има предвид, че косата е изрусявана  newsm78 виж, ако имаше системно ползване на протеинови концентрати и продукти - на всяко измиване - щях да го допусна, а косата ти не е с дебел и твърд косъм - когато по-бързо идва усещането за втвърдяване  newsm78

говорили сме за деликатния баланс на протеини и масла - според мен - при теб той е нарушен и има недостиг на масла, а не излишък от протеини

маслата, от които имаш нужда - според мен са в грижата с отмиване - след шампоана (може би и еластисазера)  newsm78 - маслена маска, а не масла - преди шампоана

според специалисти - от маслата - преди шампоана - нищо не остава след това  newsm78 - защото са напълно не прилепващи

за еластисайзера - не мога да кажа същото - защото вероятно има какво да кондиционира и деривати, които да задържат нужното в косъма, така, че  шмпоанът да измива излишното, а дериватите да държат нужното да остане  newsm78

също помисли - дали втвърдяването не идва от спрея с кератин и форс вектор млякото

опитай другия път с друга маска и без тези два финиша, а после с маската - без тези два финиша и изследвай (и споделяй - разбира се  PeaceHug

# 132
Обещавам да те послушам и ще споделям разбира се  Hug

И аз си помислих специално за спрея с Кератин,че може да ми е дошъл в повечко,млякото по-скоро ми омазнява,мисля че не е от него,но ги спирам за известно време.

Иначе косата ми е с прав и тънък косъм.

Имам ги и двата Elasticizer-а,този месец тях само ще ползвам преди шампоана и ще видим  Hug

# 133
Така изглежда косата ми в момента http://www.prikachi.com/images/849/3530849X.jpg

# 134
  • в 1001-та нощ
добре изглежда косата  Hug

пробвай един път с маската, но без спрея с кератин, а после с друга маска и друг финиш  Peace

и с еластисайзерите  Hug разбира се  Hug на мен обикновения ми беше добре  Peace екстремния бих пробвала само на тестер, но не ми е болка в момента  Heart Eyes
тъкмо ще споделиш и за тах - как ги сравняваш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт