Професионални серии за коса - 20

• 48 432
  • 664
  •   1
Отговори
# 105
Доволна съм от  Elasticizer-а,мисля че си отговаря на описанието,повече за действието му върху косата ми ще споделя,като го използвам повече пъти .

Незнам защо,но с маскака Lakme Deep Care не се харесахме,може би не трябваше да я слагам след Elasticizer-а,косата ми беше по-мека преди маската,след нея ми се втвърди леко  Thinking

Напоследък се замислям дали и аз не съм прекалила със протеина,макар че го слагам 2 пъти в месеца само  newsm78 ,но почти никаква маска не може да ми омекоти косата,макар че се и постигах скоро с около 3-4 см,изгорялото и нацъвтялото го няма и пак ми е твърда,особено от тила надолу,най-вече краищата  Thinking

Сега си взех  и кристалите на Лакме,пък да видим  Thinking

# 106
Здравейте и от мен, някой може ли да ми каже мнения за тази марка-Lee Stafford -, всякакъв опит ще ми е от полза .Мерси. smile3525

# 107
Здравейте на всички  bouquet
Алена,ако е удобно искам да те помоля за съвет.Насочила съм се към продуктите на Керастаз или Лореал Профешънъл при следваща покупка,но незнам коя серия е подходяща за мен.
Косата ми е тъмно кестенява,с малко по-светли краища,останали от предишни боядисвания(не съм се боядисвала от 1 година).Нормална,с тънък косъм.Не използвам сешоар и преса(освен когато ходя на фризьор).
В момента ползвам продукти на Давинес-енергезиращ шампоан и мелу балсам.След измиване на косата втривам в корените енергезиращ гел също на Давинес а в краищата втривам серума на Лореал Елсев Нутри Глос.
Така изглежда косата ми в момента http://prikachi.com/images/281/3527281p.jpg

# 108
  • в 1001-та нощ
mamaden, хубави са  Peace имах предвид, че са подходящи за превенция на косопада в дългосрочен план  newsm78 но сега като обмислям  би трябвало да спасяват и при сезонния

Leni24 - как се справи с нацъфтялото и изгоряло  Peace чудесно е, че се радваш на успешен резултат  Heart Eyes

Danito:) с каква цел използваш описаните продукти и какво очакваш от продктите за които питаш - поддръжка за хубав акс аили нещо конкретно  newsm78

# 109
С ножица за съжаление,но то си ми беше време за освежаване,3 месеца не бях се подстригвала,за мен това е рекорд,обикновено всеки месец режех връхчета,сега издържа много и това мисля,че се дължи на постоянните грижи,които освн шампоан,маска и кристали включваха и процедурите с маслата,реконструктура,загряването и ампулите,които напоследък са ми преоритет.Не на последно място разбира се и по-рядкото посягане към пресата  Peace

# 110
Привет! Да споделя впечатления от коприната на Чи. Аз ли съм прекалила с втритото по дължините количество или просто ефектът си е леко "мазен"?  newsm78 Косата ми е мека, да. Но не я усещам съвсем чиста, което малко ме разочарова. И при вас ли е така?  Не знам дали това има значение, но преди това стоях 20 мин с реконструктор (маска) на Биосилк, който обаче мисля измих доста добре.  newsm78

# 111
Следващия път използвай по-малко количество. Сама трябва да установиш каква е "дозата" за теб.

# 112
Цитат
Danito:) с каква цел използваш описаните продукти и какво очакваш от продктите за които питаш - поддръжка за хубав акс аили нещо конкретно  newsm78

Със сегашните продукти съм,защото много хора ми препоръчаха марката(и основно тази серия) и исках да ги пробвам.Очаквам от продуктите да ми подхранят косата(макар,че сега не мисля,че изглежда изтощена.Може би такъв ефект и придават частта под израстналата ми естествена коса,но не мога изцяло да отрежа това което е по-светло,защото трябва да стана на черта.)
Други професионални продукти,които съм ползвала са на Пол Мичъл серията за боядисана коса.Не останах доволна.
Чета също и хубавите отзиви за Elasticizer-а и се чудя дали е подходящ за мен.

# 113
  • Пловдив
Доволна съм от  Elasticizer-а,мисля че си отговаря на описанието,повече за действието му върху косата ми ще споделя,като го използвам повече пъти .

Незнам защо,но с маскака Lakme Deep Care не се харесахме,може би не трябваше да я слагам след Elasticizer-а,косата ми беше по-мека преди маската,след нея ми се втвърди леко  Thinking

Напоследък се замислям дали и аз не съм прекалила със протеина,макар че го слагам 2 пъти в месеца само  newsm78 ,но почти никаква маска не може да ми омекоти косата,макар че се и постигах скоро с около 3-4 см,изгорялото и нацъвтялото го няма и пак ми е твърда,особено от тила надолу,най-вече краищата  Thinking

Сега си взех  и кристалите на Лакме,пък да видим  Thinking
Да ти кажа, според описанието което даваш, прилича точно на пренасищане с протеин Rolling Eyes. Според мен трябва да спреш за известно време всички продукти съдържащи протеини и да заложиш на такива за омекотяване. Аз така бях "предозирала" моята коса преди време с протеини, че изхабих една маска абсолют рипеар от 500лм. докато не усетих някакво подобрение Peace. Сега ако ползвам нещо с протеин е много внимателно и рядко. Явно при коси с по-плътен и твърд косъм пренасищането става бързо и е неприятно усещането.

# 114
  • в 1001-та нощ
при предозиране с протеин - абс рип-р - според мен е неподходяща, защото съдържа вакса, която приглажда разлюспен косъм (както си пише - за много увредена коса), а при предозиране с протеин - по-благо ще подействат маслените маски  Peace

♥МамаНаПанда♥  Peace и според мен си прекалила - аз слагам няколко капки - като преди и след нея ползвам и други продкти

Danito:) - до колкото разбирам - не я третираш с нищо, не я стилизираш никак?

При това положение - шампоан, лек балсам и лек финиш ще са достатъчни?
Може би търсиш обем в косата или блясък  newsm78 ?
обмислям още - какво би било по-подходящо, имам някои идеи  newsm78

# 115
  • София
Момичета, някоя има ли отзиви за следните продукти на Kerastase:
Bain Oleo - Curl
Oleo - Curl Intense
Creme D'Huile Oleo - Curl

Моята коса е със сравнително плътен косъм, много гъста, дълга, чуплива, имам изсветлени кичури.

Сега съм с
Bain de Force
Ciment Anti - Usure
Ciment Thermique
обаче ги приключвам и се чудя какво да си взема този път... newsm78

# 116
Аз вече повече от месец ползвам Форс Вектор - всичко от серията без концентрата и съм много доволна. Искам да ви питам серията Fiberceutic подходяща ли е за слаби, но нетретирани коси? Или е само за химически увредени?
Аз пак да си задам въпроса ако някой знае нещо за Fiberceutic...

# 117
  • в 1001-та нощ
аз видях въпроса и преди, но се въздържах от включване  newsm78 не ми се влизаше в някакви безсмислени спорове, каквито допуснах, че ще има  newsm78

според мен е предназначена за химически увредени коси, но ще повлияе добре и нетретирани коси, (само, че не в такава степен) защото дори само ползване на неподходящи шампоани, излагане на слънце може да уврежди не малко ... а ако има и издухване със сешоар или ползване на преса - съвсем

и именно - защото ефектът няма да е толкова голям - е до преценка - дали да се дават парите  Peace

грижите за нетретирана коса - са по-скоро към обвивката на косъма  Peace , но разбира се - тя ако е увредена и сърцевината страда  Peace само, че - не съвсем, като при една химически третирана коса  Peace

# 118
Chatriya, в предните теми много подробно a.l.e.n.a и другите момичета обсъждаха тази серия продукти на Лореал, а ако се върнеш само няколко странички назад в постовете ще откриеш отговора. А и търсачката върши много добра работа Simple Smile

# 119
Цитат
Danito:) - до колкото разбирам - не я третираш с нищо, не я стилизираш никак?

При това положение - шампоан, лек балсам и лек финиш ще са достатъчни?
Може би търсиш обем в косата или блясък   ?
обмислям още - какво би било по-подходящо, имам някои идеи 

Да Алена,не я третирам и не стилизирам с нищо.Обем не търся,блясък може.Единствено си усещам краищата изтощени,не толкова цъфтящи.
Аз си имам още от изброените продукти,така че не бързам   bouquetСъщо споменах и две марки към които съм се насочила(от това че тук в темата се споменават често и има доста доволни момичета),но не държа продуктите да са от тях  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт